2010 Ağustos Anneleri

iş konusuna gelince Allah izin verirse doğumdan sonra tekrar başlamak istiyorum. şu an evdeyim hamilelikten önce iş yerindeki sıkıntılardan dolayı kendi isteğimle ayrılmıştım. iyi ki ayrılmışım yoksa şu halimle bana zarar verirdi o stres.gerçi şimdi evdeyim çok da memnunum bana soruyolar sıkılıuo musun diye tabiki hayır diyorum.belki de sıkılmamamın nedeni ileride çalışacağımı ve bunu fırsat bilip değerlendirmem gerektiğini düşünmem. para mezvuna gelince ee tabi kısıtlama yapıyorum kendime eşimdende isteyemiyorum, istemek istemiyorum artık o ne kadar düşünür de verirse. ama zaten çok da ihtiyaç çıkmıyo çalıştığım zamanki gibi... vs. vs.

canlar bende işten çıkıcam tamamen doğum iznine hak kazanır kazanmaz çünkü bu işyeri beni çok yıprattı hem madden hem de manen 8 yıldır çalışıyorum ama bu sene çok usandım yani
tabi önce ücretliyi sonra da ücretsizi sonuna kadar kullanıcam:)
ben çıkıcam 2 sene kadar evde olucam inşallah tabi istediğimiz gibi olursa herşey sonra düzgün bir iş bulup başlıcam cumartesi çalışılmayan yada yarım gün olan
çünkü çalışmamda lazım ev alıcaz inşallah bir kocişin maaşıyla olmaz herşey dimi
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin bugünlerimizi aratmasın hepimizin melekleri geliyor rızkımı artırsın inşallah en önemlisi de helal kazanç nasip etsin hayırlı işler versin inşallah

kızlar yaa gece yatınca elimi karnıma götürüyorum pıt pıt atan bişey var sürekli damar gibi... bebeğin hareketi gibi değil ama... sizce nedir o pıt pıt atan?

Özlemcim canım bence damar atması değil o bugüne kadar damar mı atıyordu karnımızda.Bence benim fikrim yani bebişin hareketleri onlar çünkü en başta çok hafif seyirme gibi hissediyorsun.Görüceksin bak 1 2 hafta içinde daha bi şiddetlenicek bebek kıpırtıları olduğunu anlıycaksın o zaman yani ben de öyle oldu ilk önce damar atması seyirmesi gibi bişiler oldu ben de hep başka şeylere yorumladım.Gaz falan dedim ama şimdi anlıyorum iyice hissedince ki gerçekte bebişin kıpırtılarıymış onlar.

ama canım benim demek istediğim öyle arada bir olan bişi değil... sanki içeriden onun atan kalbini hissediyormuşum gibi :)) kalp gibi sürekli pıt pıt pıt atıyor.. yani farklı bişi olmuyor :))sanırım bebek tutturamaz okadar seri hareket etmeyi :)) tabi o ayrı yine o dediğin gibi şeyi de hissettim ben o da pıt pıt lı ama daha farklı bişey :))

CANZİ sen İstanbula nereden evlendin?Geçen gün mesajını okumuştum geçmişte.Yazdıklarında aynen kendimi buldum vallahi.Bu kadar benzerlik olur dedim.Ben de Tekirdağdan İstanbula evlendim.Ben de çok yalnızım burada eşimin akrabalarından başka hiçkimseyle görüşmüyorum.Bir tane bile arkadaşım yok.

Ben de hissederken bir ara öyle düşünmüştüm bu kadar seri nasıl oluyor diye hatta elimi koyup dinledim acaba kalp atışını mı hissediyorum diye ama bilemem tabi yine.Bunu en iyi sen hareketlerini iyice hissettiğinde anlayabilirsin artık aaa evet bu seyirmeler onlarmış diye eğer gerçekten bebiş hareketiyse tabi.

Canım ya bende de şiddetli hergün yanma oluyor çok rahatsız edici yemek yemektn korkuyorum herseyi yiyemiorum korkudan...ayrıca bnm şöle bi sorunumda var ki zaman zamn haftada 3 kez yemek yiorum ve olduğu gibi cıkarıyorum bu aya kadar gecmeliydi die düşünüorum buda cok rahatsız edici bnm için kokular desen bi ayrı dert oww ne cok problemim varmışş...çözümü olmayan

valla anlaşması var bende şaşırdım doğumlar ucuz ben sordum canım ama foto pahalı demekki hakkımızda nasip olan neyse o artık canım
tatlım parol ıse yaramıyo ıcıyorum gunde 3 defa... o anda dusuruyo sonra gerı cıkıyo atesım... ızınler azmıs ama ya... bebişe doyamazsın o surede...
canım malesfe izinler az yetmaz tabiki ama çoğu özel sektör ücretsiz izin kullandırmıyor bebişleri 2 aylıkken bırakıp işe gitmekte zor bakalıımm hayırlısı olsun artık

ben manisadan geldim canım çok zor oldu alışmam işe girmemiş olsaydım dahada zor olacaktı ama işle biraz avundun şimdide bebeğimle olacağım inşallah canım bizim tek yoldaşlarımız bebeklerimiz olacak canım yanlızlığımızı paylaşacak canım

merhaba arkadaşlar ben sizleri sürekli takip ediyorum ama yazma imkanım pek fazla olmuyor aysun elmas kızına çok güzel bir isim bulmuşsun canım benimde simay adında 5 yaşında bir kızım var isimleriyle yaşasınlar bu arada diğer annecikler bebişlere ne isim koymayı düşünüyorsunuz

merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz ancak şimdi girebildik nete
ne güzel herkes başlamış eklemeye göbeklerini kaydirigubbakcemile2

Aklımdan geçeni yazmışsın arkadaşım ya.Ben de diyecektim ki isimleri ne zaman konuşmaya başlıycaz kızlar diyecektim neyse ben yazıym bari.
Ben ARDA DORUK istiyorum eşim BUĞRA DORUK diyor sizce hangisi daha güzel?

merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz ancak şimdi girebildik nete
ne güzel herkes başlamış eklemeye göbeklerini kaydirigubbakcemile2

merhaba canım hoşgeldinis
nasılsınıss
senin çıktımı göbeğin bende hiç hareket yok henüz

merhaba güsell göbüşlü demettt:))))
maşallah Allah nazarlardan saklasın:kedi:
nasılsın canımm

merhaba güsell göbüşlü demettt:))))
maşallah Allah nazarlardan saklasın:kedi:
nasılsın canımm
[/QUOTE]

merhaba canım,
valla gündeydim yeni geldim şimdi. allah razı olsun canım cümlemizi nazardan saklasın. sen nasılsınn canım iyi misin? bebiş nasıl?

ayyy cicim benim oğlum olursa ki içime öyle doğuyor:))
adını ahmet arda koyucam inşallah ama ne tesadüftürki abimde buğra istiyor :))
o zamanda ahmet buğra koyucam da bana buğra azcık kaba geliyor birde anlamı erkek deveymiş bilmiyorumkismile

bende de çıktı kızlar göbüş var yani
bende kendimden şüphe ediyodum niye bu kadar erken çıktı diye
ama kızlarınkini görünce rahatladım bende sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…