2010 Ağustos Anneleri

canlar ben kacar... kocaıcerde yemek hazırlıyo gıdeyım yayrdım edeyım..... opuyorum hepınızı ve bebişlerı kocaman

off kızlar galiba hastalanıyorum
başım ağrıyor belimde üşüyorum deli gibi midem de kötü(

çok geçmiş olsun canım.. şimdiden en gerekli önlemleri al.. hasta olmamaya bak... benim de başım ağrıyor ama sabredebiliyorum.. dün sağdı bugün sol :))

Arkadaşlar merhaba,
17 Şubat 2010, işte tamda bu tarihte saat tam 11.10 'da tekrar nefes almaya başladım ben.
Meğer 18 gündür nefes almıyormuşum.
18 gündür boğazımda bir yumruk varmış da yutkunamıyormuşum.
O 1/14 risk 18 gündür on dört bin ton ağırlıkla omuzlarımdaymış hep.
Bugün saat 11.10'da hepsinden kurtuldum.
Uzun testimin sonucu da geldi.
Bebeğim çok sağlıklıymış. Hiçbir sorunumuz yokmuş.
Ve ben şu an bir tüy kadar hafifim.
Sanki bir kütlem, bir hacmim yok. Sadece bebeğim ve ben...
Nasıl mutluyum anlatamam.
Yarın ve pazartesi doktor randevumuz var.:)
Destek olan ve tedirginliğimi paylaşan siz güzel annelere milyonlarca kez teşekkür ederim.
ıyi ki varsınız...

ayyy canııımmm çok sevindiiimmm opuyorumnanaktan Allah sonuna kadar böyle nasip etsin inş. Allah büyük :) sen yeter ki herşeyiniyi olacağını düşün...

maşallah maşallah sana da bebeğine de

sersumacııımma duyurulur... bak arkadaşımızın bırak PAPP-A yı direkt yüksek oranda riski çıkmıştı kendisinin de yazdığı gibi 1/14... ama bak bebeği sapasağlam herşey yolunda ve sağlıklı :)))

Canım gözünaydın çok sevindim senin adına..amniosentez mi yaptırdın yoksa başka bit test mi yaptılar ?

ay canım o kadar güzel paylaşmışsınki inan tüylerim diken diken oldu
canımcım inşallah hayatın boyunca bi daha böle tedirginlikler üzücü şeyler yaşamazsın
Rabbim sağlıkla hayırla bebeğini kucağına almayı onunla bir ömür geçirmeyi nasip etsin inşallah
dualarımız birbirimizle canım
iyiki sende varsın iyiki burası var iyiki bu güzellikleri paylaşıyoruz birbirimize destek oluruz
hepinizi çok sefiyorum arkadaaşlarrrropuyorumnanaktan

Soho teşekkür ederim.:)
ıtalyadan amniosentez için 16. haftayı beklemeliyiz demişti doktorum. Zaman kaybetmemek için 13. haftada cvs yapıldı. plesentadan parça aldılar. Gen taramasına o parçalar gitti.

bende şimdi seninle aynı durumdayım, 2li testimde ufakta olsa bir risk belirlendi ve bunun kesinleşmesi için benim daha 1 ay beklemem gerekiyor. yani 18. haftama kadar bekliycem. sen ne güzel mutlu haberi almışsın, allah banada o günü göstersin inşallah, çok ağladım duyduğumda , bide minik bebeğimi gördüm iyce belli elleri kolları ayakları , sallayıp duruyodu, senin mutluluğunu allah banada nasipo etsin inşallah. senin adına çok sevindim cnm

angel sen bir de beni düşün canım.
Şu an yürümüyorum. Resmen uçuyorum.zemuszemus

ahh cnm benimde şu test tarihim gelsede bende rahatlasam, cnm benim kalbiniz temiz dua edin nolur bişey çıkmasın

Soho teşekkür ederim.:)
ıtalyadan amniosentez için 16. haftayı beklemeliyiz demişti doktorum. Zaman kaybetmemek için 13. haftada cvs yapıldı. plesentadan parça aldılar. Gen taramasına o parçalar gitti.
Çok sevindim canım gözün aydın..ben de 18 veya 19. haftamda amniosentez olacağım..aslında 2li testimde risk çokkk düşük çıktı ama yaş itibari ile doktorum yaptırmayı öneriyor. Ben de biraz korkuyorum açıkçası yaptırmaya ama yapacak birşey yok..

angel sen bir de beni düşün canım.
Şu an yürümüyorum. Resmen uçuyorum.zemuszemus

ayy uç tabi canım uç
bizler kanatlı meleğiz zatenopuyorumnanaktan
yaşanılan en büyük mucizeyi taşıyoruz Allah ın izniyle opuyorumnanak
tan

ahh cnm benimde şu test tarihim gelsede bende rahatlasam, cnm benim kalbiniz temiz dua edin nolur bişey çıkmasın

ediyoruz canım sen merak etme
Allah ım yardımcın olsun korktuklarına uğratmasın inşallah
sen de içini ferah tut umudunu yitirme yeterkiiolumunekankayizsmile

canım pınarcım nasılsın
yeni geldin dimi görmedim galiba ben:)
sen neden yaptıcaksın ki canım amniyontez bilmiyordum ben:kedi:

Seni benim kadar iyi kimse anlayamaz sanırım. Doktor içimden parçayı alırken her anını izledim ultrasondan. Bebeğim kıpır kıpırdı ve tek düşündüğüm şey oydu.
1/14 risk dehşetti. Ama şunu söyledim hep:Benim bebeğim sağlıklı, Bir şey olsa hissederdim.
İnanır mısın sabah uyku sersemi onunla konuşarak uyanıyordum. Elim karnımda hiçbir şeyin yok annneciğim senin diyordum.
Şimdi sana takma diyemem. İşe yaramaz biliyorum. Ama inan bana bir ay sonra boşu boşuna üzüldüğün zamanlara acıyacaksın.
Ben de 21. ve 18. kromozomlarda risk çıkmıştı ve giderek yükseliyordu.
Doktorum o zaman " Bu sadece tarama testi .İhtimal bildirir demişti."
Biliyor musun bugün anladım ne demek istediğini.
Ne olur unutma bu sadece tarama testi.
Bebeğin her anını hissediyor.
Her şey güzel olacak. Emin ol...kaydirigubbakcemile5a.s

çıkmaz canım çıkmaaazz... Allah korusun de diline düşürme böyle kötü şeyleri... bol bol dua et biz de edicez.. ben zaten sürekli ediyorum.. hem kendim hem sizler için :Saruboceq:

soho teşekkür ederim.:)
italyadan amniosentez için 16. Haftayı beklemeliyiz demişti doktorum. Zaman kaybetmemek için 13. Haftada cvs yapıldı. Plesentadan parça aldılar. Gen taramasına o parçalar gitti.

canım ya , inşllah bebeğinin sağlıklı olduğunu görürsün .

canım içini ferah tut sadece daha güzel şeyler duymak için yapıldığını düşün... lütfen üzmeyin kendiniz endişenizi anlıyorum hem de çok iyi ama en azından iyi olduğunu düşünüp üzmeyin...

gözünaydın canım, ben test bile yaptırmadım 4 aylık oldu mercimek :)) Pınarcım amniyo yapmıyorlar 4'lü test yaptıracaksan o da % 90 çıkıyormuş. Hep mutlu olalım inşallahhhhhhhhhhh, hepinizi öptümmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…