soho canım benim sende kabızlık devam ediyormu bende çok çektim ondan doktor bana bir ilaç verdi sadece 2 kere kullandım valla şimdi düzene girdi haberin olsun canım istersen sana ismide verebilirim
günaydın canım... evet hala devam ediyor korkuyorum yapmaya.. ismi nedir ilacın verebilir misin? ben de kullanayım çünkü bendeki şurubu içmeden benim bağırsaklar çalışmıyor
günaydın herkese
akşam pek iç açıcı rüyalr görmedim sabah kalktığımda düşündüm dedim ki kesin 2li test kan sonuçlarım geldi inşallah iyidir telime bi baktım akşam hastaneden aramışlar şimdi aradım gelip sonuçlarınızı alabilirsiniz dediler çok huzursuzum rüyalarımdan dolayı inşallah kötü bi şey çıkmaz birazdan gidicem sonuçları almaya drada gösteririm sanırım
günaydın aspirincim ... korkma ne rüyalar görüyoruzz.. hepsini kötü bişeye yorarsak yaşayamayız kii... içini ferah tut sen... inş. birazdan gelip bize hayırlı haberler verirsin :))
günaydın canlar
hepinize huzurlu bir gün dilerimmm
günaydıınn şekerim :)) sana da süper bir gün olsun....
Gunaydın Kızlar,
Gecmisi okuyamadım ama , umarım herkes iyidir hersey yolundadır.
Ben cok yogun calısıyorum dun corlu ya gidip geldim istanbul icinde de 2 toplantım vardı.
Aksamları resmen patates cuvalı haine geliyorum eve geldigimde :)
Halen bebegimin oynamasını tam olarak hissetmiyorum bu aksam dr a gidicem bakalım beyfendi nasıl..
günaydın esteryacım... ben de hala hissedemiyorum.. hatta sanki bebeğim hiç büyümüyor.. karnım olduğu gibi kaldı hiç ilerleme yok... 4 aylık oldum yemek yemesem şiş bile durmuyor
günaydın güzel anne adaylarıııı
2 gündür gezmekten işe pek gelemedim uzak kaldım.
giyecek bişide alamadım göbik çıkıyor artık abuk sabuk ne denk gelirse giyip geziyorum
gece uykularım çok hassas çok uyanıyorum.erkendende uyanıyorum sabahları.
bulantım hala var.kokular hala rahatsız ediyor.kalça batmam zirvede.
napalım bu halimizede çok şükür.
günaydın canım.. ben de bütün ağrıları anlıyorumda şu kalça batması nedir neden olur anlayamıyorum... bazen benim de çok ağrıyor sanki taş taşımışım gibi...
Herkese günaydıın opuyorumnanaktan
günaydııın günaydııın günaydııınn canım :)))