- 16 Ekim 2009
- 14.447
- 8.146
- 773
Canım öyle çok pastalı börekli bir gün deil, genede kuranlı oluyor bizim günümüz. Allahım inşallah kabul eder, cümlemize hayırlı doğumlar,hayırlı evlatla diledim kızlar. Valla yarım saat sandalye tepesinde durdum ağrım başladı. nasıl duruyorsunuz kuzum allahım sabırlar versin inşallah cümle çalışanlara kuvvet versin.
Bence; arda - doruk buğrada çok güsel bir isim ama ikisi birleşince ağır gibi...:dance:
Merhaba canım,
Ben erkek düşündüm hep. isim olarak da DEMİRHAN düşünüyorum. Eğer oğlum olursa DEMİRHAN ÖZTÜRK olacak annesinin kuzusu.. Ama kız olursa muallak. babası koyacak adını.:tomato:
bizde de erkek olursa baba koyacak ismini kesin kararlı EFEHAN istiyor bende seviyorum efe ismini itiraz etmedim.. ama kız olursa ne olur bilemiyorumm... aklımda şimdilik DURU ismi var bakalım kısmet herşey değişebilir :)
aaaaaa tesadüfe bak:))))) Bak buğranın anlamına bakmıştım unutmuşum eşime diyimde vazgeçsin o isimden ne o öyle ERKEK DEVE:roflol: Arda yı ben çok beğeniyorum eskiden beri.bir sorun da artık ismi arda olan bebişlerin hep gs li olarak bilinmesi.Yani çoğu anne baba bebişlerini sarı-kırmızı giydirip arda koyuyorlar isimlerini eşimde bjk li bu yüzden istemiyor sanırsam ardayı.Ben de diyorum amaaaan Arda da hep gs de mi oynayacak canım bakarsın bjk ye geçiverir diyorum sırf bu yüzden de koymamazlık edemem arda ismini çünkü çok beğeniyorum hem kulağa hoş geliyor hemde batıdaki nehri temsil ettiğinden sanki daha bi içim ısınıyor.Neyse daha vakit var bakıcaz bakalım.
ben çıkıyorum kızlar Allah'a emanet olun.. Dikkat edin kendinize... çok optumm
hepside çok güzel kızlar yaa
Allahım hayırlısını versin isimleriyle yaşatsın inşallah
kız olursa hiç düşünmedim ama DURU yada DERİN diyorduk bakalım :)))
hmm Arda deyince gs ı hiç düşünmemiştim:)
ben gs liyim ama kociş fb li ama fanatik olmadığından aklına bile gelmez onun:)
evet çok vakit var ama ben cinsiyetini öğrenince adınıda koymak istiyorum ya hep ismiyle sesleneyim diye
bakalım hayırlısıbayanssulusmile
Kız isimleri beğendiklerimi yazım size ece-naz buse-naz çok alışılmış gbi aslında ama bn cok beğeniorum.Su-Beril-Çağla-Aslı ya da Sıla bu isimleri beğeniorum bi kaç isim daha var aklıma gelince yazarım kızıma koymayı düşündüğümüz isimde ayşin-simay kararımız değişmez ise tabikibu arada bu isimleri eşimin adı;sinan bnm; aysun hani uysun amaçlı nasıl ama
Kız isimleri beğendiklerimi yazım size ece-naz buse-naz çok alışılmış gbi aslında ama bn cok beğeniorum.Su-Beril-Çağla-Aslı ya da Sıla bu isimleri beğeniorum bi kaç isim daha var aklıma gelince yazarım kızıma koymayı düşündüğümüz isimde ayşin-simay kararımız değişmez ise tabikibu arada bu isimleri eşimin adı;sinan bnm; aysun hani uysun amaçlı nasıl ama
Bence beril çok güzel hoş geliyor kulağa.Benim istediklerim inci,defne deren ve ceylin di hepsini çok beğeniyordum ama erkek olacağını öğrendiğimden beri hiç düşünmedim tabi hangisi daha güzel diye....
arda doruk benim daha çok hoşuma gitti canımAklımdan geçeni yazmışsın arkadaşım ya.Ben de diyecektim ki isimleri ne zaman konuşmaya başlıycaz kızlar diyecektim neyse ben yazıym bari.
Ben ARDA DORUK istiyorum eşim BUĞRA DORUK diyor sizce hangisi daha güzel?
ayyy cicim benim oğlum olursa ki içime öyle doğuyor:))
adını ahmet arda koyucam inşallah ama ne tesadüftürki abimde buğra istiyor :))
o zamanda ahmet buğra koyucam da bana buğra azcık kaba geliyor birde anlamı erkek deveymiş bilmiyorumkismile
Merhaba canım,
Ben erkek düşündüm hep. isim olarak da DEMİRHAN düşünüyorum. Eğer oğlum olursa DEMİRHAN ÖZTÜRK olacak annesinin kuzusu.. Ama kız olursa muallak. babası koyacak adını.:tomato:
bizde de erkek olursa baba koyacak ismini kesin kararlı EFEHAN istiyor bende seviyorum efe ismini itiraz etmedim.. ama kız olursa ne olur bilemiyorumm... aklımda şimdilik DURU ismi var bakalım kısmet herşey değişebilir :)
Ben de öyle diyordum canım cinsiyeti belli olsun adıyla seslenicem diye.Şimdi her akşam babası doruuuuk napıosun diye sesleniyor ben de çok alıştım doruk a.Hatta amcası bile askerde telefonda doruk napıo diyo.Herkes iyice bi alıştı doruğa bakalım doruk kesin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?