Kızlar misafir vardı ancak gelebildim bebişim kızmış(daha önce erkek gibi demişti) çok sağlıklı maşşallah çok da hareketliydi çok mutluyum siz yoksunuz sanırım ben de biraz geçmiş okuyup kaçıyorum
kızlar birşey sorucam gribin ve öksürüğün bebeğe zararı varmı acaba
tatlım uçuğa en iyi gelen ruj
özü plesanta zaten.. uçuğu kurutuyor..yerimseniben
ya bebeğin zeka gelişimini arttırmak için exra bişey yapan varmı ben günde bir avuc cevizin iyi geldigini duymustum.elimden geldigince yemeye calısıyorum.günde bir avuc.omega3 bakımından zengin miş ceviz.sizlede böyle seyler biliyormusunuz..
kızlar kızı olucaklara CEYLİN ismini söliyim.ben çok beğeniyorum.anlamıda CENNETİN KAPISINDA BEKLEYEN MELEK.ÇOKKKK GÜZELLL:)
Sohocum benim oğlum olcak inşşş.dedesinin ismi kadri onu koycaz hayırlısıylaa:)
selam kıslarrr
ilk defa bir pazar günü evden bakayım dedim:))
sizleri gördüğüme sevindimmm:)
azcık iş yapıp azcık dinlenmeye oturdum:)
siz napıyorsunuzzz
Selam sekeriimm :)) geldin cok iyi yaptin ben de simdiye kadar tembellik ettim.. Simdi kalkip ortaligi toplayayim biraz banyoyu yikayayim sonra yine burdayim :)
tatlımmm..
çok yüklenme kendine.. zaten tek dinlenme günün..lmaz:
bende site içerisinden araştırma yaptım bebişler için ihtiyaç listesi..
yeni konumuz geliyor inş..
boşuna aldım keşke almasaydım gibi.. tecrübeli annelere de danışarak bir liste yapalım diyorum..
amaaaa daha erken mi sanki?
Ben islerimi bitirdim geldim burcuuu sen nirdesiin? Yaa surda iki is yaptim aman Allahim ne kadar cok yoruldum. Yine basladi kalcama bicaklar batmaya.. Daha bu aylarda boyleyim Allah ileri aylarda guc kuvvet versin hepimize...
Hallisnam asagida gorunuyorsun orda misin? Ne yapiyorsun? :)
ne yapayım özlemim azcık uzanayım demiştim yaaa:))))
şimdi uyandım geldim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?