2010 Ağustos Anneleri

tebrik ederim canım, hakikatten maşallah bizim kızlara koca kaynayacak büyüdüklerinde :)) Allah tamamına erdirsin, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.

[/B]

ohh maşallah 2 erkek daha geliyorrrrzemuszemus
sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah canlarımm

hosgeldın tatlım.... bız ıyıyız sen nasılsın?

bende iyiyim canım
azcık yoğundum gelemedim aranıza
sen nasılsın
gittinmi dr a ne dedi?

angel im hoşgeldinnnn..Şeniz

hoşbuldum bitanemmmŞeniz

kıslar merhaba nasılsınız?

Cinsiyetini öğrenen arkadaşlar tebrik ederim. allahım sağlıkla kucağınıza versin inşallh...

tesekkur ederim arkadaslar hepinize..:) bu yil erkek bebek patlamasi olacak galiba:) suan hamile olan butun tanidiklarim erkek bebek bekliyor ..cok sasiriyordum siteye bi girdim burdada erkek bebek bekleyenlerin bollugunu gorunce saskinligim 2 kat artti

kıslar merhaba nasılsınız?

Cinsiyetini öğrenen arkadaşlar tebrik ederim. allahım sağlıkla kucağınıza versin inşallh...

merhaba canımm
nasılsınn

evet canım bende şaşırıyorum
benimde 3 tane hamile arkadaşım var üçüde erkek bekliyorrr
benim içimede erkek doğuyor bakalım 3 hafta daha beklemem gerekbayanssulusmile

Ya bu sene erkeği bırakın hamile patlaması var yaa..benim çevrem o kadar hamileyle dolu ki anlatamammm...hatta anneme geçen bebek mağazasında çalışan satıcı kız da demiş,bu sene çok hamile var bolluk var diye..2010 olmasının bi etkisi varmı acaba.hani bazen ayarlar ya bazı seneleri o bakımdan..gerçi benim öle bi denk getirme niyetim yoktu ama bu kadar çok hamiş olması çok şaşırtıcı vallahiii..

chroma ALLAH yardımcın olsun canım.. bebeğin sağlıkla sıhhatla büyüsün inş.. babası da bitirsin inş çabucak askerliğini kavuşsun size..
cinsiyet haberini de bekliyoruz canım..

Ya bende 2 hafta daha bekleyeceğim cinsiyeti için. Çok da merak ediyorum. ıçime erkek doğuyor eşime de. Hatta o abartıp oğlum diye seviyor göbüşümü. Eğer kızsa sana küser diyorum ama aldırış etmiyor pek. Sağlıklı olsunlarda inşallah, hiç sorun değil cinsiyeti. Kıslar benden 3 lü test falan istemedi doktor. Ne için istiyorlar bu 3 lü testi ya?

yaa arkadaşlar bu arada ben ilk aylarda çok bulantı ve afedersiniz kusma yaşadım feci şekilde..yaklaşık 1 aydır rahatlamıştım ama sanki tekrar başladı gibi yaa..4-5 gündür ara ara yokluyoo offf..bu hep böle devam etcekmi yaa (

demet yeni evine ne zaman geçiyorsun?

Canım evin badanasına henüz başlamadılar. Hayırlısı ile bir başlasa da, badana bitince başlanacak taşınmaya. Bu evim şu andakinden daha büyük. Bebeğimin odası kocaman. İnşallah sağlıkla gelsinde odasında yatsın.

iyiyim angelim sen nasılsın tatlım? bebikim nasıl bakalım? yerim onu...

ben de iyiym kuşum
ye bisiii:kedi::kedi:
bebikim iyi çok şükür teyzesi 3 hafta sonra öğrenicez nasıl yerinde mutlumu bakalımbayanssulusmile
bizde hep oğlan diyoruz ama bakalım:))
canım bende de istemedi 2 li test sonuçları çıkınca bundan sonra 3 lü test vs. testi yapmıcaz herşey yolunda dediikaydirigubbakcemile2

Cnm genelde annişler hissediyo valla..belki doğru hissediyosundur )
dr um banada 3 lü testten bahsetti bana..kararı bize bıraktı.ama çok gerekli bişey olmadığını, 2 li testin daha güvenilir olduğunu,eğerki 2 li testte sorun görülürse yaptırılmasının uygun olacağını söyledi..benim ikili şükürki iyi çıktığı için gerek yok dedik bizde..yani ben yaptırmıycam cnm..yinede sen bilirsinn..

Canım bende çok sorun yaşadım ilk aylarda. Bende de ara ara geliyor gidiyor. Özellikle sabahları felaket oluyor. Zorla kahvaltı ediyorum. Bazen yemek kokusu yine rahatsız ediyor. Üzülme, düşün ki bebişlerimiz iyi olsunlar da ara ara istifra etmeye bile razıyım ben..:lepi:

Sier ve angelim bilgiler için teşekkürler kızlar. Benden de istemedi. Test sonuçları için de maşallah çok güzel dedi. demek ki gerek yok çok şükür. Buna sevindim saolun kıslerrrr.....

angel ve sier siz hareketlerini hissediyor musunuz kıslar?

Başkası olsa katlanmam zaten kaydirigubbakcemile3 herşey bebişler için..:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…