merhaba kıslarr bis deldikkk
günaydın canım hoşgeldin
aynen galiba havalardan dolayı moralimiz yükseliyor yavaş yavaşbayanssulusmile
ayy evet ya çok heycanlıyım ben bebeğimizin olacağı ve yeni hayatımızın Allah ın izniyle başlayacağı günler içinopuyorumnanaktan
sana katııyorum bu konuda canımcım olumunekankayizsmile
benim kociş esnesem uyandığı için bebek konusunda da güveniyorum ama belki ben uyanamam da o uyanır dermişimmkaydirigubbakcemile3
ohh canım valla süpermiş
benim kayınvalidem şehirdışında annem burda ama onunlada uzak evlerimiz şimdi bebiş olacağı için artık onun yakınlarına taşınmayı istiyorum mayıs gibi taşınacağız inşallah ben çok ağırlaşmadann:kedi:
hoşgeldiin şekerim :))) sisde mi yemek yediniz :)) afiyet olsun yarasın yedinizse...
canlar ben geldım.... biz de kahvaltı yaptık geldık...
sizede afiyet bal şeker olsun canlarımmmopuyorumnanaktan
canlar ben geldım.... biz de kahvaltı yaptık geldık...
teşekkurler teyzesi... opuyorumnanaktan ama bız yıyoz yıyoz doymuyoruz artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kızlar hapİnİze aŞkolsun , bİr soru sordum kİmse cavp bİle yazmamıŞ.
Kk daha Önce bÖyle deĞİldİ...
kahvaltı mıııııı akannehir anaamm seyma bu saatte kahvaltı denmez ki onun ismineee kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben yemekle beraber 3 bardak su içtiğim direk direkt doyuyorum yane:))
yazdıım yazdııııımm :) asspirin de yazdııı.. kısma bizee
yıyorum bende baya hızlı yııyorum galıba... tıkanıp kalıyorum.... soyle bı calkalıyom sonra devam yemeye -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
Merhaba arkadaşlar..
Dünkü yazdıklarınızı okuyayım dedim ama yetişemiyom:) bi de bugün işler yoğun bi yandan iş yapıp bi yandan okuyayım dedim ama ıı ııhh olmadı..
en iyisi katılayım artık dedim aranıza..
Merhaba arkadaşlar..
Dünkü yazdıklarınızı okuyayım dedim ama yetişemiyom:) bi de bugün işler yoğun bi yandan iş yapıp bi yandan okuyayım dedim ama ıı ııhh olmadı..
en iyisi katılayım artık dedim aranıza..
ben geldimmmmmm sonuçlarımız iyi çok şükür risk baya düşük çıktı. ama dr buraya falan giriyorum diye kızdı bana. plesanta previayı kafama taktım netten okudum falan dedim eşimde gaz verdi bide kadınlar klubüne girip orda okuyor diye drda sen cahilmisin böyle bi şey için gelme sakın bir daha dedi kızdı valla ben dr olmama rağmen okumuyorum çünkü kaldıramam dedi sen neden okuyorsun dedi yani anlyıcağınız artık yasak kötü şeyler düşünürsen hamileyken kötü bi anne olursun dedi kendini birazda anneliğe hazırlamak gebelik dediki doğru söyledi artık moralimi yüksek tutucam hep
tamam canım biraz pani oldum , eşim aradı az önce
Down sendrom ( PAPP-A) : 1,78
Down sendrom (SERBET) : β ECG : 42.40
olduğunu söyledi, bu degerler önemliymiş dedi. kuzeni sağlık ocağında dr eşimin onu aramış bir problem yok demiş kuzeni .
akşam 7 de doktoruma gideceğim , aldım randevumu test sonuçlarımı göstermek için .
akşama kadar sabredemedim , kusura bakmayın nolur , panik yaptım biraz sanırım.
şimdi netten birşeyler ögrenmeye çalışıyorum ; degerlerin belirli bir aralığı var mı diye?
hoşgeldin canımcım
naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?