2010 Ağustos Anneleri

ayy çok sağol canım doktora gidince bir bir sölicem şikayetlerimi.. bu ilacın ismini de söylicem inş. düzelirim..

bu arada ben hala hissedemedim bebeğin hareketlerini ne zaman hissedicem yaa

ne güzel canım ya
izmir benim olmam gereken yer ama doğma büyüme angaralı oluncada vazgeçemiyoruz yaaakaydirigubbakcemile2
[/QUOTE]

oooo ankaralı sen guzelde oynuyosundur ya... zemuszemus zemuszemus gecen temmuz eşimin dayısının kızı evlendı bır oynadılar bır oynadılar ohhhhhhh ne guzeldı ya..

soho alemsin ya inanırsam yaparım süperdi :)))

canım gerçekten öyle ama herşey beyinde bitiyor.. akşam eve gittim yine kıvrandım kıvrandııımm baş ağrısından... ama sürekli onu düşünüp ağrıyor ağrıyor diyorum ya hep bu yüzden.. sonra napsam napsam?? eşimin bugün toplantısı vardı.. kıyafetleri falan zaten ütülüydü de dedim ayakkabılarını boyayım bari sevinsim kocacım ki çocukluğumdan beri severim ayakkabı boyamayı kaydirigubbakcemile3 inanır mısın başladım boyamaya 1. teki bitirdiğimde farkettim ki baş ağrım geçmişti... ondan sonra nasıl rahat uyudum anlatamam ... şimdide düşünmicem başımın ağrıdığını herşey yoluna girecek.. psikololji çok önemli... kaydirigubbakcemile2

günaydın canımm nasılsın görüyorum ki iyisin
ne şanslısın bu kadar çabuk hissediyosun bebeğini
maşallah canımmmopuyorumnanaktan

iyiyim tatlım bende rütun hayat işle ev arası:)
neden kendine gelemedin canımcımbilmiyorumkismile

ne güzel canım ya
izmir benim olmam gereken yer ama doğma büyüme angaralı oluncada vazgeçemiyoruz yaaakaydirigubbakcemile2

oooo ankaralı sen guzelde oynuyosundur ya... zemuszemus zemuszemus gecen temmuz eşimin dayısının kızı evlendı bır oynadılar bır oynadılar ohhhhhhh ne guzeldı ya..[/QUOTE]

ooo hemde nasıl oynarızzzsositosositosositososito

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

[

ben gecelerı uyuyamıyorum artık mafoldumben mafoldumben mafoldumben

iyiyiz çok şükür angel bu gün babamız evde o uyurken bende biraz takılayım dedim dün saat 4 e kadar maç oynadı bilgisayarda sinirden delirmek üzereydim sonra geldi sarılıyor uyuz oluyorum bunun böyle yapmasına alsanaalsanasmile

sabah 4 e kadar mı :) benim kocam da öyledir oyun hastası.. ama allahtan haftasonları dışında oynamıyor.. o da gündüzleri :) ama ben de sinir oluyorum oyun oynarken resmen beni unutuyor önünden geçsem ona bile kızıyor :Salsanaalsanasmile

seymacım ende uyuyamıyorum geceleri uyanıp evde dolasıp duruyorum

cok kotu oluyo... uyusam uyuyamıyorum... uyuyamayınca sabaha kadar don kalk don kalk adamıda uyutmuyom... bıde herseyın kokusunu cok net almaya basladım... eşimin tostunun ıcındekı ketcap mayonezın kokusunu okadar net alıyorum kı anlatamam... eşim bile sasırıyo.. herseyı ayırt edebılıyorum... ve hıc hosuma gıtmıyo bole olması...

kokulara karsı fazla hassasiyet yok cnm bende, zaten burnum fazla koku almaz :)
ama uykum gecenin bi yarısı aniden bitiyor ve ben oda oda dolasıyorum sonra esimde kalkıp beni arıyor evde :)

seymacım ben koku meselesinde ilk günden beri öyleyim :) eşim dalga geçiyor özlem seni teşkilata alacaklar yakında koku alma duyundan yararlanmak için deyip kaydirigubbakcemile3

benimki vardiyalı çalışıyor sabahçı olursa saat 4.5 gibi geliyor akşama kadar oynuyor eğer öğlenci olursa akşam 10:30 gibi geliyor ve sabaha kadar oynuyor yani oynamak için bir bahanesi hep var canım bunun yüzünden bir kere monitörü kırdı (kavga ettikte) bir daha oynamayacağım dedi ama gitti yenisini aldı şimdikinin neymiş renkleri daha canlı gösteriyormuş daha fazla oynamasına bahane oldu anlayacağın ve benim canımı çok sıkıyor vallamafoldumben

kokulara karsı fazla hassasiyet yok cnm bende, zaten burnum fazla koku almaz :)
ama uykum gecenin bi yarısı aniden bitiyor ve ben oda oda dolasıyorum sonra esimde kalkıp beni arıyor evde :)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben her kalktıgımda da eşim nereye dıye soruyo.. evın ıcınde nereye gıdeceksem

Günaydın arkadaşlar, Kahvaltımızı ettik şimdi teyzemize gidiyoruz. Eşim akşam geç gelecek tek başıma oturmayayım dedim. Hepinizi çok öptüm

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben her kalktıgımda da eşim nereye dıye soruyo.. evın ıcınde nereye gıdeceksem

ben de yapıyorum onu ki eşim de yapar sanırım uyku sersemliğinin verdiği bişey :roflol: :roflol: :roflol:

ki canım herşey olabilir belki uyur gezer oldun belki dışarı çıkıcan engel oluyor adam :roflol: belki halsiz hissediyorsun ki şimdi hamilesin belki miden kötü kuscaksın şuan için o sorunun sorulması doğal :)) ehehe yine de komik geliyor :roflol:

ayy kıyamam sıkılmasın canınn :) ne yapacaksın öyle seviyoruz biz onları :)))

[

ben gecelerı uyuyamıyorum artık mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ay canım kıyamam ya
geçici bugünler merak etme az kaldı bebikimm:kedi:

ay ya hep aynı gece 4 e kadar oynamada eve geliyoruz hemen açılıyor pc ben bi koltukta otururum tv seyrederim o da diğerinde pc de takılır arada bi derim aşkım benimle ilgilen bi gelir yanıma gider sonra derki sen dizi seyrederken ben bişey diyormuyummkaydirigubbakcemile3
reklam arasımı girsin sardın bana yine derrkaydirigubbakcemile3
ama işte yatış saati beraber yataızzboshayallersmile

canım ya o bende hep var:) apartmana girerim alt komşu fasulye yapmış bugün mönüde pilav var vs.. hep bilirim yaniikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…