- 16 Ekim 2009
- 14.447
- 8.146
- 773
merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz ancak şimdi girebildik nete
ne güzel herkes başlamış eklemeye göbeklerini kaydirigubbakcemile2
merhaba güsell göbüşlü demettt:))))
maşallah Allah nazarlardan saklasın:kedi:
nasılsın canımm
merhaba canım,
valla gündeydim yeni geldim şimdi. allah razı olsun canım cümlemizi nazardan saklasın. sen nasılsınn canım iyi misin? bebiş nasıl?
Aklımdan geçeni yazmışsın arkadaşım ya.Ben de diyecektim ki isimleri ne zaman konuşmaya başlıycaz kızlar diyecektim neyse ben yazıym bari.
Ben ARDA DORUK istiyorum eşim BUĞRA DORUK diyor sizce hangisi daha güzel?
biz de iyiyiz canlarım bebeişimde iyidir herlade
doktora gitmek için sabırsızlanıyorum ama daha çoook var
iki hafta gitmeme boshayallersmile
merhaba arkadaşlar ben sizleri sürekli takip ediyorum ama yazma imkanım pek fazla olmuyor aysun elmas kızına çok güzel bir isim bulmuşsun canım benimde simay adında 5 yaşında bir kızım var isimleriyle yaşasınlar bu arada diğer annecikler bebişlere ne isim koymayı düşünüyorsunuz
eee artık isimleri düşünmeye başlıyalım demi arkadaşlar her ne kadar benimkinin cinsiyeti daha belli olmasada kafamdan bir sürü isim geçiyor . sizin bulduğunuz isimlerde cok güzel ben arda ismini hep beğenmişimdir zaten. bizde simay ismine uygun isimler düşünüyoruz fikirlerinizi bekliyorum:ecrin_bebek:
merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz ancak şimdi girebildik nete
ne güzel herkes başlamış eklemeye göbeklerini kaydirigubbakcemile2
merhabbbbbbaaaa
Aklımdan geçeni yazmışsın arkadaşım ya.Ben de diyecektim ki isimleri ne zaman konuşmaya başlıycaz kızlar diyecektim neyse ben yazıym bari.
hoşgeldiin canıımm :))
merhabalaarr bizden şekeriimmm :)) nasılsın?
buğra doruk bana daha hoş geldi canım :))
Merhaba canım,
Ben erkek düşündüm hep. isim olarak da DEMİRHAN düşünüyorum. Eğer oğlum olursa DEMİRHAN ÖZTÜRK olacak annesinin kuzusu.. Ama kız olursa muallak. babası koyacak adını.:tomato:
Yaa bende öyle her akşam acaba ne kadar olmuştur konuşması yapıyoruz eşimle. Bende 12 martta gideceğim inşallah...
Merhaba kuşum ben iyiyim sizler nasılsınız bakalım?:lepi:
bizde de erkek olursa baba koyacak ismini kesin kararlı EFEHAN istiyor bende seviyorum efe ismini itiraz etmedim.. ama kız olursa ne olur bilemiyorumm... aklımda şimdilik DURU ismi var bakalım kısmet herşey değişebilir :)
bizde erkek olursa doruk ama eşim pek erkeğe karar vermiş gibi değil değişebilir
kız olursa büyük ihtimal tusem olucam
çok şükür demetcim iyi diyelim iyi olalımm :)) şükretmekten başka çare yok elimde :)
ayyy cicim benim oğlum olursa ki içime öyle doğuyor:))
adını ahmet arda koyucam inşallah ama ne tesadüftürki abimde buğra istiyor :))
o zamanda ahmet buğra koyucam da bana buğra azcık kaba geliyor birde anlamı erkek deveymiş bilmiyorumkismile
amin canım inşallah
benim bebişim iyi gibi sessiz sedasız yatıyor bebişim inşallah iyidir teyzesi:))
ayrıca da ohh ne güzel günlerde gez sen bisde burda sandalye başında dirsek çürütelim:)))
gelsin pastalar gitsin börekler dimiii
şaka bir yana yarasın canımcım sanada bebişinide inşallahopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?