2010 Ağustos Anneleri

ben ben ben....boshayallersmile daha da arttı bende.. mutlaka her sabah çıkıyor.. safran denilen o acı.. mafoldumben
ilaç kullanmıyorum.. ayrıca mide yanmaları çok fazla.. doktor gaviskon yada rennie günde 2-3kullanabilirsin kendine eziyet etmene gerek yok dedi.. zararsızmış..
ama henüz kullanmadım.. boshayallersmile

Kızlar misafir vardı ancak gelebildim bebişim kızmış(daha önce erkek gibi demişti) çok sağlıklı maşşallah çok da hareketliydi çok mutluyum siz yoksunuz sanırım ben de biraz geçmiş okuyup kaçıyorum

MAŞALLAH.. sağlık haberlerinin devamı da gelsin..
listede düzelttim.. bu kızlar erkekleri bastıracak :hulya:

Didemcim hayirlisi olsun daha cok ayimiz var :) sonunda kesin karari ogrenicez ins. Bana da kiz gibi dedi bakalim degisecek mi? :) kizim diye sevmeye korkuyorum bu yuzden :) hayirlisi olsun saglikli olsunlarda :) dimi

Sağol özlemcim ben artık kzıım hatta masalım diyorum %95 dedi drum. Ben gayet mutluyum ama babası ve benim babam biraz bozuldlar sanki:)

Sağol özlemcim ben artık kzıım hatta masalım diyorum %95 dedi drum. Ben gayet mutluyum ama babası ve benim babam biraz bozuldlar sanki:)

Sorma canim ayni bozukluk benim de esim annem ve hatta babamda mevcut :))) ben de cok mutluyum halimden mumkunse degismesin :))

canım grip oldum. öksürüyorum.doktora gittim dün rapor yazdı ilaç yazamıyorm bol bol vitamin al dinlen dedi.

Aman canim dikkat et hatta cok cok kotuysen bikac gun daha rapor al. Zor atlatilir eminim ilacsiz en azindan ilermesin. Cok cok gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…