- 3 Mart 2009
- 1.923
- 700
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okumadığın sürece sorun yok.. okuyup etkilenmemeye çalıştığın sürece hiç sorun yok vereliniortak c.tesi inş gösterecek kendini annesi..Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bugün hiç giremedim ..şimdi geçmişi okuyup geldim..Ayol Başkanım üzülmüşsün sen bugüünnnnnn((( Canım benim sen olmazsan biz niye burada olalım ayol..sensin bizi burada toplayan..Ne olur arkadaşlar üzmeyin birbirinizi..Ne zorluklar ile geldik buralara çoğumuz..ne gerek var..Ama ben de şunu itiraf edeceğim..ben de kötü birşey okuduğumda etkileniyorum ve okumamaya çalışıyorum..Ama bu hepimiz için çok normal bir duygu diye de düşünüyorum..Cumartesi sabah 10.30 da doktor randevum var ve cinsiyet öğrenirmiyim acaba diye deliriyorum..zemuszemus
evet canım aklımda hatta bugün biri yazdı göbişimi eklerim diye.. dur ben konuyu açayım şimdi.. yerimsenibentamam halisnacım yakında eklerim bu arada bir şey soracağım halisne diyer aylara göre paylaşımda hem hamile bayanlar büyüyen göbüşlerinin resimlerini koymuşlar bizdede öyle birşey yapmayı düşünüyormusun merak ettim
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisBaşkanım ne kadar güzel bir yazı göndermişsin ..Ben de bugün ayna karşısında kuşum ile Candan Erçetinin Bahar şarkısı eşliğinde dans ettik ..yani etmeye çalıştık :)))
çokkkk iyi yapmışsın canım..Ne keyifli değil mi ? hiiihiihiihiiaa italyadan sen dasn etmişsin ben oğluşumla dün oturduğumuz yerden rap yaptık ben oynamayı çok seviyorum kocam hiç sevmiyor bende bizimkine dedim senin gibi olmasın diye şimdiden öğretiyorum kaydirigubbakcemile3
hemen yazıyorum ilk msja..ben resim denemesi yapıyorum oluyor ama boyutları kocaman onu nasıl ayarlayacağım
sağlıkla büyütün inş..ayarladım sankin halisna yeni topik içinde eline sağlık :)
ayyy gözünaydınn canım.. test sonucu da güzelmiş.. hemen ekliyorum prensesimizi...slm kızlar
naslsınız anca gşrbildim topiğe
2 li testimi yaptırdım,pazartesi sonucu çıkacak ama ölçümler gayet iyi
bu arada bir kızım olacakmış,öğrendik sonunda
2 prenses annesi olucam ohhh keyfim yerinde
herkesler iyidir umarım
iyi geeler herkese
sağlıkla büyütün inş..
ayyy gözünaydınn canım.. test sonucu da güzelmiş.. hemen ekliyorum prensesimizi...
misafirlerin gelip gitti mi? nasıl geçti?
sağolasın cnm
evet geldiler o işde bitti çok şükür
herkes çok yardım etti zaten oturduğumuz odaya yaptığım yiyecekleri
tabakları içecek bardakları getirmiştim ordan servis yaptılar kendilerine
yormadılar beni fazla
ben yaıyorum cnm görümcem bizde kalıyor o gitsin yine gelirim kk ya
bi haber vereyim diye girdim bu saatte
ilgin için çok teşekkürler öpüyorum cnm seni ve melek kızını
iyi geceler tatlım
iyi geceler arkadaşlar
İki gündür giremedim çok yoğundum ama dün çok güzel bi gelişme oldu paylaşmak istedim
Dersteyim bebeğimle içimden konuşuyorum bi kıpırdı hissetim hemen göbüşümü tuttum ve gülmeye başladım O sırada bi öğrencimden kaçmamış görüntü Öğretmenim çok heyecanlandınız dedi ben de evet diyebildim sadece
Çok güzel bi duygu idi artık ben burdayım diyo
Bugün hissetmedim büyüklerim iki gün kıpırdamaz ama sonra hiç durmaz artık diyolar ben de sabırsızlıkla bekliyorum allah ıma sonsuz şükürler olsun
iyi geceler arkadaşlar
İki gündür giremedim çok yoğundum ama dün çok güzel bi gelişme oldu paylaşmak istedim
Dersteyim bebeğimle içimden konuşuyorum bi kıpırdı hissetim hemen göbüşümü tuttum ve gülmeye başladım O sırada bi öğrencimden kaçmamış görüntü Öğretmenim çok heyecanlandınız dedi ben de evet diyebildim sadece
Çok güzel bi duygu idi artık ben burdayım diyo
Bugün hissetmedim büyüklerim iki gün kıpırdamaz ama sonra hiç durmaz artık diyolar ben de sabırsızlıkla bekliyorum allah ıma sonsuz şükürler olsun
herkese günaydın .arkadaşlar bir sorum olacak bilgisi olan varsa cevblarsa sevinirim.benim satım 17 kasım bugun doktora gittim bana 12 haftalıksın dedi .internetten hesaplıyorum 13+3 yani 14 haftalığım anlamadım kafam karıştı iyice.