2010 Ağustos Anneleri

cnm endişelenme gayet normal yaparsın bişey olmaz
bende duymazsam geceleri diye korkuyordum
inan insan kımıldasa uyanıyo allah yardım ediyo valla
bide düşün gece o kadar çok kalktığın halde çok etkilemiyo seni normalde olsa kalksam tüm güm sersem gibi dolaşırım sakın endişe etme
nette uzman tv var bak orda erkek bebeklerde nasıl değişir kzılarda nasıl değişir hepsini uzmanlar anlatıyo
halisnacım kızm bana lütfen adres vermedimama vermiş kadar oldum galibaohaoldumsmile

tesekkur ederım canım ıyıyım cok sukur sen nasılsın aaa bu arada kızlar hepınızın kandılı kutlu olsun:)

Kendine ve bebişlerine iyi bak şekerim. Kolay gelsin sana. Hafif bir şeyler yemeğe çalış derim ben. Açlığını bastırır, bulantın azalınca doyana kadar yersin kaydirigubbakcemile5 . Çok öpüyorum. opuyorumnanaktan

yirim ben bu kuzuyu ya
uykusunu almış keyfi yerinde
akşam balonunu patlatmıştı parçasını almışeline sallıyo sıpa gülüyo bide
ses etmezsem çaktırmadan vitrine yaklaşıp camını açıyo zeynep diyom ses yok üstüne devirecek bişeyler diye korkuyom valla

hangi bölümü bitirdin canım? :) bir de hangi üniv :)ayy ne güzel maşallah herkes yapamaz senin yaptığını.. yapabilse bile herkesin kocası buna izin vermez :)))

hosbulduk canım saol nasılsın

saol canım.. iyi diyelim iyi olalım :)) sen nasılsın?

tamam canımcım netten evden izleyim azcık ben:)
kalkmaktan korkmuyorumda nedense beni en çok endişelendiren alt temizliği
Allah sabrını verir öğretir inşallah

sağol cnm
üşeniyorum valal yemek yapmaya
dışardan söylesem mi ki
pek bişeylerde yok burda ya
neyse bakarız artık çenem düştü çıkamıyom valla
hadi ben kaçayım artıkŞeniz

ayyy canım benım tatlım bı ara zeynebın bı fotosunu koysana bı bakalım annesı su guzel kıza olmaz mı?

tesekkur ederım canım ıyıyım cok sukur sen nasılsın aaa bu arada kızlar hepınızın kandılı kutlu olsun:)

son yazdıgım sanaydı angel:)

sağol canımcım bende iyiyim
sanada hayırlı kandiller canımmm

:)))
ay ne tatlı ya bende yiyebilirmiyimmm:kedi:

Ay maşallah yavaş yavaş bebişlere alıncakları düşünmeye başlamışız
e tabi cinsiyetler belli olmaya başlayınca insan daha fazla dayanamıyor değilmi?
Neyse arkadaşlar çok sık giremesemde neredeyse hergün girip okuyorum yazılanları...
Hepinizi ve karnınızdaki ufaklıklarıda öpüyorummmmmmmmm

İşte ben de bunların olmasından korkuyorum ama hayırlısıyla bi gelsin bakalım da o zaman düşünücez herşeyi.Vallahi çok sabrım taşarsa bırakın bebeğimi bana yaaa derim ben bildiğim gibi bakıcam derim ama o zamanda söz dinlemez cahil biri olup çıkarım yani neyse bakalım.......

Böyle durumlarda herkese "evet, tabi, haklısın" deyip, bildiğini okumak olur sanırım.
alsanaalsanasmile

Canım merhaba,
demekki bu çoçukları hepsi böyle oluyor benimkide vitrin ve mutfak çekmecelerine bayılıyor erkek olduğu halde:)

Canım inanki benim annem gelmişti 40 gün o kaldı yanımda ama (allahtan kayım validemler gelmedi yoksa iyice kafayı yerdim herhalde)
annem bile olsa bi zaman sonra her söyledikleri karışmaları batıyor sana sadece sabır gerekiyor belirli bir süre ama lohusalıktada sabır hak getire

kızlarr merhabalar,

ya ben ne diycem italyadan ne zamandır görünmüyo , onu merak ettim, belkide akşam giriyodur ben girmediğim için görmiyorumdur, haberi olan var mı

Hehe ben bulaşıklarımı yıkadım
çamaşırımı da attım makineye
evi de topladım
Biraz önce de duşa girdim çıktım çooook rahatladım vallahi.
Sana kolay gelsin canım öpüyorum:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…