2010 Ağustos Anneleri

hoşgeldiin şekerim :))) sisde mi yemek yediniz :)) afiyet olsun yarasın yedinizse...

Kızlar hapınıze aŞkolsun , bır soru sordum kımse cavp bıle yazmamıŞ.

Kk daha Önce bÖyle deĞıldı...

duygucum gelmişsin hemen yazayım asspirinin yazdığı doğru testte bizim anlayacağım tek şey pozitif veya negatif yazması... :)) bir de risk oranları var 1:30000 gibi onları da anlayabilirsin...

kahvaltı mıııııı akannehir anaamm seyma bu saatte kahvaltı denmez ki onun ismineee kaydirigubbakcemile3

demi denmez ama ole oluyo bızım hep 10 da kalkıyom eşim iste oluyo... 12 de gelıyo ole kahvaltı yapıyoruz bayanssulusmile bayanssulusmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben yemekle beraber 3 bardak su içtiğim direk direkt doyuyorum yane:))

yıyorum bende baya hızlı yııyorum galıba... tıkanıp kalıyorum.... soyle bı calkalıyom sonra devam yemeye -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

Merhaba arkadaşlar..
Dünkü yazdıklarınızı okuyayım dedim ama yetişemiyom:) bi de bugün işler yoğun bi yandan iş yapıp bi yandan okuyayım dedim ama ıı ııhh olmadı..
en iyisi katılayım artık dedim aranıza..

yazdıım yazdııııımm :) asspirin de yazdııı.. kısma bizee

tamam canım biraz pani oldum , eşim aradı az önce

Down sendrom ( PAPP-A) : 1,78

Down sendrom (SERBET) : β ECG : 42.40

olduğunu söyledi, bu degerler önemliymiş dedi. kuzeni sağlık ocağında dr eşimin onu aramış bir problem yok demiş kuzeni .

akşam 7 de doktoruma gideceğim , aldım randevumu test sonuçlarımı göstermek için .

akşama kadar sabredemedim , kusura bakmayın nolur , panik yaptım biraz sanırım.

şimdi netten birşeyler ögrenmeye çalışıyorum ; degerlerin belirli bir aralığı var mı diye?

yıyorum bende baya hızlı yııyorum galıba... tıkanıp kalıyorum.... soyle bı calkalıyom sonra devam yemeye -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

:)))
en iyisi canım boşluk kalmasındimi ama :))

hoşgeldin canımcım
naber?

hoşgeldin canım.. en iyisini yapmışsıın :) ben böle yetişemiyorumn diye akşam her ne kadar dandik bir şekildede olsa yavaş da olsa telden girip bakıyorum mutlaka :)))

dünyanın en güzel annelerine selamlar..

geçmişi okumayı bitirmeden ara ara gözüme çarpan bir konuyu söylemek istiyorum..
öncelikle aspirin moralini yüksek tutma eğilimine sevindim..
kadınlar kulübü neden sizi kötü yönde etkiliyor? burada bu durumunuzu paylaştığınız andan itibaren sürekli bu topikte size telkinlerde bulunduk.. sadece sizin adınıza da konuşmuyorum.. genel anlamda.. kimin ne derdi varsa paylaştığında 'aaa cidden kötü durumdasın' gibi bir söylem asla yer almadı.. hep teselli-hem olumlu düşündürmeye yönelik telkinler yapıldı..
burası her konuda paylaşımın yapıldığı bir forum.. iyi-kötü her türlü tecrübe bilgi mevcut..
her sitede olduğu gibi.. internet zaten bu değil midir?
hertürlü hastalık-kaza-bela biz insanlar içindir.. yarın başımıza ne gelecek ne bilelim.. olmaması için dua ederiz inançlarımızca..
ama kişi karamsar ise her baktığı duyduğu olaylarda olumsuzlukları görüyor ise bu insan için yapılacak hiçbirşey yoktur..
internet ortamı olmasa kendi çevresinde gördüklerinden etkilenecek tv.den vs vs.. yeterki karamsar olsun.. herşey bahane..
benim uzun süreli tedavilerim oldu.. tüpbebek denemelerim.. bu sitede okadar çok negatif yazışmalar kötü sonuçlanan tedavilerin anlatımı varki..
aynı süreci bende yaşadım yaşıyorum.. ozaman bende herkesi kendime örnek alayım.. onda oldu bende de olacak diye karalar bağlayayım...! varmı böyle birşey yaa..
ben sen o.. hepimiz birbirimizden farklı kişileriz.. ben beyazım sen esmer o sarışın.. ben ıspanağı severim o sevmez diğeri bazen yer.. ben sinirliyim o değil diğeri arasıra...
hepimiz farklıyız...
ilaçların etkisi bile aynı bedende farklı reaksiyonlar gösterebiliyor.. aynı hastalık sahipleri kıyaslandığında biri tedaviye hemen cevap verirken diğeri onu yataklara mahkum ediyor..
bunlar var bunlar gerçek.. bunlar biz insanlar için..
herşey bahane bun söylemeye çalışıyorum.. dünyaya nasıl baktığınız önemli olan..

duygucum testini tarayıop albüme koysana... biz de bakalım... hem netten araştırıp durma... herzaman herşey doğru olmuyor.. asspirine doktoru kızmış... lütfen sen de okuma.. zaten öğreneceksin ne gerek var kafaya takmaya lütfen...
panik olacak bir durum yok...

hoşgeldin canımcım
naber?
[/QUOTE]

İyiyim cnmcım.bende yemeğimi çıkardım masama yemeye başladım:))
Esas sen nasıl oldun dünden beri?iyimisin şimdi?

hoşgeldin canımcım
naber?

İyiyim cnmcım.bende yemeğimi çıkardım masama yemeye başladım:))
Esas sen nasıl oldun dünden beri?iyimisin şimdi?[/QUOTE]

eh işte canım ağrılarım var ama
şükür diyelim

sen nasılsın büyük güne az kaldı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…