• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

iyi akşamlar arkadaşlar 3 aylık hamileyim alfoxil isimli antibiyotik kullanıyorum bir zararı olurmu acaba bebeğe kullanan varmı

Merhaba neziha cok uzgunum ben yardimci olamayacagim. O ilaci kullanmadim canim hic. Ama doktorun verdiyse guvenerek icebilirsin bence.

herkese merhaba
kızlar ben bugün pijama takımlarına falan baktım iç çamaşırları falan,,hatta 2 tane pijama aldım ikisini de bi büyük beden aldım belki bedenim büyür die ama sanırım birini geri vericem küçük beden alıcam bi tanesi çok şeker belden de ayarlanabiliyo pantolonlar gibi.. çamaşır almak istedim ama beden konusunda karasız kaldım hep bi büyük beden mi alsam die öyle de yaptım bakalım, laf aramızda bi tane de emzirme süty..ni aldım biraz erken oldu biliyorum :kedi:

Parlecim meraba cok iyi yapmissin ben de kisa sure icinde ic camasiri ve pijama takimi almayi dusunuyorum cunku yavas yavas pijamalarda kucuk gelmeye basladi? Nerden ve kaca aldigini soyleyebilir misin canim?

Canım senin tercihin mi yaptırmamak ? Ben yaptıracağım..18-25 Mart arasında bir günde yaparız dedi doktorum.

Kızlar ben de hepinizi öpüyorum..biraz gidip yatacağım..

yok ya ne tercihi kaçırdım tarihi -tatlicadiarzu- hayırlısı olsun arkadaşım inşallah testler çoooooook güzel çıkar. Allah rahatlık versin git dinlen ben de yatsam uyayacam nihayet banyo yaptım johnson baby oil sürdüm bakalım inşallah iyi gelir bu kuruluğa. Yemeğimi de pişirdim kocişi bekliyorum.

Hepinizi öptüm iyi akşamlar[/QUOTE]
Ebrucum canım ben 2li testimi yaptırdım zaten ve senin bu testi kaçırdığını biliyorum.. Benim dediğim test yaş itibari ile 35 in üstüne önerdikleri Amniosentez testinden bahsediyorum ben..Karından amnio sıvısı alıyorlar iğne ile girip hani..

Bal böcüğümmmmm yemek yedik şimdi ben de nette vakit geçiriyordummm..sen ne yapıyorsun canım ? Bugün fazla katılamadım ama okudum hepsini...

:) olsun sekerim senin vardligin yetiyor :) hani altta isimleri goruyorsun ya orda arkadaslari gorunce bile ben mutlu oluyorum :) allah kimseyi topikimizdan ayrilmak zorunda birakmasin.

Biz de yemek yedik daha masayi bile toplamadim halsizim. Canim ailemi izliyoruz elimdede telefon bir yandan buraya bakiyorum kimler yaziyorr neler oluyor diye cok fazla uzak kalamiyorum buradan bagimlilik gibi :)

Hosgeldiiiiinnnn :))) nerdesin sekerim sen gunlerdir? Ne ses ne seda????

ahhh canımm sorma özlemcim çok hastalandım mide bulantıları öldürdü beni 10gün eskişehire gittim hava değişikliği olsun diye yeni geldim işte biraz düzeldim gibi sen napıyosun bebiş nasıl :ecrin_bebek:

özlemcim cinsiyet belli olmadı mı daha bebişin ikili test sonucun nasıl ??

Canim telefondan yaziyorum yazdiklarinizi gormem ve yazabilmem bayagi bir vaktimi aliyor gecikme icin ksura bakma.

Cok sukur canim iyi diyelim iyi olalim.. 2li testi yaptirdik cok sukur hersey duzgun cikti ama cinsiyetini ogrenemedik henuz gostermiyor :) mart 6 da randevu var umudum o gune :))

Gecmis olsun canim simdi iyi olmana sevindim cok iyi yapmissin degisiklik iyidir..merak ettim ama seni demeden de gittin. Sen nasilsin? Sen ogrenebildin mi cinsiyetini :)

Canim telefondan yaziyorum yazdiklarinizi gormem ve yazabilmem bayagi bir vaktimi aliyor gecikme icin ksura bakma.

Cok sukur canim iyi diyelim iyi olalim.. 2li testi yaptirdik cok sukur hersey duzgun cikti ama cinsiyetini ogrenemedik henuz gostermiyor :) mart 6 da randevu var umudum o gune :))

Gecmis olsun canim simdi iyi olmana sevindim cok iyi yapmissin degisiklik iyidir..merak ettim ama seni demeden de gittin. Sen nasilsin? Sen ogrenebildin mi cinsiyetini :)

canımm aniden gittim eskişehire haber veremedim.. bende pazartesi gidicem 2li test için belki benimkide bi süpriz gösterir cinsiyetini listemize baktım çoğu kişinin belli olmuş çok sevindim inş bizimkilerde belli olur biran önce:CüvCüv:

bende iyiyim canım ne olsun bebekte iyi çok şükür bizimki maç izliyor amca oğlu ve kaynımda buradalar bende sıkıldım bilgisayarın başına geçeyim bari dedim ilk uğradığım yerde burası haliyle bende sabırsızlıkla yarın saat 4 ü bekliyorum üçlü test sonucunu alacağım inşallah iyi çıkar dua edin olurmu canlarım

bende iyiyim canım ne olsun bebekte iyi çok şükür bizimki maç izliyor amca oğlu ve kaynımda buradalar bende sıkıldım bilgisayarın başına geçeyim bari dedim ilk uğradığım yerde burası haliyle bende sabırsızlıkla yarın saat 4 ü bekliyorum üçlü test sonucunu alacağım inşallah iyi çıkar dua edin olurmu canlarım

3lü test mi erken değil mi 11 14 hafta arası 2li test olduğunu biliyorumda senin çizelgede 15haftalık gebe olduğun görünüyor 3lü neden şuan erken

kızı olacağını öğrenenler! belirtilerinizi yazarmısınız. benim bir oğlum var 4,5 yaşında. bu seferki gebeliğim çok farklı geçiyor. göremedik de cinsiyetini. yardım lütfen :)))

gerçi ne farkeder ha kız ha erkek ama insan merak ediyor işte.

canım ben 16. haftamdayım o çizerge bir kaç gün arkadan geliyor üçlü testte 16. haftada başlıyor bizde yaptırdık işte

Back
X