ben ben ben....boshayallersmile daha da arttı bende.. mutlaka her sabah çıkıyor.. safran denilen o acı.. mafoldumbenBu arada 12 hafta geçmesine rağmen mide bulantısı devam eden var mı? Varsa bunun için ilaç kullanıyo musunuz.Doktor bana metpamid vermişti ama işe yaramadı, sonra değiştirdi dün.Zofer diye bi ilaç verdi ama haftada 2 den fazla içme dedi.Miden bulanınca iç dedi.2 gün etkisini sürdürüyomuş.Var mı bu ilacı kullanan?
MAŞALLAH.. sağlık haberlerinin devamı da gelsin..Kızlar misafir vardı ancak gelebildim bebişim kızmış(daha önce erkek gibi demişti) çok sağlıklı maşşallah çok da hareketliydi çok mutluyum siz yoksunuz sanırım ben de biraz geçmiş okuyup kaçıyorum
kızlar selam nasılsınız. ben çok hastayım
Sağol özlemcim ben artık kzıım hatta masalım diyorum %95 dedi drum. Ben gayet mutluyum ama babası ve benim babam biraz bozuldlar sanki:)
canım çok geçmiş olsun.. ıhlamur içmeyi de unutma..canım grip oldum. öksürüyorum.doktora gittim dün rapor yazdı ilaç yazamıyorm bol bol vitamin al dinlen dedi.
canım çok geçmiş olsun.. ıhlamur içmeyi de unutma..
canım grip oldum. öksürüyorum.doktora gittim dün rapor yazdı ilaç yazamıyorm bol bol vitamin al dinlen dedi.
Aman canim dikkat et hatta cok cok kotuysen bikac gun daha rapor al. Zor atlatilir eminim ilacsiz en azindan ilermesin. Cok cok gecmis olsun.
kızlar birşey sorucam gribin ve öksürüğün bebeğe zararı varmı acaba
tatlım uçuğa en iyi gelen rujkızlar dudagımdakı ucuk buyuyo ve kasınıyo napsam kı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?