• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

kızı olacağını öğrenenler! belirtilerinizi yazarmısınız. benim bir oğlum var 4,5 yaşında. bu seferki gebeliğim çok farklı geçiyor. göremedik de cinsiyetini. yardım lütfen :)))

gerçi ne farkeder ha kız ha erkek ama insan merak ediyor işte.

özlemcim bilgi alırsan takibindeyim bende merak ediyorum :)

soho canım benim sende kabızlık devam ediyormu bende çok çektim ondan doktor bana bir ilaç verdi sadece 2 kere kullandım valla şimdi düzene girdi haberin olsun canım istersen sana ismide verebilirim

iyi geceler bende kaçıyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüz öpüldünüz :)

iyi akşamlar herkse...............

iyi akşamlar arkadaşlar 3 aylık hamileyim alfoxil isimli antibiyotik kullanıyorum bir zararı olurmu acaba bebeğe kullanan varmı
canm doktorun verdiyse xararlı olmaz 7günlük kullanılacak antibiyotikler zararlı olmuyor diye duydum canım
herkese merhaba
kızlar ben bugün pijama takımlarına falan baktım iç çamaşırları falan,,hatta 2 tane pijama aldım ikisini de bi büyük beden aldım belki bedenim büyür die ama sanırım birini geri vericem küçük beden alıcam bi tanesi çok şeker belden de ayarlanabiliyo pantolonlar gibi.. çamaşır almak istedim ama beden konusunda karasız kaldım hep bi büyük beden mi alsam die öyle de yaptım bakalım, laf aramızda bi tane de emzirme süty..ni aldım biraz erken oldu biliyorum :kedi:
canım iyi yapmışsın insana en lazım olan şeyler çamaşır ve pijama sen halletmişsin canım çamaşır büyük olması çok iyi çünkü karın büyüğünce büyük olması gerekiyor

Parlecim meraba cok iyi yapmissin ben de kisa sure icinde ic camasiri ve pijama takimi almayi dusunuyorum cunku yavas yavas pijamalarda kucuk gelmeye basladi? Nerden ve kaca aldigini soyleyebilir misin canim?

canım kusura bakma biraz geç girebildim. ben burdaki bi doremi mağazasındandan aldım ama pijamalar "lindros" die bi marka ben pek bilmiyorum 19 tl, aslında gözüme kestirdiğim doreminin kendi loğusa takımı vardı sabahlıklı 80 tl öyle bişey de çok istiyorum da zaman var biraz daha

canım iyi yapmışsın insana en lazım olan şeyler çamaşır ve pijama sen halletmişsin canım çamaşır büyük olması çok iyi çünkü karın büyüğünce büyük olması gerekiyor[/QUOTE]

evet canım ufaktan halledeyim dedim gücüm yettiğince, maşallah eksikler bitmiyo ama ha bi de ben ay bu ne güzelmiş şu da güzelmiş diyen bi tipim kendimi zor frenliyorum valla

inş kız bebek annesiyim..
yüzümde-göğsümde bir sürü sivilceler çıktı.. göbeğim toparlak.. tatlıya rağbetim yok.. çikolata görmek bile istemiyorum.. turşu,ekşi elma,nar favorim..
hala kusuyorum.. aklıma şimdilik gelenler bunlar..

herkese günaydın kızlar o kadar cok sey yazılmıs ki artık okuyamıyorum.takip etmek zor oluyor eskiden okul yoktu rapoluydum zaman bulup okurdum şimdi zaman bulup okuyamıyorum okul basladı.bende de kabızlık sorunu oluyor.bide kızlar itiraf etmek gerekirse çok gazım geliyor bunu engellemenin ir yolu varmı acaba..

günaydın herkese
akşam pek iç açıcı rüyalr görmedim sabah kalktığımda düşündüm dedim ki kesin 2li test kan sonuçlarım geldi inşallah iyidir telime bi baktım akşam hastaneden aramışlar şimdi aradım gelip sonuçlarınızı alabilirsiniz dediler çok huzursuzum rüyalarımdan dolayı inşallah kötü bi şey çıkmaz birazdan gidicem sonuçları almaya drada gösteririm sanırım

günaydın herkese
akşam pek iç açıcı rüyalr görmedim sabah kalktığımda düşündüm dedim ki kesin 2li test kan sonuçlarım geldi inşallah iyidir telime bi baktım akşam hastaneden aramışlar şimdi aradım gelip sonuçlarınızı alabilirsiniz dediler çok huzursuzum rüyalarımdan dolayı inşallah kötü bi şey çıkmaz birazdan gidicem sonuçları almaya drada gösteririm sanırım

canımın içi günaydın
üzme kendini bugünlerd hepimiz hep sıkıntılı rüyalar görüyoruz aklımız meleklerimizde ve biz hep en kötüyü düşünüyoruz hiç sıkma kendini bak gör güzel haberlerle döneceksin Rabbim yardımcımız olsun

şu ayı bi atlatsak artık sevinip mutlu olmaya alışcağızda bu ay da zorluyor bizi

bu aralar rüyalarım çok çıkar oldu benzer rüyayı 2li teste gitmeden öncede görmüştüm plesante previa çıktım inşallah kötü bi haber almam

Gunaydın Kızlar,
Gecmisi okuyamadım ama , umarım herkes iyidir hersey yolundadır.

Ben cok yogun calısıyorum dun corlu ya gidip geldim istanbul icinde de 2 toplantım vardı.
Aksamları resmen patates cuvalı haine geliyorum eve geldigimde :)

Halen bebegimin oynamasını tam olarak hissetmiyorum bu aksam dr a gidicem bakalım beyfendi nasıl..

herkese günaydın...

günaydın cnm

Gunaydın Kızlar,
Gecmisi okuyamadım ama , umarım herkes iyidir hersey yolundadır.

Ben cok yogun calısıyorum dun corlu ya gidip geldim istanbul icinde de 2 toplantım vardı.
Aksamları resmen patates cuvalı haine geliyorum eve geldigimde :)

Halen bebegimin oynamasını tam olarak hissetmiyorum bu aksam dr a gidicem bakalım beyfendi nasıl..

günaydın canım kolay gelsin aman dikkat et kendine:)
bugün gör bakalım beyfendiyi pozlar verir sana annesi:)

günaydın güzel anne adaylarıııı

2 gündür gezmekten işe pek gelemedim uzak kaldım.
giyecek bişide alamadım göbik çıkıyor artık abuk sabuk ne denk gelirse giyip geziyorum :D:D

gece uykularım çok hassas çok uyanıyorum.erkendende uyanıyorum sabahları.
bulantım hala var.kokular hala rahatsız ediyor.kalça batmam zirvede.

napalım bu halimizede çok şükür.

günaydın güzel anne adaylarıııı

2 gündür gezmekten işe pek gelemedim uzak kaldım.
giyecek bişide alamadım göbik çıkıyor artık abuk sabuk ne denk gelirse giyip geziyorum :D:D

gece uykularım çok hassas çok uyanıyorum.erkendende uyanıyorum sabahları.
bulantım hala var.kokular hala rahatsız ediyor.kalça batmam zirvede.

napalım bu halimizede çok şükür.

günaydın canım
napalım dediğin gibi buna şükür
bebişlerimiz iyiler ya bu yeter
herşeye değer dimii:emir_bebek:

Back
X