• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

kızlar ben bır saat uyuyım gozumu acamıyorum... 1 saat sonra gorusuruz opuyorum...

]

evet siercim bi ara tövbeliydi ama tekrardan dönüş yaptı nete:))
çünküm olmazsada olmuyor bu net olsada olmuyorr:kedi::kedi:

Evet cnm aynen..hatta biliyosun işte aramızda bebek konusunu bile konuşmama kararı almıştık..gerçekten insan strese giriyo anlamadan sürekli aynı şeyler konuşulunca okuyunca..
Ama artık o günler geride kaldı çok şükür allahıma..zaten artık tek favorim 2010 ağustos anneleriiiiii..hihoyyyt

evet en büyük kk en büyük 2010 ağustos annelerii:enbuyukkk:olumunekankayizsmile

siercim kızdığım yok.. haddimde değil zaten..ben genel anlamda konuştum..
ama işte anlatmak istediğim YOK YERE can sıkıntısı.. YOK yere üzüntü.. YOK YERE bebişi üzmeler..
buna kılıf bulmamak lazım diyorum.. çevrede okudukların duydukların değildir olumsuz yapan insanı.. içinde olumsuzluklar varsaher baktığın her gördüğün her okuduğun senin için kötüdür... neyse..

Canım anladım ne demek istediğini..tabiiki birazda yapı meselesi de vardır..ama ben gerçekten kendi adıma konuşayım; çok etkileniyodum..bazı sorunlardan sonra insan değişebiliyor.yani daha hassas, herşeye inanan, çabuk etkilenebilen bir ruh haline sahip olabiliyosun..tabiiki bazı insanlar vardır ne okursa okusanlar ne duyarsa duysunlar hiç umursamazlar,hiç takılmazlar. ama belirli bi dönemden geçen insanlar,birazda hassaslaşmalar olunca inan isterse üniversite tahsili olsun abuk sabuk şeylere inanmaya,uygulamaya başlıyo..o dönem öyle bi dönemki maalesefff insan sadece kendine ediyor..bilmem biraz anlatabildimmi hallisnacım..senin dediklerinde çok doğru..ben sadece tecrübemi yaşadıklarımı aktarmak istedimm cnmcım..
ama artık boşvereliimmm....biz burda güzel sohbetlerimize devammmm edelimmm...:enbuyukkk:

Hallisna cım asspirine kızma çünkü aynı şeyler benimde başıma geldii..bende bi dönem sağlık sorunları ile uğraşırken tabiiki netten ve burdan hep okuyodum herşeyi..aynı aspirin gibi benim eşimde dr uma ispiyonladı beni.oralardan okuyo herşeyi,başkalarında olan şeyleri kendinde olacakmış gibi kafasına takıyor,moralini bozuyor,yok yere stres yapıyor diye anlattıı..dr banada kızdı..her insanın bedeni herkesin sağlık durumu herkesin sorunu farklıdır dedi..ayşede olan şey sendede olacak diye bişey yok dedi..ama inan ben bi ara angel cığımda bilir siteye girmeme kararı aldım.çünkü sürekli okuyarak yazışarak psikopata bağlamıştım artık..eşimden gizli giriyodum.o gelince kapatıyodum..olumsuz lukları okumadım bir süre hiç bi yerden..gerçekten psikolojim ve vücudum daha iyi tepkiler verdi..artık daha bilinçliyim ve olumsuz yazılardan kaçıyorum..dr larda çok kızıyolar gerçekten..kirli bilgileri okuyup geliyonuz diye..yani böle cnm..
Ama artık sizlerin aranızda çok rahatım ve mutluyum,relaksım..:)))

siercim... ben de öyleydim... demekki herkes de oluyor... bana da eşim kızıyordu.. hep oradan öğrenip öğrenip kafana takıyorsuunn... bakma etme diye ki hala kızıyor çok okuma etme kafana takma diye... benim de başta bebeğimi ilk 3 ayda kaybetme korkusu sarmıştı... her an ne yapsam bişey olacak yada durduk yere bi sorun çıkacakmış gibi duruyordu.. bende doktora bu korkumu söyledim.. ben sürekli bir korku içindeyim hep bişey olur mu düşük olursa diye telaş ediyorum dedi... bana neden öyle düşünüyorsun düşünmen için herhangi bir sorun yok dedi ve ben de herşey bitti :)) bir daha asla kötü düşünmedim kendimi iyi hissetmeye çalıştım... çok şükür bugünlere kadar geldik... şekerler sizlere bişey daha söyleyeyim çevremde bazı insanlar var... çocukları olmuyor hiçbir sağlık sorunları olmamasına rağmen sırf böyle stres sıkıntıdan olacak mı olmayacak mı diye düşünmekten.. aslında herkes gibi bizde allahın izni ile sağlıklı doğumlar geçiricez... inş... aslında sorun yok... sorunları resmen bizler çağırıyoruz yaa... benim baş ağrım gibi :))) herşey yolunda gidecek deyin Allah'a şükür etmeyi unutmayın yeter zemuszemus ben artık öyle yapıyorum...

merhaba biz geldik nasılsınız?

hoşgeldiniz canım
nasılsınız bugünn

kızlar ben bır saat uyuyım gozumu acamıyorum... 1 saat sonra gorusuruz opuyorum...

tabi şeymacım hazır evdesin yat ne güzel
ay nasıl özeniyorum sizlere evde olanlara
ben akşama kadar şu sandalyede geberiyorum yaaa:)
iyi istirahatler canımmmopuyorumnanaktan

canım mutlaka olmalı 1/... Lı birşey .. Neyse hayırlısı akşam sonuçları öğrenince hemen bize de söyle emiii... çabuk gel buraya anlat bize :)

bende aynın eşime söyledim , ama duygu öyle bir deger yok canım dedi.

Artık akşam doktorda bakarım bende tahlil sonucuma , yarın sabah haber veririm sizlerede inşllh iyi haberleri.

tamam canım biraz pani oldum , eşim aradı az önce

Down sendrom ( PAPP-A) : 1,78

Down sendrom (SERBET) : β ECG : 42.40

olduğunu söyledi, bu degerler önemliymiş dedi. kuzeni sağlık ocağında dr eşimin onu aramış bir problem yok demiş kuzeni .

akşam 7 de doktoruma gideceğim , aldım randevumu test sonuçlarımı göstermek için .

akşama kadar sabredemedim , kusura bakmayın nolur , panik yaptım biraz sanırım.

şimdi netten birşeyler ögrenmeye çalışıyorum ; degerlerin belirli bir aralığı var mı diye?

DUYGU PAPP-A , Mom diye bi değer var o kaç sende

hoşgeldiniz canım
nasılsınız bugünn

tabi şeymacım hazır evdesin yat ne güzel
ay nasıl özeniyorum sizlere evde olanlara
ben akşama kadar şu sandalyede geberiyorum yaaa:)
iyi istirahatler canımmmopuyorumnanaktan

ayy canım sorma... totom yapıştı sandalyeye kalçalarım ağrıyor şuan az bi işim var onları yapayım terasa çıkıcam biraz hava alcam hep otur hep otur ıııı ııhh olmuyor...

siercim... ben de öyleydim... demekki herkes de oluyor... bana da eşim kızıyordu.. hep oradan öğrenip öğrenip kafana takıyorsuunn... bakma etme diye ki hala kızıyor çok okuma etme kafana takma diye... benim de başta bebeğimi ilk 3 ayda kaybetme korkusu sarmıştı... her an ne yapsam bişey olacak yada durduk yere bi sorun çıkacakmış gibi duruyordu.. bende doktora bu korkumu söyledim.. ben sürekli bir korku içindeyim hep bişey olur mu düşük olursa diye telaş ediyorum dedi... bana neden öyle düşünüyorsun düşünmen için herhangi bir sorun yok dedi ve ben de herşey bitti :)) bir daha asla kötü düşünmedim kendimi iyi hissetmeye çalıştım... çok şükür bugünlere kadar geldik... şekerler sizlere bişey daha söyleyeyim çevremde bazı insanlar var... çocukları olmuyor hiçbir sağlık sorunları olmamasına rağmen sırf böyle stres sıkıntıdan olacak mı olmayacak mı diye düşünmekten.. aslında herkes gibi bizde allahın izni ile sağlıklı doğumlar geçiricez... inş... aslında sorun yok... sorunları resmen bizler çağırıyoruz yaa... benim baş ağrım gibi :))) herşey yolunda gidecek deyin Allah'a şükür etmeyi unutmayın yeter zemuszemus ben artık öyle yapıyorum...

Canım çok güzel yazmışsın..çok ama çoookkkk doğruuu..doğru söze ne hacet!!!
Ben bugünlere çok sıkıntılardan sonra geldim cnmm..yoksa eskiden böle değildimki..başından bişeyler geçince ister istemez herşeyden korkar oluyosun.bi de üztüne böle şeyler okuyunca iyice bi girdaba giriyosun inanki cnm..ama ben şükürki o girdaptan kendimi kurtardım.en azından ben öle hissediyorum..ama bazen arada bir yeniliyorum itiraf ediyorum.ama toparlanmam çabuk oluyor..bi de sizlerin aranızda olmak sizlerle yazışmak pozitifliğimi arttırıyoo..:))):enbuyukkk:

hoşbulduk angelcım
iyiyiz bugün çok şkür.
ama iyiyim demeye korkuyorum nazar değiyor gibi hemen :)
siz nasılsınız?

Canım anladım ne demek istediğini..tabiiki birazda yapı meselesi de vardır..ama ben gerçekten kendi adıma konuşayım; çok etkileniyodum..bazı sorunlardan sonra insan değişebiliyor.yani daha hassas, herşeye inanan, çabuk etkilenebilen bir ruh haline sahip olabiliyosun..tabiiki bazı insanlar vardır ne okursa okusanlar ne duyarsa duysunlar hiç umursamazlar,hiç takılmazlar. ama belirli bi dönemden geçen insanlar,birazda hassaslaşmalar olunca inan isterse üniversite tahsili olsun abuk sabuk şeylere inanmaya,uygulamaya başlıyo..o dönem öyle bi dönemki maalesefff insan sadece kendine ediyor..bilmem biraz anlatabildimmi hallisnacım..senin dediklerinde çok doğru..ben sadece tecrübemi yaşadıklarımı aktarmak istedimm cnmcım..
ama artık boşvereliimmm....biz burda güzel sohbetlerimize devammmm edelimmm...:enbuyukkk:

evet biz ameliyattan çıktık dr hazirandan itibaren korunmayı bırakın dedi...ilk ay olcak sandık hemen.. 1.ay geçti yok, 2.ay geçti yok, 3.ay geçti bizler panikledik sonra açtık kk yı baktık kızlar polen bal diyor gittik polen bal aldık yedik, baktık kızlar keçiboynuzu kürü incir kürü diyolar yedik yedirdik 4.ay oldu yok, sonra dedikki napıyoruz ya yıpratıyoruz kendimizi ancak dedi doktor 6.ayda 1 sene normal dedi sonracıma 2 ay boş durduk relaks olduk ama tabi duayı hiç eksik etmedik veee tam 6.ayımızda siercimle 15 gün arayla dünyanın en güzel haberini aldıkkkk:emir_bebek::emir_bebek:

nasıl anlattım ama çok heycanlı dimiiisositosositosositososito

evet canımbirde korku safhası vardı ama ben de inanılmaz bir sakinlik oldu hala da öyle adetimi 5 gün geçti arkadaşlar ısrar ediyor kan ver diye ben bekliyorum çünkü inanamıyorum kocişim test aldı geldi onu bile 4 gün sonra yaptım test pozitif inanamadım 2.yaptık:)
sonra 3 gün sonra falan gittim doktora öğrendim ve nasıl huzurluydum anlatamam halende öyleyim çok mutlu çok neşeli çok şükürlüyüm ağrılarım olsada geçiştiriyorum ,
makyajımıda yapıyorum keyfime bakıyorum:)
ama tabi hayatımda hiç eksilmeyen şey şükürler olsun ki duam:Saruboceq:

haa şu lafın doğru canım benimde bir arkadaşım var belkide hiçbirşeyi yok ama tamamen stresten ve olmayacak olmayacak demesinden bir türlü hamile kalamıyor
Rabbim yardım etsin olmayanlarada hep dua edelim cannlar bu mutluluğu onlarda yaşasın diye:Saruboceq:

Canım çok güzel yazmışsın..çok ama çoookkkk doğruuu..doğru söze ne hacet!!!
Ben bugünlere çok sıkıntılardan sonra geldim cnmm..yoksa eskiden böle değildimki..başından bişeyler geçince ister istemez herşeyden korkar oluyosun.bi de üztüne böle şeyler okuyunca iyice bi girdaba giriyosun inanki cnm..ama ben şükürki o girdaptan kendimi kurtardım.en azından ben öle hissediyorum..ama bazen arada bir yeniliyorum itiraf ediyorum.ama toparlanmam çabuk oluyor..bi de sizlerin aranızda olmak sizlerle yazışmak pozitifliğimi arttırıyoo..:))):enbuyukkk:

neyseki aramızda öle negatif düşünceli kimseler yok... :))) daha olumlu düşünüp moral vermeye çalıştığımız hiçbir arkadaşımız kötü bişeyle karşılaşmadı Allahıma çok şükür... kendimi bazen burada polyanna gibi hissediyorumm... ve bana göre burası süper ama süpeeeerr ötesi bir yer :)) sadece ben değil herkes polyanna dimi arkadaşlar :)) :enbuyukkk:

Angelcım çok güzel anlatmışş :))
Neysee artık o günler geride kaldıı..şimdi hamileliğin bebeişlerimizin büyümelerinin keyfine bakalım dimi canlarrr..anne olanlar herzaman hamileliğinizin kıymetini bilin diyolar..herkes çok özel ve çok güzel bişey olduğunu söylüyor..her anınızın tadını çıkartın diyolar...gerçekten insan başına hayatı boyunca kaç kere geliyoki böylesine bir mucize dimi amaa..
o yüzden bizde burda hep beraber güzellikleri paylaşmaya devaammmm..;))

neyse buraya fazla gelmemek şart oldu sanırım

bak yaaa neden şart olsun ne var burada :)) bana kimse buradakiler kadar moral vermiyor kendi eşim bile beni buradaki arkadaşlarım kadar tatmin etmiyor ben neden gelmeyeyim ki buraya... sadece insanın herşeyi kendine yakıştırmamayı öğrenmesi lazım...

asspirincim... insanlar neler yaşıyor neler kaybediyor... çok şükür bugün buraya gelip araştırma yapıp yazabiliyorsak bile bu bizim iyi olduğumuzu gösterir :)

o yüzden lütfen sen de bizi bırakma... kötü şeyler de düşünme.. bir süre hiçbişey yokmuş gibi yaşayın yahuu sadece siz ve bebeğiniz :) bundan daha güzel düşünülmesi gereken bişey var mı? yoooookkkk!!!!

ayy canım sorma... totom yapıştı sandalyeye kalçalarım ağrıyor şuan az bi işim var onları yapayım terasa çıkıcam biraz hava alcam hep otur hep otur ıııı ııhh olmuyor...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynen benimde cicimm:kedi:

canım eşime sordum sadece bu iki deger var dedi,başka birşey yazmıyor dedi.

Oda panik oldu acaba eksik mi yaptılar taramayı diye.

canımcım rahatla bence artık arama eşinide
akşama 3 4 saat kaldı
herşeyi öğreceneceksiniz
Allah ın izniyle güzel haberler alacaksın olumunekankayizsmile

hoşbulduk angelcım
iyiyiz bugün çok şkür.
ama iyiyim demeye korkuyorum nazar değiyor gibi hemen :)
siz nasılsınız?

evet canım ama şükür dersek bişey olmaz merak etme
şikayetlenmekte olmuyor işte
bende iyiyim canımcım
sohocumunda dediği gibi totom yapıştı sandalyeye:))

neyseki aramızda öle negatif düşünceli kimseler yok... :))) daha olumlu düşünüp moral vermeye çalıştığımız hiçbir arkadaşımız kötü bişeyle karşılaşmadı Allahıma çok şükür... kendimi bazen burada polyanna gibi hissediyorumm... ve bana göre burası süper ama süpeeeerr ötesi bir yer :)) sadece ben değil herkes polyanna dimi arkadaşlar :)) :enbuyukkk:

evet bisler polyannayızopuyorumnanaktan
melekizzz bissopuyorumnanaktan
en büyük kk:enbuyukkk:

Back
X