kızlar yaa gece yatınca elimi karnıma götürüyorum pıt pıt atan bişey var sürekli damar gibi... bebeğin hareketi gibi değil ama... sizce nedir o pıt pıt atan?
Özlemcim canım bence damar atması değil o bugüne kadar damar mı atıyordu karnımızda.Bence benim fikrim yani bebişin hareketleri onlar çünkü en başta çok hafif seyirme gibi hissediyorsun.Görüceksin bak 1 2 hafta içinde daha bi şiddetlenicek bebek kıpırtıları olduğunu anlıycaksın o zaman yani ben de öyle oldu ilk önce damar atması seyirmesi gibi bişiler oldu ben de hep başka şeylere yorumladım.Gaz falan dedim ama şimdi anlıyorum iyice hissedince ki gerçekte bebişin kıpırtılarıymış onlar.
ama canım benim demek istediğim öyle arada bir olan bişi değil... sanki içeriden onun atan kalbini hissediyormuşum gibi :)) kalp gibi sürekli pıt pıt pıt atıyor.. yani farklı bişi olmuyor :))sanırım bebek tutturamaz okadar seri hareket etmeyi :)) tabi o ayrı yine o dediğin gibi şeyi de hissettim ben o da pıt pıt lı ama daha farklı bişey :))
merhaba arkadaşlar. bu hafta ilk kez yazıyorum sizlere, ama bütün yazdıklarınızı okudum. benim bulantı değil tam ama midemde bir yanma oluyor, canım hiç bir şey yemek istemiyor. bekliyorum hep canım bir şey çeksinde şöyle iştahla bir yiyeyim diye ama çekmiyor. bu arada bebeğimin hareketi olduğundan emin değilim ama bugün sol tarafımda bir iki şey hissettim, bebeğimdir inşallah...
valla anlaşması var bende şaşırdım doğumlar ucuz ben sordum canım ama foto pahalı demekki hakkımızda nasip olan neyse o artık canım7000 tl bencede çok pahalı, bunun sgk düşümü nedir ki,ya da şunu sorayım sgk yla anlaşması var mı bu hastanenin? herhalde baya düşer, tabi en doğrusu zamanı geldiğinde değerlendirmek. inş. herşey gönlümüzce olur.
canım malesfe izinler az yetmaz tabiki ama çoğu özel sektör ücretsiz izin kullandırmıyor bebişleri 2 aylıkken bırakıp işe gitmekte zor bakalıımm hayırlısı olsun artıktatlım parol ıse yaramıyo ıcıyorum gunde 3 defa... o anda dusuruyo sonra gerı cıkıyo atesım... ızınler azmıs ama ya... bebişe doyamazsın o surede...
ben manisadan geldim canım çok zor oldu alışmam işe girmemiş olsaydım dahada zor olacaktı ama işle biraz avundun şimdide bebeğimle olacağım inşallah canım bizim tek yoldaşlarımız bebeklerimiz olacak canım yanlızlığımızı paylaşacak canımCANZİ sen İstanbula nereden evlendin?Geçen gün mesajını okumuştum geçmişte.Yazdıklarında aynen kendimi buldum vallahi.Bu kadar benzerlik olur dedim.Ben de Tekirdağdan İstanbula evlendim.Ben de çok yalnızım burada eşimin akrabalarından başka hiçkimseyle görüşmüyorum.Bir tane bile arkadaşım yok.
Canzi gitmiş
merhaba arkadaşlar ben sizleri sürekli takip ediyorum ama yazma imkanım pek fazla olmuyor aysun elmas kızına çok güzel bir isim bulmuşsun canım benimde simay adında 5 yaşında bir kızım var isimleriyle yaşasınlar bu arada diğer annecikler bebişlere ne isim koymayı düşünüyorsunuz
merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz ancak şimdi girebildik nete
ne güzel herkes başlamış eklemeye göbeklerini kaydirigubbakcemile2
merhabbbbbbaaaa
merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz ancak şimdi girebildik nete
ne güzel herkes başlamış eklemeye göbeklerini kaydirigubbakcemile2
Aklımdan geçeni yazmışsın arkadaşım ya.Ben de diyecektim ki isimleri ne zaman konuşmaya başlıycaz kızlar diyecektim neyse ben yazıym bari.
Ben ARDA DORUK istiyorum eşim BUĞRA DORUK diyor sizce hangisi daha güzel?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?