• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Evet canım ya sık sık giremiyorum.Biz de iyiz canım şükürler olsun.Ee nasıl gidiyor hamişlik?Bulantın bittimi Sohocum?

Kimler gelmiş, kimler gelmiş... Yazı yazıyordum Lilithle ilgili; katılamadım kusura bakmayın... Hepiniz hoşgeldiniz :sm_cool:

seymacım 2010 temmuz annelerinde okudum doktor %85 erkek demiş şimdi 100 kız olmuş :) bize de bi süpriz olursa yaafisfisfis

Herkese marhabalarrr :)) benimde dün akşam başım çok feciii ağrıdııı :(( kafamı yine tülbentle bağladım hemen yattım eve gelince..niyeyse aynen geçen perşembede böyle olmuştu..aşkı memnudan hatırlıyorum..perşembe sendromu ağrısı var galiba bende.....bugünde var ama daha hafif çok şükür.o yüzden acıcık keyifsizim..ama sizlerle olunca keyfim yerine gelir ;))
Bide sabahları çok zor kalkıyorum yaa..alarm 10 dakkada bi çelıyo kapatıyom çalıyo kapatıyom..işe hep geç gidiyorummm..havalardanmıı yoksa hamileliktenmii anlamadımm...ben ilk aylarda bile böle halsizlik uyku isteği kalkamama yaşamamıştım..
neyse sizler iyisinizdir umarımm..
doğum konusunda bende hiç düşünmüyom çünkü o an herşey belli olcak öle veya böyle..bi şekilde sağlıklı doğsunda bebişler farketmez..dr ne derse öyle olcak sonuçta..:))

Teşekkür ederim canım siz nasılsınız?Ben galiba hastalanıyorum sabahtan hapşurup duruyorum boğazımı üşüttüm galiba..

canım o zaten bikaçgünlük bişeydi :)) çok şükür o bikaç gün de geçti bitti :)))) neden bilmiyorum sanırım bebeğin tüylerinden deyip onun üzerine atmak istiyorum yine suçu :))) zemuszemus

Herkese marhabalarrr :)) benimde dün akşam başım çok feciii ağrıdııı :(( kafamı yine tülbentle bağladım hemen yattım eve gelince..niyeyse aynen geçen perşembede böyle olmuştu..aşkı memnudan hatırlıyorum..perşembe sendromu ağrısı var galiba bende.....bugünde var ama daha hafif çok şükür.o yüzden acıcık keyifsizim..ama sizlerle olunca keyfim yerine gelir ;))
Bide sabahları çok zor kalkıyorum yaa..alarm 10 dakkada bi çelıyo kapatıyom çalıyo kapatıyom..işe hep geç gidiyorummm..havalardanmıı yoksa hamileliktenmii anlamadımm...ben ilk aylarda bile böle halsizlik uyku isteği kalkamama yaşamamıştım..
doğum konusunda bende hiç düşünmüyom çünkü o an herşey belli olcak öle veya böyle..bi şekilde sağlıklı doğsunda bebişler farketmez..dr ne derse öyle olcak sonuçta..:))

hoşgeldin..
de bikaç gündür başım ağrıyor canım. özellikle akşam yemeklerinden sonra migren gibi ışığa bile bakamıyorum. internette okumuştum. artan kan akışından oluyormuş bu haftalarda. bebiş için. kan basıncı atınca baş ağrısı yaparmış.

hosgeldın canım... benımde cok agrıyo basım bazen... dayanamıyom... bıde bogazım acımaya basladı... vucudumdaa hıc dınlenmıyo cunku... gece gunduz uyuyamıyorum....

ben dayanamıyacam burda doktora gıdıp ogrencem dayanamıyom... bu gerılım fazla bana...

Git doktora ama, bebek minicik daha, bir de benim gibi arkası dönükse doktor en fazla ultrasonla biraz kurcuklar ona göre bir şey söyler. Doğruluğu %100 olmaz. Bana geçen hafta doktor "erkek gibi görüyorum" dedi, "yine de emin değilim, küçük daha" diye de ekledi. Dün de başka bir doktora düştüm ona da sordum "açmıyor bacaklarını, görünmüyor" dedi. Yani benim için biraz daha bekleme zamanı...

hosbulduk datlım... ıyıyım cok sukur yemegımızı yedık babamızı ugurladık... bende hemen geldım... ben sızı ozluyorum ya gercekten... bugun gec geldım... sbahtan berı patladım valla...

bisde seni öslüyoruz
ve burda olmayınca burayı canım
kk bir bağımlılık bir alışkanlık:enbuyukkk:

Teşekkür ederim canım siz nasılsınız?Ben galiba hastalanıyorum sabahtan hapşurup duruyorum boğazımı üşüttüm galiba..

bisde iyiyiz canımcım bebişimde iyi çok şükür
testler koşuşturma derken geçti 3 ay şimdi rutina bağladık hayırlısıyla
birde cinsiyeti öğrenirsek tamamdır:))

çok geçmiş olsun canım dikkat et ya bende de var kırgınlık havalrdan sanırsam

nihayet 1 galetayı yiyebildim çok mutluyum :):)

ohh yarasınn:kedi:

selam canımcım hoşgeldin
off kalkamama bende de var malesef ben hamileliğe bağlıyorum ama bilemiyorum tabi:)

Back
X