iyi akşamlar arkadaşlar 3 aylık hamileyim alfoxil isimli antibiyotik kullanıyorum bir zararı olurmu acaba bebeğe kullanan varmı
Bal böcüğümmmmm yemek yedik şimdi ben de nette vakit geçiriyordummm..sen ne yapıyorsun canım ? Bugün fazla katılamadım ama okudum hepsini...Pinaaaaarrr :) napiosuuunn ? :)))
Canım senin tercihin mi yaptırmamak ? Ben yaptıracağım..18-25 Mart arasında bir günde yaparız dedi doktorum.
Kızlar ben de hepinizi öpüyorum..biraz gidip yatacağım..
Bal böcüğümmmmm yemek yedik şimdi ben de nette vakit geçiriyordummm..sen ne yapıyorsun canım ? Bugün fazla katılamadım ama okudum hepsini...
kızlaarrrr slmmm ben geldiiimmmmm:CüvCüv:
Hosgeldiiiiinnnn :))) nerdesin sekerim sen gunlerdir? Ne ses ne seda????
özlemcim cinsiyet belli olmadı mı daha bebişin ikili test sonucun nasıl ??
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
Canim telefondan yaziyorum yazdiklarinizi gormem ve yazabilmem bayagi bir vaktimi aliyor gecikme icin ksura bakma.
Cok sukur canim iyi diyelim iyi olalim.. 2li testi yaptirdik cok sukur hersey duzgun cikti ama cinsiyetini ogrenemedik henuz gostermiyor :) mart 6 da randevu var umudum o gune :))
Gecmis olsun canim simdi iyi olmana sevindim cok iyi yapmissin degisiklik iyidir..merak ettim ama seni demeden de gittin. Sen nasilsin? Sen ogrenebildin mi cinsiyetini :)
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
bende iyiyim canım ne olsun bebekte iyi çok şükür bizimki maç izliyor amca oğlu ve kaynımda buradalar bende sıkıldım bilgisayarın başına geçeyim bari dedim ilk uğradığım yerde burası haliyle bende sabırsızlıkla yarın saat 4 ü bekliyorum üçlü test sonucunu alacağım inşallah iyi çıkar dua edin olurmu canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?