• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

neyseki aramızda öle negatif düşünceli kimseler yok... :))) daha olumlu düşünüp moral vermeye çalıştığımız hiçbir arkadaşımız kötü bişeyle karşılaşmadı Allahıma çok şükür... kendimi bazen burada polyanna gibi hissediyorumm... ve bana göre burası süper ama süpeeeerr ötesi bir yer :)) sadece ben değil herkes polyanna dimi arkadaşlar :)) :enbuyukkk:

evet bencede çok süper bi yer burasııı...polyannayız canım hepimiz..en güzeliiii..

evet biz ameliyattan çıktık dr hazirandan itibaren korunmayı bırakın dedi...ilk ay olcak sandık hemen.. 1.ay geçti yok, 2.ay geçti yok, 3.ay geçti bizler panikledik sonra açtık kk yı baktık kızlar polen bal diyor gittik polen bal aldık yedik, baktık kızlar keçiboynuzu kürü incir kürü diyolar yedik yedirdik 4.ay oldu yok, sonra dedikki napıyoruz ya yıpratıyoruz kendimizi ancak dedi doktor 6.ayda 1 sene normal dedi sonracıma 2 ay boş durduk relaks olduk ama tabi duayı hiç eksik etmedik veee tam 6.ayımızda siercimle 15 gün arayla dünyanın en güzel haberini aldıkkkk:emir_bebek::emir_bebek:

nasıl anlattım ama çok heycanlı dimiiisositosositosositososito

evet canımbirde korku safhası vardı ama ben de inanılmaz bir sakinlik oldu hala da öyle adetimi 5 gün geçti arkadaşlar ısrar ediyor kan ver diye ben bekliyorum çünkü inanamıyorum kocişim test aldı geldi onu bile 4 gün sonra yaptım test pozitif inanamadım 2.yaptık:)
sonra 3 gün sonra falan gittim doktora öğrendim ve nasıl huzurluydum anlatamam halende öyleyim çok mutlu çok neşeli çok şükürlüyüm ağrılarım olsada geçiştiriyorum ,
makyajımıda yapıyorum keyfime bakıyorum:)
ama tabi hayatımda hiç eksilmeyen şey şükürler olsun ki duam:Saruboceq:

haa şu lafın doğru canım benimde bir arkadaşım var belkide hiçbirşeyi yok ama tamamen stresten ve olmayacak olmayacak demesinden bir türlü hamile kalamıyor
Rabbim yardım etsin olmayanlarada hep dua edelim cannlar bu mutluluğu onlarda yaşasın diye:Saruboceq:

Allah dualarının mükafatını vermiş canımcım :) ya ben burdada yazıyorum ya çok şükür Allaha şükür diye buraya yazarken bile şükretmiş oluyorum dimi :))) sonuçta aklımdan geçenleri yazıyorum buraya :)) bakın KK aynı zamanda bir şükretmemizi sağlayan da bir yer :))))

inşallah tek umudum o , sizden moral buluyorum, dualarınızı esirgemeyin diyorum, bu akşam doktoro gidicem inşallahta iyi haberlerle dönücem canlar

Allah yardımcımız olsun canım hepimizin
dualarımız birbirimizle

Allah dualarının mükafatını vermiş canımcım :) ya ben burdada yazıyorum ya çok şükür Allaha şükür diye buraya yazarken bile şükretmiş oluyorum dimi :))) sonuçta aklımdan geçenleri yazıyorum buraya :)) bakın KK aynı zamanda bir şükretmemizi sağlayan da bir yer :))))

evet canım çok şükür
evet dediğin gibi içimizden geçen dilimizde
şükürlerimiz dualarımız hiç eksik olmuyor
dediğin gibi sürekli dua ve şükür halindeyiz çok şükürr:)

burada ne yazıldıysa kelimelerime dikkat ederek yazdım hep..kimse kırılmasın gücenmesin.. üzülmesin.. üzmesin diye yazdım.. alıngansınız evet hamilesiniz evet..
ama ben değilim dimi..
çocuk değiliz ki hiçbirimiz.. ÇOCUK BEKLİYORUZ!
biri neden cevap yazılmıyor bana der,diğeri grup olmuşsunuz,diğeri bilimsel paylaşım yapılsın sadece..!
ben anlamadım kim nasıl mutlu olacak.. ne söylersek mutlu olacak.. bilmiyorum..
liste için güncellemelerde bana özelden msj atarsınız.. herkes girsin topike burası benim tapulu topikim değil demiştim..
ben yokum.. size iyi paylaşımlar..

burada ne yazıldıysa kelimelerime dikkat ederek yazdım hep..kimse kırılmasın gücenmesin.. üzülmesin.. üzmesin diye yazdım.. alıngansınız evet hamilesiniz evet..
ama ben değilim dimi..
biri neden cevap yazılmıyor bana der,diğeri grup olmuşsunuz,diğeri bilimsel paylaşım yapılsın sadece..!
liste için güncellemelerde bana özelden msj atarsınız.. herkes girsin topike burası benim tapulu topikim değil demiştim..

:1shok::1shok::1shok:
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ama ben değilim dimi..

hallisnacım başkanım... ne oldu seni kim üzdü? lütfen sen yapma bari yaa.. kimsenin bişey dediği yok... herkes gayet mutlu ki şuanda mutluluğumuzu paylaşıyoruz bir tartışmamız yok ki :) canı isteyen giriyor istemeyen girmiyor... sen neden üzüyorsun kendini... sensiz olur mu hiç :(

herkes mutlu :) burda konuşulanları sen yazdırmıyorsun ya insanlara.. sen neden üzülüyorsun?

lütfen ben yokum falan hiç yakışmadı.... sensiz olmazz mafoldumben

ama ben değilim dimi..

Yaaa hallisnacımm evet işte sende hamilesin:)) niye alındınki cnm..inan kötü veya art niyetle bu topiğe veya sana en ufak bir karalama en ufak bir hakaretvari bişey yazılmadıkii..senin yazdıklarında zaten kırıcı hiç bişey yoktukii..sen o yüzden rahat ol..burdaki herkeste çok mutlu zaten..beğenmeyen,mutlu olmayan girmez buraya dimi ama..seninle ne alakası var!!

hallisnacım yapma yaaa
senle başladı bu topic nasıl sensiz olmaz söyleme böyle
seni her zaman aramızda görmek istiyoruz

herkes bu topicten de senden de çok memnun. burdaki dostluklardan kolay kolay kimseye nasip olmaz. ne güsel şeyler paylaşıyoruz. biribirimizi bir biz anlıyoruz. lütfen mutluluğumuza gölge düşmesine izin verme. sen niye gidiyorsun. biz lafımızı ortaya goruzz beğenen alır beğenmeyen bırakıp kaçar misali :) burda yeri gelir sitem de ederiz yeri gelir fikir ayrılıklarına düşeriz ama yine çözüm bulur eski halimize döneriz.

üzme sen canını emi?

valla herşey iyiydi ama tek lafım alıp nerelere götürdü konuyu herkes farklı düşünebilir ama ben böyle düşünüyorum kimse düşündüklerim için beni yargılayamaz hepimiz birbirimizden farklıyız sen takmazsın o takmaz ama ben takarım kişiden kişiye değişir bu bunu özele çekmek siteyle ilgili olduğunu düşünüp savunmaya geçmek kadar yanlış bir davranış yok sonuçta burda kimse kimseyi tanımıyor sadece kafa değıtmaya aynı şeyleri paylaşan insanları görünce rahatlatmaya çalışıyoruz kendimizi neyse.

halisnacığım lütfen ama
arkadaşlarında dediği gibi bu topiği kuran sensin sensiz olurmu hiç
işte herkes alıngan bu dönem galiba
yapmayım ama nolurr yaa
çok güzel sohbetler dostluklar paylaşımlar var burda ben 1 ay oldu nerdeyse kopamıyorum burdan sizler nasıl kopacaksınız
lütfen birlik olalım arkadaşlar birbirimize ihtiyacımız varr

valla herşey iyiydi ama tek lafım alıp nerelere götürdü konuyu herkes farklı düşünebilir ama ben böyle düşünüyorum kimse düşündüklerim için beni yargılayamaz hepimiz birbirimizden farklıyız sen takmazsın o takmaz ama ben takarım kişiden kişiye değişir bu bunu özele çekmek siteyle ilgili olduğunu düşünüp savunmaya geçmek kadar yanlış bir davranış yok sonuçta burda kimse kimseyi tanımıyor sadece kafa değıtmaya aynı şeyleri paylaşan insanları görünce rahatlatmaya çalışıyoruz kendimizi neyse.

Canım benimm bende farkındaysan sana benzer şeyler yazdım.yaşadıklarımız benziyor diye paylaştım..yaniii ortada inanın hiç ama hiiiççççççççç alınacak en ufak bişey yok kiii..
Ulen hamileyiz işte ne yapsak yeridir :)) Bizden herşey beklenir..:))

burcucuğum yapmayın nolur yaa
dediğin gibi sen hassassın ben değilim belki sen takarsın ben takmam olur böle anlaşmazlıklar ama gitmeyelim burda kalalım bir orta yol bulup beraber olalım
lütfen canım
ağustos kadar burdayız tabi ondan sonrada lüfen Şeniz

Yokk yaaa nereye gidiyolarmıışşşşşş...kimse bi yere gidemezzz...olur böyle şeyler arada..insanlar eşleriyle,kardeşleriyle bile bazı anlar birbirlerini yanlış anlıyolar..burda herkes birbirine değer verdiği için alınma oldu zaten..hani insan sevdiğine küser misaliii..;)))

kimsenin bi yere gidiceğini sanmıyorum eskiye geri dönmek lazım gülmeye devam etmeli bence herkes bebekleri için

Back
X