• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

duygucum testini tarayıop albüme koysana... biz de bakalım... hem netten araştırıp durma... herzaman herşey doğru olmuyor.. asspirine doktoru kızmış... lütfen sen de okuma.. zaten öğreneceksin ne gerek var kafaya takmaya lütfen...
panik olacak bir durum yok...

canım testim şu an eşimde . o aldı hastaneden yaklaşık 1 saat önce bana söylediği bu iki değer oldu.

desene canım benim akşama kadar sabredeceğiz durum onu gösteriyor.

meraklı korkulu beklenen 1 haftanın ardından biraz sabırsızım bugün.aman kötü bir sonuç çıkmasında beklerim canım ..

eh işte canım ağrılarım var ama
şükür diyelim

sen nasılsın büyük güne az kaldı:)))
[/QUOTE]

Aman cnm dikkat et kendine..havalar da görüyosun bi sıcak bi soğuk gibi..ondanda olabilir.bende mesela hep kışın hasta olmam bu bahar havalarında hep hasta olurum..o yüzden bol vitaminli gıdalar ye..

Valla cnm kaldı 5 gün işte..alahın izniyle bi gelsede gitsek dr a..

şükür diyelim

Aman cnm dikkat et kendine..havalar da görüyosun bi sıcak bi soğuk gibi..ondanda olabilir.bende mesela hep kışın hasta olmam bu bahar havalarında hep hasta olurum..o yüzden bol vitaminli gıdalar ye..

Valla cnm kaldı 5 gün işte..alahın izniyle bi gelsede gitsek dr a..[/QUOTE]

büyük günün ne olduğunu mrak ett,m canım

canım testim şu an eşimde . o aldı hastaneden yaklaşık 1 saat önce bana söylediği bu iki değer oldu.

meraklı korkulu beklenen 1 haftanın ardından biraz sabırsızım bugün.aman kötü bir sonuç çıkmasında beklerim canım ..

canım benim Allah yardımcın olur merak etme
sonuçlar sağlık ocağı normal demişse normal canımdır az çok bilirler tabi:)
korkma lütfen dualarımız seninle

çıkmazz çıkmazz... risk oranlarını sorsana eşine bir de pozitif mi negatif mi olduğunu? en önemli şeyler onlar bana göre...

Valla cnm kaldı 5 gün işte..alahın izniyle bi gelsede gitsek dr a..

büyük günün ne olduğunu mrak ett,m canım[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cinsiyet öğrenecekte arkadaşım salı günü:))
birde dr değiştirdi ondan dedim:))
herkesin günü kendine büyük işteee
az biz hamişler ahhhkaydirigubbakcemile3

Hallisna cım asspirine kızma çünkü aynı şeyler benimde başıma geldii..bende bi dönem sağlık sorunları ile uğraşırken tabiiki netten ve burdan hep okuyodum herşeyi..aynı aspirin gibi benim eşimde dr uma ispiyonladı beni.oralardan okuyo herşeyi,başkalarında olan şeyleri kendinde olacakmış gibi kafasına takıyor,moralini bozuyor,yok yere stres yapıyor diye anlattıı..dr banada kızdı..her insanın bedeni herkesin sağlık durumu herkesin sorunu farklıdır dedi..ayşede olan şey sendede olacak diye bişey yok dedi..ama inan ben bi ara angel cığımda bilir siteye girmeme kararı aldım.çünkü sürekli okuyarak yazışarak psikopata bağlamıştım artık..eşimden gizli giriyodum.o gelince kapatıyodum..olumsuz lukları okumadım bir süre hiç bi yerden..gerçekten psikolojim ve vücudum daha iyi tepkiler verdi..artık daha bilinçliyim ve olumsuz yazılardan kaçıyorum..dr larda çok kızıyolar gerçekten..kirli bilgileri okuyup geliyonuz diye..yani böle cnm..
Ama artık sizlerin aranızda çok rahatım ve mutluyum,relaksım..:)))

offf bugün dağıldım ben yaa geçmişi okuyayım diyorum olmuyo bişey yazıyorum sonra işle ilgili bişey çıkıyo ya da biri geliyo kapatmak zorunda kalıyorum tekrar açtığımda tekrar geçmişe dönüyorum yetişemiyorum bugün ben sizeeee :kedi:

büyük günün ne olduğunu mrak ett,m canım

[/QUOTE]

öylemi yaradanım sağlıklı bbeişler versin herkese bizlerede

şükür diyelim

Valla cnm kaldı 5 gün işte..alahın izniyle bi gelsede gitsek dr a..[/QUOTE]

tamam canım bende c vitamini takviyesi yapıyorum doğla olarak:))

sana 5 gün var ya bana 1 ay :)))

Hallisna cım asspirine kızma çünkü aynı şeyler benimde başıma geldii..bende bi dönem sağlık sorunları ile uğraşırken tabiiki netten ve burdan hep okuyodum herşeyi..aynı aspirin gibi benim eşimde dr uma ispiyonladı beni.oralardan okuyo herşeyi,başkalarında olan şeyleri kendinde olacakmış gibi kafasına takıyor,moralini bozuyor,yok yere stres yapıyor diye anlattıı..dr banada kızdı..her insanın bedeni herkesin sağlık durumu herkesin sorunu farklıdır dedi..ayşede olan şey sendede olacak diye bişey yok dedi..ama inan ben bi ara angel cığımda bilir siteye girmeme kararı aldım.çünkü sürekli okuyarak yazışarak psikopata bağlamıştım artık..eşimden gizli giriyodum.o gelince kapatıyodum..olumsuz lukları okumadım bir süre hiç bi yerden..gerçekten psikolojim ve vücudum daha iyi tepkiler verdi..artık daha bilinçliyim ve olumsuz yazılardan kaçıyorum..dr larda çok kızıyolar gerçekten..kirli bilgileri okuyup geliyonuz diye..yani böle cnm..
Ama artık sizlerin aranızda çok rahatım ve mutluyum,relaksım..:)))

evet siercim bi ara tövbeliydi ama tekrardan dönüş yaptı nete:))
çünküm olmazsada olmuyor bu net olsada olmuyorr:kedi::kedi:

offf bugün dağıldım ben yaa geçmişi okuyayım diyorum olmuyo bişey yazıyorum sonra işle ilgili bişey çıkıyo ya da biri geliyo kapatmak zorunda kalıyorum tekrar açtığımda tekrar geçmişe dönüyorum yetişemiyorum bugün ben sizeeee :kedi:

:kedi::kedi:

canım teşekkür ediyorum , evet sağlık ocağı doktoru normal demiş.

korkma canım ben akşam baktım ama sabah unuttum değeri
hamilelik iştekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama o PAPP A değeri sanki seninkine yakın bişeydi:)))

merak etme canım herşey güzel olcak
çok güzel sonuçlar alıp geleceksin Allah ın izniylee:Saruboceq:

öylemi yaradanım sağlıklı bbeişler versin herkese bizlerede[/QUOTE]

amin canım inşallah hepimizee:Saruboceq:

çıkmazz çıkmazz... risk oranlarını sorsana eşine bir de pozitif mi negatif mi olduğunu? en önemli şeyler onlar bana göre...

canım şu an eşime soryrum telefonda ama + yada - yazmıyor diyor.
1/100000 e benzer bir değer var mı dedim.

yok dedi canım anlamadım açıkçası.

]

evet siercim bi ara tövbeliydi ama tekrardan dönüş yaptı nete:))
çünküm olmazsada olmuyor bu net olsada olmuyorr:kedi::kedi:

Evet cnm aynen..hatta biliyosun işte aramızda bebek konusunu bile konuşmama kararı almıştık..gerçekten insan strese giriyo anlamadan sürekli aynı şeyler konuşulunca okuyunca..
Ama artık o günler geride kaldı çok şükür allahıma..zaten artık tek favorim 2010 ağustos anneleriiiiii..hihoyyyt

siercim kızdığım yok.. haddimde değil zaten..ben genel anlamda konuştum..
ama işte anlatmak istediğim YOK YERE can sıkıntısı.. YOK yere üzüntü.. YOK YERE bebişi üzmeler..
buna kılıf bulmamak lazım diyorum.. çevrede okudukların duydukların değildir olumsuz yapan insanı.. içinde olumsuzluklar varsaher baktığın her gördüğün her okuduğun senin için kötüdür... neyse..

korkma canım ben akşam baktım ama sabah unuttum değeri
hamilelik iştekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama o PAPP A değeri sanki seninkine yakın bişeydi:)))

merak etme canım herşey güzel olcak
çok güzel sonuçlar alıp geleceksin Allah ın izniylee:Saruboceq:

öylemi yaradanım sağlıklı bbeişler versin herkese bizlerede

amin canım inşallah hepimizee:Saruboceq:[/QUOTE]

inşllh normaldır dğerler. canım bakalımakşam ögreneceğim.

canım şu an eşime soryrum telefonda ama + yada - yazmıyor diyor.
1/100000 e benzer bir değer var mı dedim.

yok dedi canım anlamadım açıkçası.

canım mutlaka olmalı 1/... lı birşey .. neyse hayırlısı akşam sonuçları öğrenince hemen bize de söyle emiii... çabuk gel buraya anlat bize :)

Back
X