bu kadar mı olur kalp kalbe karşıymış tam msj bölümüne tıklamıştım adaşıma selam veriyim demiştim :)
iyiyiz biz siz? mama yedik şimdi uzandık midemiz bulanmasın diye...
3 testmı yaptırcaksın canım...
prensin hayırlı olsun cnm. sağlıkla gelsin inş.
doğunca o totosunu ısırırsın doya doyakaydirigubbakcemile3
ooo hayırlı olsun canımcım
Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
benimde oğlum olcak bence içime öle doğuyor:))
teşekkür ederim canım Allah gönlüne göre sağlıklı sıhhatli versin inş.
ama çok süper bi duyguymuş hele onu görmek ama bize numara yaptı tam renkli ultrasona girdik totosunu döndü elimizde bir toto resmi var renkli olarak :kedi:
CANIM HAYIRLI UGURLU OLSUN B SENE SANIRIM HERKES ERKEK ANNESİ OLACAK , ERKEK ÇOĞUNLUKTA.
BENİMDE İÇİME DOĞUYOR ERKEKMİŞ GİBİ.
canım benım... afıyet seker bal olsun... kuzusuna kılo olsun ıns... bızde ıyıyız cok sukur... hem mıdem bulanıyo hem hala yemeye devam edıyorum.. hamılelık ıste
Evet doktorum ikili testin gayet normal ama biz herkese yapamayı tercih ediyoruz dedi yaptırıcam bende
CNM YA İKİLİ TEST NORMLSE , NEDEN ÜÇLÜDE YAPRICAKSIN ANLAMADIM
olsun annesi yiyebildiğin kadar ye
bnm de bulatım var yiyorum diyorum ya yediğimi görsen kuş yemi kadar ama ne yesem kar diye.
59la hamile kalmıştım 53 e düştüm çok moralim bozuldu hayatım boyunca en düşük kilomdu iskelete döndüm resmen. dedim ki kendime ne olursa olsun yemelisin. şimdi 2 günde 1 kg almışım sevindirik oldum.zemuszemus
canım bu arada ben de girdim baktım şubat annelerine anaaamm bu ne heyecan:))) valla süper bir duygu :)) allah bizlere de o günleri nasip etsin :)
ayy ben arada 2010 şubat anneleri topiğine giriyorum.
orda bi heyecan bi heyecan görseniz :)
doğuma gidenler doğum sancısı için dua edenler..
kiminin zamanı gelmiş doğmuyor kimi erkenden yavrusuna kavuşmuş
güzel bi muhabbet de orda var yani.
Evet doktorum ikili testin gayet normal ama biz herkese yapamayı tercih ediyoruz dedi yaptırıcam bende
CNM YA İKİLİ TEST NORMLSE , NEDEN ÜÇLÜDE YAPRICAKSIN ANLAMADIM
doktor yapıyoruz biz herkese dedi ilk kez gittim bu doktora yapalım dedi bende tamam dedim ne gerekirse yapılsın zaten bu iyi çıktı ona gerek yok diye düşünmüyorum ben rutin kontrolmuş gibi düşünüyorum
olsun annesi yiyebildiğin kadar ye
bnm de bulatım var yiyorum diyorum ya yediğimi görsen kuş yemi kadar ama ne yesem kar diye.
59la hamile kalmıştım 53 e düştüm çok moralim bozuldu hayatım boyunca en düşük kilomdu iskelete döndüm resmen. dedim ki kendime ne olursa olsun yemelisin. şimdi 2 günde 1 kg almışım sevindirik oldum.zemuszemus
canım bu arada ben de girdim baktım şubat annelerine anaaamm bu ne heyecan:))) valla süper bir duygu :)) allah bizlere de o günleri nasip etsin :)
doktor yapıyoruz biz herkese dedi ilk kez gittim bu doktora yapalım dedi bende tamam dedim ne gerekirse yapılsın zaten bu iyi çıktı ona gerek yok diye düşünmüyorum ben rutin kontrolmuş gibi düşünüyorum
canım benim ikili testim bugün ıktı eşimde şu an aldım , akşam yani birazdan doktora gideceğim.
oyüzden sordum yapılması gerekiyormu diye.
canım benim ikili testim bugün ıktı eşimde şu an aldım , akşam yani birazdan doktora gideceğim.
oyüzden sordum yapılması gerekiyormu diye.
Hayırlısı olsun inş. merak etme hepsi aslında normal ama içlerimiz rahat etsin diye yaptırıyoruz eskiden bu imkanlarda yoktu kimbilir daha neler cıkacak
ay canım ya ben de dalmışım şubat annelerine:))
ne tatlılar dimi
Rabbim bize de o günleri nasip etsin inşallahh
ben kendimi bildim bileli zayıfım seymacım iskelet gibi oldum artık
53 sana normal gelmesin boyum 1.80 o ooranla düşün yani :)
20 kg alsam anca görünür hale gelirim heralde.:icecream:
masllah... sizin bebıs kocaman dogcak omzna ıns desene... boylu poslu olcak... olsun annesı... ne guzel cok kılo almmıcaksın hamıllelıgın boyunca bebekte saglıklı olduktan sonra bence hıcccc problem etme derım tatlım tamam mı... su anda herseyı normal bebegının demı... kılo almıssın almamıssın hıc onemlı degıl... ne guzel zayıf anne olcaksın... imrendım valla
doktora her gittiğimde boyuna baktıkça doktor ileri gidiyor diyip doğum tarihini ileri çekiyor gülüyorum ben de.diyorum bu gidişle 5 ayda doğacak doktor hn. boya göre bakarsanız ooo ben 1.80 eşim 1.85
göbişim çıktıkça zeytin yutmuş gibi durucam sanırım kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 eeee daha ne olsun... cnsıyetı bellı mı tam...
ikili testte % 80 kız dedi başka bi doktor kendi doktorum daha bişi söylemedi erken diyo
zaten bi daha ki muayenem martın ilk haftasında. o zaman net görürüz inş. bide erkek diyomuş bnm için ne shok :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?