off kızlar galiba hastalanıyorum
başım ağrıyor belimde üşüyorum deli gibi midem de kötü(
canlar ben kacar... kocaıcerde yemek hazırlıyo gıdeyım yayrdım edeyım..... opuyorum hepınızı ve bebişlerı kocaman
çok geçmiş olsun canım.. şimdiden en gerekli önlemleri al.. hasta olmamaya bak... benim de başım ağrıyor ama sabredebiliyorum.. dün sağdı bugün sol :))
Arkadaşlar merhaba,
17 Şubat 2010, işte tamda bu tarihte saat tam 11.10 'da tekrar nefes almaya başladım ben.
Meğer 18 gündür nefes almıyormuşum.
18 gündür boğazımda bir yumruk varmış da yutkunamıyormuşum.
O 1/14 risk 18 gündür on dört bin ton ağırlıkla omuzlarımdaymış hep.
Bugün saat 11.10'da hepsinden kurtuldum.
Uzun testimin sonucu da geldi.
Bebeğim çok sağlıklıymış. Hiçbir sorunumuz yokmuş.
Ve ben şu an bir tüy kadar hafifim.
Sanki bir kütlem, bir hacmim yok. Sadece bebeğim ve ben...
Nasıl mutluyum anlatamam.
Yarın ve pazartesi doktor randevumuz var.:)
Destek olan ve tedirginliğimi paylaşan siz güzel annelere milyonlarca kez teşekkür ederim.
İyi ki varsınız...
Canım gözünaydın çok sevindim senin adına..amniosentez mi yaptırdın yoksa başka bit test mi yaptılar ?Arkadaşlar merhaba,
17 Şubat 2010, işte tamda bu tarihte saat tam 11.10 'da tekrar nefes almaya başladım ben.
Destek olan ve tedirginliğimi paylaşan siz güzel annelere milyonlarca kez teşekkür ederim.
ıyi ki varsınız...
Arkadaşlar merhaba,
İyi ki varsınız...
Arkadaşlar merhaba,
İyi ki varsınız...
ayyy canııımmm çok sevindiiimmm opuyorumnanaktan Allah sonuna kadar böyle nasip etsin inş. Allah büyük :) sen yeter ki herşeyiniyi olacağını düşün...
maşallah maşallah sana da bebeğine de
sersumacııımma duyurulur... bak arkadaşımızın bırak PAPP-A yı direkt yüksek oranda riski çıkmıştı kendisinin de yazdığı gibi 1/14... ama bak bebeği sapasağlam herşey yolunda ve sağlıklı :)))
Çok sevindim canım gözün aydın..ben de 18 veya 19. haftamda amniosentez olacağım..aslında 2li testimde risk çokkk düşük çıktı ama yaş itibari ile doktorum yaptırmayı öneriyor. Ben de biraz korkuyorum açıkçası yaptırmaya ama yapacak birşey yok..Soho teşekkür ederim.:)
ıtalyadan amniosentez için 16. haftayı beklemeliyiz demişti doktorum. Zaman kaybetmemek için 13. haftada cvs yapıldı. plesentadan parça aldılar. Gen taramasına o parçalar gitti.
angel sen bir de beni düşün canım.
Şu an yürümüyorum. Resmen uçuyorum.zemuszemus
ahh cnm benimde şu test tarihim gelsede bende rahatlasam, cnm benim kalbiniz temiz dua edin nolur bişey çıkmasın
Çok sevindim canım gözün aydın..ben de 18 veya 19. haftamda amniosentez olacağım..aslında 2li testimde risk çokkk düşük çıktı ama yaş itibari ile doktorum yaptırmayı öneriyor. Ben de biraz korkuyorum açıkçası yaptırmaya ama yapacak birşey yok..
bende şimdi seninle aynı durumdayım, 2li testimde ufakta olsa bir risk belirlendi ve bunun kesinleşmesi için benim daha 1 ay beklemem gerekiyor. yani 18. haftama kadar bekliycem. sen ne güzel mutlu haberi almışsın, allah banada o günü göstersin inşallah, çok ağladım duyduğumda , bide minik bebeğimi gördüm iyce belli elleri kolları ayakları , sallayıp duruyodu, senin mutluluğunu allah banada nasipo etsin inşallah. senin adına çok sevindim cnm
ahh cnm benimde şu test tarihim gelsede bende rahatlasam, cnm benim kalbiniz temiz dua edin nolur bişey çıkmasın
soho teşekkür ederim.:)
italyadan amniosentez için 16. Haftayı beklemeliyiz demişti doktorum. Zaman kaybetmemek için 13. Haftada cvs yapıldı. Plesentadan parça aldılar. Gen taramasına o parçalar gitti.
Çok sevindim canım gözün aydın..ben de 18 veya 19. haftamda amniosentez olacağım..aslında 2li testimde risk çokkk düşük çıktı ama yaş itibari ile doktorum yaptırmayı öneriyor. Ben de biraz korkuyorum açıkçası yaptırmaya ama yapacak birşey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?