eşimde yapıyor sağolsun.ama nereye kadar illaki elin değmesi gerekiyor bi yerde.kalça kemiği üzerindemi acaba bebek bilmiyorum.perşembe soracağım hepsini inş.
Canım yorma kendini yaaa.Ben de yapmıştım geçenlerde koltukları çekmiştim belim 2 gün ağrımıştı hala daha sağ tarafında ağrı var.Bırak kalsın işler önemli mi bebişlerden sanki.Ben yavaş yavaş yapıyorum otura otura çünkü hemen yoruluyor insan bi de bel ağrısı ouyor.
Bu arada ben battaniyeyi ördüm canım senin örnekten azıcık farklı ama çok benziyor.Çok ta güzel oldu.Birazdan bizim burada nakış yapan bir yer var oraya götürücem astarını ve kenarlarına fırfırını yapsınlar diye.Bir de nasıl işliyeyim diye sorucam delikler küçük olduğu için kurdele çok muntazam olmuyor.Siz örebildiniz mi?
hoşgeldin efsanurcum... ben de dün banyoyu yıkadım temizledim dip köşe bende bitirdiğimde kalça ağrısı yaşadım ki hala var az az üzerine basamıyordum dün ve eğilemiyorum... belim de aynı şekilde.. hiç eğilmememiz lazım... bir de belimin sürekli sol tarafı ağrıyor acıyor bebek o tarafta acaba o yüzden mi diye düşünmeden edemiyroummm..
evet canım yanlıs yazmısım bende cok az ıs yapsam nefes nefeseym hatta arkadaslarla telde konusurken ne oldukı sana nefes nefesesın dıyorlar ben bıraz kılo aldım zaten cokta zayıf bı yapıya sahp degıldım oncedende sanırım benı kılo sıkıstryor
oo süpersin eline sağlık.biz daha başlamadık ipini bile almadık .annem bu ayda geçsin diyor.kalın kurdela değilde daha ince dore bi kurdela kullanılmış onda dikkat ettiysen.kurdela değil de sanki kalınca ip gibi olanlarıda var dore renkli.bi malzemeciye gidip tek tek bak bence.belşki farklı alternatiflerde görürsün.
dore dantel ipindende şerit örebilirsin bulamazsan.
bende kiloluyum canım ama şimdiye kadar 2 kilo aldım çok dikkat ediyorum çünkü fazla kilo almak her derdin başı malesef canım inşallah sorunsuz sıkıntısız tamamlarız canım
özlemcim mrb bebişinin cinsiyeti belli olmuş tebrik ederim prensesin geliyor göbüşünü birazcık bana sürtte benimde prensesim olsunnnnn :)
aaaahh aaaah bu sabahta tartıldm daha yarım kilo bile almadım bir yandan çok iyi ama bir yandan da böyle giderse bebiş için iyi olmayacak doktoruma sorucam bakalım ben de çarşamba ya da perşembe doktordayım.
aaaahh aaaah bu sabahta tartıldm daha yarım kilo bile almadım bir yandan çok iyi ama bir yandan da böyle giderse bebiş için iyi olmayacak doktoruma sorucam bakalım ben de çarşamba ya da perşembe doktordayım.
ayyy canım hoşgeldiinn nerelerdesin seeennn?? evet inş. sonradan bişiler göstermezse bize prensesim olacak kesinleşmesi için 1 ay daha beklicez :)))
canlar bakın ne okudum ben ... canzi canım belki sende de demir eksikliği vardır?
Aneminin birçok istenmeyen sonucu vardır. Öncelikle kişinin performansını olumsuz etkiler. Çabuk yorulma, halsizlik, baş dönmesi ilk belirtilerdendir. Özellikle ağız, göz mukozası renginde solukluk dikkati çeker. İş yaparken nefes kesilmesi ve sık sık nefes alma ihtiyacı, çarpıntı diğer bulgulardır.
hoşgeldin tatlım nasılsın
yatmak zor tabi ama olsun Allah ım mükafatını verir inşallah canımopuyorumnanaktan
canlar bakın ne okudum ben ... canzi canım belki sende de demir eksikliği vardır?
Aneminin birçok istenmeyen sonucu vardır. Öncelikle kişinin performansını olumsuz etkiler. Çabuk yorulma, halsizlik, baş dönmesi ilk belirtilerdendir. Özellikle ağız, göz mukozası renginde solukluk dikkati çeker. İş yaparken nefes kesilmesi ve sık sık nefes alma ihtiyacı, çarpıntı diğer bulgulardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?