boylum poslum bı kız olcak ıste manken gıbım... ooo annesı ne ıstoyon daha...benım doktorda ıkılı teste kız dedı ama aynı seyı bende dusunuyom bıde gıttıgımde erkek derse... kenıdmı bukadar kıza alıstırmısken... :bbo: :bbo: :bbo:
dimi ama yaaa bilmiyorumkismile
daha o erkekten hayır gelmez kızım diye sevdim ben :roflol::roflol::roflol:
fatih ürek gibi bişi olurmuş mazallah :1shok:
ikili testte % 80 kız dedi başka bi doktor kendi doktorum daha bişi söylemedi erken diyo
zaten bi daha ki muayenem martın ilk haftasında. o zaman net görürüz inş. bide erkek diyomuş bnm için ne shok :1shok:
aynne varya aynen.... bende ılk hamıle kaldıgım gunden berı kızım dıye sevıyorum konusuyorum... eşim diyo dur bı kesın bellı olsun cınsıyetı... sonra oglan olur... nası oglan olur anla ıste falan dıyodu kaydirigubbakcemile3 o yuzden gıdıp hemen ogrenmek ıstıyorum.... bazen catlıcak gıbı oluyom ınan ya
Bana da ikiili testimde kız gibi gözüküyor ama kesin bişe demem demişti gerçi doktoru değiştirdim ama bugün erkek gözüktü hihoyyyt şok olmayınnnn
sırnaşık şeysırnaşık şey
sabretcez artıkın canım
ben yavaştan müsade istiyorum canım
kocişim gelcek birazdan
yarın görüşürüz tekrardan olur mu?
öpüyoruz kızmla sizi opuyorumnanaktan
Bana da ikiili testimde kız gibi gözüküyor ama kesin bişe demem demişti gerçi doktoru değiştirdim ama bugün erkek gözüktü hihoyyyt şok olmayınnnn
ben geldimmmmmm sonuçlarımız iyi çok şükür risk baya düşük çıktı. ama dr buraya falan giriyorum diye kızdı bana. plesanta previayı kafama taktım netten okudum falan dedim eşimde gaz verdi bide kadınlar klubüne girip orda okuyor diye drda sen cahilmisin böyle bi şey için gelme sakın bir daha dedi kızdı valla ben dr olmama rağmen okumuyorum çünkü kaldıramam dedi sen neden okuyorsun dedi yani anlyıcağınız artık yasak kötü şeyler düşünürsen hamileyken kötü bi anne olursun dedi kendini birazda anneliğe hazırlamak gebelik dediki doğru söyledi artık moralimi yüksek tutucam hep
açık açık isim -verip buraya girdiğim için doktor kızdı- diye bir cümle kurmuşsun.. evet bu özel.. evet bu site ile ilgili bir konu.. ve ben editörüm..siteyi koruma-yaşatma adına görevlerim var..valla herşey iyiydi ama tek lafım alıp nerelere götürdü konuyu herkes farklı düşünebilir ama ben böyle düşünüyorum kimse düşündüklerim için beni yargılayamaz hepimiz birbirimizden farklıyız sen takmazsın o takmaz ama ben takarım kişiden kişiye değişir bu bunu özele çekmek siteyle ilgili olduğunu düşünüp savunmaya geçmek kadar yanlış bir davranış yok sonuçta burda kimse kimseyi tanımıyor sadece kafa değıtmaya aynı şeyleri paylaşan insanları görünce rahatlatmaya çalışıyoruz kendimizi neyse.
Winston giriş yapmış bugün.. umarım serklaj çok iyi geçmiştir.. güzel haberlerini paylaşmanı bekliyoruz canım..
yaşam pınarımm... bugün yoksun hiç? nerelerdesinnn?
:1hug: canım yaaa..hallisna bi daha gerçekten gelmiceksin sanmıştım.seni gördüğüme çok sevindim.a.s.
geldi yaşam pınarım.. özlem resimleri ne zaman ekliyorsun?
ben yeni resimler ekledim..
slm canım.. merakla bekliyoruz..merhaba kızlar bu gün çok uğrayamadım öğleden sonra hep dışarıdaydım anca geldim eve oğluşuma bir kazak birde küçüçük bir gömlek aldım çok şeker şeyler yaa şu resim ekleme işini öğreneyim bir kaç güne yeni topiğe eklerim inşallah
olurmu hiç şeker.. ekle yinede minik bir patik bile olsa.. zamanla çoğalacak zaten.. cinsiyetinin belli olmasını bekliyorsundur:) belli olsun da annesi ne ciciler alır ona..:)Sekerim sizinkileri gorunce benim aldigim 2 parca sey gozume basit geldi yahuuu :)) bisiler daha alayim da ole ekleyeyim diye dusundum ben de :) cunku ben daha sadece tek bisey aldim :) onu da pc ye bile atamadim ya henuz o ayri baska bisiler daha alayim eklicem :)) cok optmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?