2010 Ağustos Anneleri

tatlım netten baktım ben şimdi anlaşılmıyomus... duznelı gebelık kontrollerınde saptanıyomus... ama ole bısı sezse doktorun sana solerdı herhal.... hem benımde gobegım cıkmıyo.. ya... doktor ıc karnın genıs dedı bugun bana... ve kalca catım genısmıs baya... kadın gıbı kadınsın dedı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 dogumun rahat olur dedı... ıns.. ya...

haklısın canım en güzeli
bende sizin kadar oluyum şu önümdeki kontrolü de atlatayım
hiç korkmucam inşallahhh:kedi:

Zaman çabuk geçiyo canım, bende daha düne kadar cinsiyeti öğrenmeyi bekliyodum.Meraktan çatlıyodum.Şimdi öğreneli 1 gün oldu.Sanki az önce öğrenmiş gibiyim. opuyorumnanaktan

dimiii dimiiii kötü düşündükçe günler daha zor geçiyor... bu nadir görünen bir tür hastalık değil ki sonucu sizde veya bende kötü çıksın... herkes nasıl hamile kalıp nur topu gibi evlatlar doğuruyorsa Allah ın izni ile biz de doğurucaz neden kendimize böl eişkence ediyoruz anlamış değilim hala ama ben de kendime 2li testten sonra söz verdim ki sözümde de duruyorum artık aklıma kötü şeyler getirmiyorum... hele de artık bebeğin hareketlerini hissediyorum ya çok şükür herşey bitti benim için :)) siz de bikaç hafta içinde öyle olacaksınız canlar can sıkacak bişeyiniz kalmayacak :))) hiiiç merak etmeyinn :)boshayallersmile

Benim hamilelikten öncede birazcık göbişim vardı.Birazcık yağlıymış göbeğim, ikili testte karnımdan ölçemedi doktor ense kalınlığını. kaydirigubbakcemile3 Çok çok göbeğim yok benimde şimdi.Düşünüyorum acaba görenler hamile olduğumu anlıyolar mı, bazen saklıyorum göbeğimii kızın göbeğe bak ne çok demesinler diye.Hamile olduğumu bilmiyolar ya. kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol:

((
sölerdi evet
en son gittiğimde demişti düşük riski yada erken doğum riski yok herşey yolunda demişti
nerden baktın netten banada sölesene azcuk bakayımmbayanssulusmile

Zaman çabuk geçiyo canım, bende daha düne kadar cinsiyeti öğrenmeyi bekliyodum.Meraktan çatlıyodum.Şimdi öğreneli 1 gün oldu.Sanki az önce öğrenmiş gibiyim. opuyorumnanaktan

öle tabi geçiyor ama şu 2 hafat geçmicek benim için:)

öyle tabi çiçeğim:)
işkence etmek değil benimkide azcık kaygı
o da bir şey hissetmemekten kaynaklanıyor galiba

maşallah maşallah kocan da gururlanmıştır... ayy şu çatı olayı beni de çok düşündürüyor ben ne durumdayım acaba? :) neyse doğuma doğru nasılsa bakar söylerler :)))

canım sana %100 de kız dediler mi :)

maşallah maşallah kocan da gururlanmıştır... ayy şu çatı olayı beni de çok düşündürüyor ben ne durumdayım acaba? :) neyse doğuma doğru nasılsa bakar söylerler :)))

Ben de merak ediyorum , normal doğum düşünen bir hamile olarak. kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım sana %100 de kız dediler mi :)

Hayır %100 değil ama kukusunu gördük , ordan çıkan fazlalık bişey (pipi) göremedi doktor. %70- %80 kesin kız.Hee ama pipisini sakladıysa bilmiyorum.2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı.%100 emin oluruz o zaman. kaydirigubbakcemile3

kıs ben cıksın dıye gozunun ıcıne bakıyom... gobuusm cıksa oturcak yer falan verleseler... oncelık tanısınlar herseyde falan.... guzel olmamı aklinialirimsmile aklinialirimsmile

datlısım kendımı kotu hıssettım ya cok sııskoymusum gıbı geldı bı anda kotu oldum:) bu arada bebegımın boyu 17.8 mmymıs kaydirigubbakcemile2

yazık canlarım yaa kaydirigubbakcemile3 onların kız olduğunu kesinleştirecek bişileri gok olanda çabuk görünmüyor :))) pipileri yok diye kız damgası yiyorlar sanki :)) biz de artık 1 ay sonra kesinleştircez :))

kızlar biz bişeyler atıştıralım geliorum hemen :)) ben gelmeden giden olursa çok öptümmm

Bu arada 12 hafta geçmesine rağmen mide bulantısı devam eden var mı? Varsa bunun için ilaç kullanıyo musunuz.Doktor bana metpamid vermişti ama işe yaramadı, sonra değiştirdi dün.Zofer diye bi ilaç verdi ama haftada 2 den fazla içme dedi.Miden bulanınca iç dedi.2 gün etkisini sürdürüyomuş.Var mı bu ilacı kullanan?

ben çıkıyorum canlarr
hepinize güzel ve sağlıklı hafta sonları
Allah a emanet olunn
Rabbim içimize ferahlık versin kötü düşünceler silinsin aklımızdan inşallah
bebeklerimize sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…