2010 Ağustos Anneleri

bu kadar mı olur kalp kalbe karşıymış tam msj bölümüne tıklamıştım adaşıma selam veriyim demiştim :)
iyiyiz biz siz? mama yedik şimdi uzandık midemiz bulanmasın diye...

canım benım... afıyet seker bal olsun... kuzusuna kılo olsun ıns... bızde ıyıyız cok sukur... hem mıdem bulanıyo hem hala yemeye devam edıyorum.. hamılelık ıste

3 testmı yaptırcaksın canım...

Evet doktorum ikili testin gayet normal ama biz herkese yapamayı tercih ediyoruz dedi yaptırıcam bende

prensin hayırlı olsun cnm. sağlıkla gelsin inş.
doğunca o totosunu ısırırsın doya doyakaydirigubbakcemile3

ah o toto yandı zaten :roflol:

Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

canım benım... afıyet seker bal olsun... kuzusuna kılo olsun ıns... bızde ıyıyız cok sukur... hem mıdem bulanıyo hem hala yemeye devam edıyorum.. hamılelık ıste

olsun annesi yiyebildiğin kadar ye
bnm de bulatım var yiyorum diyorum ya yediğimi görsen kuş yemi kadar ama ne yesem kar diye.
59la hamile kalmıştım 53 e düştüm çok moralim bozuldu hayatım boyunca en düşük kilomdu iskelete döndüm resmen. dedim ki kendime ne olursa olsun yemelisin. şimdi 2 günde 1 kg almışım sevindirik oldum.zemuszemus

canım bu arada ben de girdim baktım şubat annelerine anaaamm bu ne heyecan:))) valla süper bir duygu :)) allah bizlere de o günleri nasip etsin :)

canım bu arada ben de girdim baktım şubat annelerine anaaamm bu ne heyecan:))) valla süper bir duygu :)) allah bizlere de o günleri nasip etsin :)

evet dimi yaaa ne muhteşem
günler geçmek bilmiyo gibi sanki ama gün gelecek biz de bu sefer kim gitti kimin sancısı var onu takip eder olcaz. vay beee :))

ay canım ya ben de dalmışım şubat annelerine:))
ne tatlılar dimi
Rabbim bize de o günleri nasip etsin inşallahh

uzulme annesı... bebıs beslencek bısey buluyo ınsallah... dur hem bakalım... daha yolun basında sayılırız... ne kadar kılo alcaz bakalım... ben 70 kılo oldum 2 haftadır dogru duzgun yıyorum... bı yemeye basla nası kılo alcaksın bak

bende doganların resımlerıne baktım... masllah nası guzeller ıcım bı garıp oldu ya... Rabbım bızede gostersın o gunlerı ınsallah... aglattı sıpalar benı... bı an once dogsun ıstıyorum

ben kendimi bildim bileli zayıfım seymacım iskelet gibi oldum artık
53 sana normal gelmesin boyum 1.80 o ooranla düşün yani :)
20 kg alsam anca görünür hale gelirim heralde.:icecream:

ay canım ya ben de dalmışım şubat annelerine:))
ne tatlılar dimi
Rabbim bize de o günleri nasip etsin inşallahh

amin amin
o günler de gelecek inş.
dicem kızlar angel doğuma gitmiş aklinialirimsmile
biri dicek sitarenin sancıları tutmuş eyvahedigeldismile sırnaşık şey

ben kendimi bildim bileli zayıfım seymacım iskelet gibi oldum artık
53 sana normal gelmesin boyum 1.80 o ooranla düşün yani :)
20 kg alsam anca görünür hale gelirim heralde.:icecream:

masllah... sizin bebıs kocaman dogcak omzna ıns desene... boylu poslu olcak... olsun annesı... ne guzel cok kılo almmıcaksın hamıllelıgın boyunca bebekte saglıklı olduktan sonra bence hıcccc problem etme derım tatlım tamam mı... su anda herseyı normal bebegının demı... kılo almıssın almamıssın hıc onemlı degıl... ne guzel zayıf anne olcaksın... imrendım valla

doktora her gittiğimde boyuna baktıkça doktor ileri gidiyor diyip doğum tarihini ileri çekiyor gülüyorum ben de.diyorum bu gidişle 5 ayda doğacak doktor hn. boya göre bakarsanız ooo ben 1.80 eşim 1.85

göbişim çıktıkça zeytin yutmuş gibi durucam sanırım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 eeee daha ne olsun... cnsıyetı bellı mı tam...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 eeee daha ne olsun... cnsıyetı bellı mı tam...

ikili testte % 80 kız dedi başka bi doktor kendi doktorum daha bişi söylemedi erken diyo
zaten bi daha ki muayenem martın ilk haftasında. o zaman net görürüz inş. bide erkek diyomuş bnm için ne shok :1shok:

ikili testte % 80 kız dedi başka bi doktor kendi doktorum daha bişi söylemedi erken diyo
zaten bi daha ki muayenem martın ilk haftasında. o zaman net görürüz inş. bide erkek diyomuş bnm için ne shok :1shok:

boylum poslum bı kız olcak ıste manken gıbım... ooo annesı ne ıstoyon daha...benım doktorda ıkılı teste kız dedı ama aynı seyı bende dusunuyom bıde gıttıgımde erkek derse... kenıdmı bukadar kıza alıstırmısken... :bbo: :bbo: :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…