- 16 Ekim 2009
- 14.447
- 8.146
- 773
Başkası olsa katlanmam zaten kaydirigubbakcemile3 herşey bebişler için..:CüvCüv:
Sier ve angelim bilgiler için teşekkürler kızlar. Benden de istemedi. Test sonuçları için de maşallah çok güzel dedi. demek ki gerek yok çok şükür. Buna sevindim saolun kıslerrrr.....
angel ve sier siz hareketlerini hissediyor musunuz kıslar?
kızlar biz geldik. şimdi doktordan geldik Allahıma şükürler olsun ki bebişim sağlıklı. 1 ay sonra tekrar kontrole gidicez.
..
Ay canım inşallah en kısa zamanda dersini verirsin. Çok zordur bende çok çektim bir dersten. Allahım zihin açıklığı versin.
beyazcım ALLAH zihin açıklığı versin inş.. maşALLAH maşALLAH maşALLAH... nazar değmesin.. cidden hayranım ben senin bu gücüne..
kızlar biz geldik. şimdi doktordan geldik Allahıma şükürler olsun ki bebişim sağlıklı. 1 ay sonra tekrar kontrole gidicez.
hoşgeldin canımm
çok şükür herşey yolunda demekkk
cinsiyet hakkında bilgi verdimi
bende tam 16.haftada gidicem de öğrenebilirim inşallah:kedi:
kızlar sonunda hallisna nın msj ı sayesinde buldum siteyi slm hepinize ve en güzel dualrımda meleklerinize..
evet canım oğluşum olacak
çok sağolun kızlar
şimdi geldim daha okuldan tüm gün ordaydım baya sorunlu geçti
20 soruluk klasik bir yazılı oldum sonucu yarın belli olacak
verememiş olabilirm dersi bakalım artık kısmet
herkesler iyidir umarım
kızlar sonunda hallisna nın msj ı sayesinde buldum siteyi slm hepinize ve en güzel dualrımda meleklerinize..
evet canım oğluşum olacak
hoşgeldin cnmkızlar sonunda hallisna nın msj ı sayesinde buldum siteyi slm hepinize ve en güzel dualrımda meleklerinize..
hayırlısı olsun canım hakkındaaopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım
bisdende size selammmmŞeniz
bugünmü öğrendin canım
ne güzel
Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
darısı başımızaa
Yaaaa
Bende artık hareket etsin istiyorum. Cinsiyeti belli olsun istiyorum. Offfff
Zaman mı geçmiyor ne?
hoş bulduk kızlar hepinize
ya göbüşü belli olmaya başlayan varmı aranızda
hoş bulduk kızlar hepinize
ya göbüşü belli olmaya başlayan varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?