Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kapalıyım... ama evde gezmezdım makyajsız en azından kalem ve parlatıcım olurdu kesın... şimdi hıc bısey yapmak ıstemıyorum... eşimin dogum gunu yaklasıyo... dıyorum ozman ona bı suprız yapsam sole guzel bı yemek sofa.. makyaj elbıse... bıde gecelık falan alırım olmazsa onada degısıklık olur banada ... aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Bende kendime bakma konusunda pek değişmedim yani yine seviyorum bakımı ama makyaj hiç ama hiçç yapamıyom artık(
Makyaj malzemelerinde zehirli maddeler olabiliyomuş bende artık hiç bişicik süremiyom.göz kremi nemlendirici bile süremiyom..vücuduma sürdüğüm fındık yağından elimde kalanını yüzüme sürüyom nemlensin diye o kadarcık.ki ben bakım manyağımdır ama bu hale geldim korkudan napayım yaa..bebişim bi doğsun hayırlısıyla o zaman allaaaaahhhhh tutmayın beniiiii..adım zaten işyerinde süslü aynen kaldığım yerden devamm etcem yanii..)))
bayanssulusmile bayanssulusmile
Kapalılıkla ne alakası var ki, sonuçta eşinin yanında açık gezebilirsin bildiğim kadarı ile. Kadının sahip olabileceği en güzel ziynet saçlarıdır...
Gecelik ha seni seni seni.... :jeyyar:
valla gerine gerine geçiyorum çook zevkli:)) hatta eşim saklama diyor dar giysende bi şey olmaz normal ne güzel hamilesin diyip duruyor.
bu arada eşiniz doğuma giricek mi? ben öğlen baya şaşırdım eşim doğuma girmek istediğini söyledi şok oldum çünkü çok pinpiriktir kameraya çekicekmiş plesantadan dolayı sezaryan olmak zorunda kalırsam epidural ol bende giricem çünkü diyip duruyor.
Kızlar bende acıktım.yemek molası vereyim biraz..beni özleyin anacııımmmmm :))
gelince görüşürüz..
Benimki girmez kesinlikle. Girerse de düşüp bayılır kesin, minnacık yerden bebek çıkıyor resmen. Adam depresyona girer. Zaten adam yanıma yaklaşmıyor doğru düzgün, onu da gördü mü hepten kaçar...
bizimki kesinlikle doğuma girmem diyor çünkü huylu nasıl desem biryerin kesilse onunda kesilmiş gibi kendini büzüştürüyor ve kaşınmaya başlıyor çok tuhaf huyları varkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar merhaba, ben ilk kez yazıyorum bu başlık altında. bende nasipse 16 ağustosta doğum yapacağım. 14+2 günlük hamileyim. bulantım hala geçmedi, canım pek bir şey yemek istemiyor. kilo da almadım hiç ama yine de karnım şişmeye başladı. eskiden çok iştahlıydım, şimdi o günlerimi özlüyorum. en çok da bebeğim gıda alamıyor diye korkuyorum. benim durumumda olanınız var mı?
bize yasak öle gecelik mecelik benimde işime geldi hani hiç sarmıyo hamile hamile:)))) zavallım zaten evde elimi kaldırmıyorum bazen küsüyor sonra barışıyor yine kendi kendine:)
arkadaşlar merhaba, ben ilk kez yazıyorum bu başlık altında. bende nasipse 16 ağustosta doğum yapacağım. 14+2 günlük hamileyim. bulantım hala geçmedi, canım pek bir şey yemek istemiyor. kilo da almadım hiç ama yine de karnım şişmeye başladı. eskiden çok iştahlıydım, şimdi o günlerimi özlüyorum. en çok da bebeğim gıda alamıyor diye korkuyorum. benim durumumda olanınız var mı?
çok teşekkürler asspirin cevabın için. aynı durumda olmayanlar anlayamıyorlar insanı. naz kapris gibi geliyor ama değil.
çok teşekkürler arkadaşlar, aranıza katıldığım için gerçekten çok mutluyum.
geçen hafta bebeğimin cinsiyetini de öğrendik. doktor %95 erkek dedi. aslında ben erken olduğunu düşünmüştüm ama eşimde, doktorda emin gibiler. bakalım hayırlısı olsun inşallah.
geçen hafta bebeğimin cinsiyetini de öğrendik. doktor %95 erkek dedi. aslında ben erken olduğunu düşünmüştüm ama eşimde, doktorda emin gibiler. bakalım hayırlısı olsun inşallah.
kızlar bıraz once facede bı vıdeo ızledım... ızlemıssınızdır belkı... kursat dıye bı bebk var... babsı dıyoo oglum sevdıgın kız sana abi demiş dıyo falan cocuk baslıyo aglamaya... nası komık ama ya...
hadi yaa :) burda hiçbir site doğru dürüst açılmıyor ki nalettt..... bir de şey vardı belki babası ingilizce rakamları sayıyor o da tekrarlıyor... sonra babası six diyor böle çocuk el kol hareketi yapıyor o ne diooooo... ben demedim o dediiiiii dio :))) o six diyemiyor tabi başka bişey diyor ama ne akıllı çocuk kötü bişey olduğunu da biliyor :))) ve babasının dediğini tekrarlamıyor çok şekerrdiii opuyorumnanaktan
kıslaaarrr ben geldiiiimmm :)))
anaaamm 2 saatte amma kaynatmışsınız maşallah oku oku bitmedii :)
seymacım maşallah enerjinden hiçbişey kaybetmemişsin :) ne güzel... keşke benim de içimden gelse de ben de yapsam kocamın gözü gönlü açılsa biraz :))) kaydirigubbakcemile3
benim eşim de giremem ben dedi... fena olurmuş girerse ki sanırım doğru söylüyor bebeğin görüntülerini gösteriyorum anlatıyorum yüzü değşiyor adamın ayy çok ilgin. falan filan diyor...
bir de beni öle kesilirken onun görmesini istemiyorum.. doğumdan sonrada uzun süre o kısmını görmesini istemiyorum çünkü şekli pekte hoş olmuyormuş.. yani inş. normal doğum yapmayı Allah kısmet ederse...
kızlar bıraz once facede bı vıdeo ızledım... ızlemıssınızdır belkı... kursat dıye bı bebk var... babsı dıyoo oglum sevdıgın kız sana abi demiş dıyo falan cocuk baslıyo aglamaya... nası komık ama ya...
kıslaaarrr ben geldiiiimmm :)))
anaaamm 2 saatte amma kaynatmışsınız maşallah oku oku bitmedii :)
seymacım maşallah enerjinden hiçbişey kaybetmemişsin :) ne güzel... keşke benim de içimden gelse de ben de yapsam kocamın gözü gönlü açılsa biraz :))) kaydirigubbakcemile3
benim eşim de giremem ben dedi... fena olurmuş girerse ki sanırım doğru söylüyor bebeğin görüntülerini gösteriyorum anlatıyorum yüzü değşiyor adamın ayy çok ilgin. falan filan diyor...
bir de beni öle kesilirken onun görmesini istemiyorum.. doğumdan sonrada uzun süre o kısmını görmesini istemiyorum çünkü şekli pekte hoş olmuyormuş.. yani inş. normal doğum yapmayı Allah kısmet ederse...
inşallah canım, hayırlısı olsun hepimiz için...
ay şimdi izledim canım ya
gerçekten gülüyodum bendeeekaydirigubbakcemile3