ben doktora sordum, 16. haftadan sonra bakacağız dedi. yıllardır boyadığım için bilmiyordum, meğer saçımda ne çok beyaz olmuş:)))
Ben de daha minicik dibi çıksa boyası aktı diye gidiyordum şimdi beyazları görünce şaşırdımmmmmm, karı koca beyaz saçlarımız ile bebek bakacaz hayırlısı bakalım :))
Saçlarınızı boyattınız mı ? Ben pazartesi dr'a gidince soracağım zaten bitkisel boya ile boyatıyordum. Bu arada cildim nasıl kuru nasıl kuru ... Nemlendirici kesmiyor walla yüzüm kollarım bacaklarım bembeyaz pul pul... Su da içiyorum ama hormonel herhalde şimdi peeling de yapacam banyoda...
tam kucağımda sayılmaz uzanıyorum dizlerimde
ama soğutucum falan yok o nedir
böyle çok mu sakıncalı
E canım cildin kuruysa niye peeling yapıyorsun!!! bende kuruyumdur dermatologlar bizlere peelingi pek önermiyorlar..duş jeli filan kullanma..ben ne zaman doğal sabunlara geçtim cildim rahatladı..şimdi hamilelikten dolayı vücuduma fındık yağı ve kakao yağı sürüyorum.özellikle kakao yağı yoğun bi nemlendirici olduğu için sanada şiddetle tavsiye ederim cnm..
kakao yağı faydalıdır dimi, bir yerde daha okumuştum, bende alıcam bugun.
arkadaşlar herkese iyi akşamlar. burada olmak gerçekten iyiymiş:CüvCüv:
temek tarıflerıne bakıyorum bende kızlar... dıyorum kı belkı cok canım ceker kalkar yaparım... ama tık yok
Ben hiç boyatmadım saçlarımı bu yaşıma kadar.Beyazım da yok. Arada bir tane buluyorum tabi ama koparıyorum. :jeyyar: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?