2010 Ağustos Anneleri

ayy canım ne güzel
ALlah ım kabul etsin inşallah dualarınızı:Saruboceq:

ayy çok zor ya inanki hergün bel sırt ağrısı çekiyorum canım
Allah ım yardımcımız olsun hepimizinn:Saruboceq:
[/QUOTE]

Amin tatlım Amin.

Merhaba canım,

Ben erkek düşündüm hep. isim olarak da DEMİRHAN düşünüyorum. Eğer oğlum olursa DEMİRHAN ÖZTÜRK olacak annesinin kuzusu.. Ama kız olursa muallak. babası koyacak adını.:tomato:

hepside çok güzel kızlar yaa
Allahım hayırlısını versin isimleriyle yaşatsın inşallah
kız olursa hiç düşünmedim ama DURU yada DERİN diyorduk bakalım :)))

hmm Arda deyince gs ı hiç düşünmemiştim:)
ben gs liyim ama kociş fb li ama fanatik olmadığından aklına bile gelmez onun:)
evet çok vakit var ama ben cinsiyetini öğrenince adınıda koymak istiyorum ya hep ismiyle sesleneyim diye
bakalım hayırlısıbayanssulusmile

Ben de öyle diyordum canım cinsiyeti belli olsun adıyla seslenicem diye.Şimdi her akşam babası doruuuuk napıosun diye sesleniyor ben de çok alıştım doruk a.Hatta amcası bile askerde telefonda doruk napıo diyo.Herkes iyice bi alıştı doruğa bakalım doruk kesin gibi.

Kız isimleri beğendiklerimi yazım size ece-naz buse-naz çok alışılmış gbi aslında ama bn cok beğeniorum.Su-Beril-Çağla-Aslı ya da Sıla bu isimleri beğeniorum bi kaç isim daha var aklıma gelince yazarım kızıma koymayı düşündüğümüz isimde ayşin-simay kararımız değişmez ise tabiki bu arada bu isimleri eşimin adı;sinan bnm; aysun hani uysun amaçlı nasıl ama

canım bıde bu aralar yenı duydum ada buğlem ismi nasıl sence

Bence beril çok güzel hoş geliyor kulağa.Benim istediklerim inci,defne deren ve ceylin di hepsini çok beğeniyordum ama erkek olacağını öğrendiğimden beri hiç düşünmedim tabi hangisi daha güzel diye....

15+6 sın sanırım ne zaman öğrendin cinsiyetini ne güsel ya erkenden :) erkek olmasının avantajı oluyor sanırım buda zemuszemus

bizim şimdilik yiğit olacak gibi görünüyor erkek olduğunu kesinleştirisek isiminide kesinleştiricez inşallah kız olsaydı yağmur olacaktı

arda doruk benim daha çok hoşuma gitti canım

canım ahmet arda güzel geldi bana
Merhaba canım,

Ben erkek düşündüm hep. isim olarak da DEMİRHAN düşünüyorum. Eğer oğlum olursa DEMİRHAN ÖZTÜRK olacak annesinin kuzusu.. Ama kız olursa muallak. babası koyacak adını.:tomato:

çok güzel isim canım hanlı izimleri beğeniyorum canım bu arada bizimde soyadımız öztürk

ay canım bizdede aynıydı ama şimdi benim bu çektiklerimi görünce senin hakkın dedi eşim istediğin isimi koyabilirsin hiç karışmıyacağım dedi bende çok sevindim

evet en güzeli hayalim bu işte
hemen herkes ismini bilip ona göre hitap etsin meleğimeeeopuyorumnanaktan
en güzeli canım doruk ta çok güzel artık değişmez kalır öyle
ismiyle yaşasın inşallahhhopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…