ben aldımda noldu sankı gobek yokkı ıcını doldursun.... ust komsum geldı naptınız cınsıyetını ogrendınız mı dıye... kız olcak dedım... baktı baktı sonra sen kac aylık hamılesın dedı 4 dedım nıye karnın yok.. hıc hamıle oldugun bellı degıl dedı mafoldumben
ben aldımda noldu sankı gobek yokkı ıcını doldursun.... ust komsum geldı naptınız cınsıyetını ogrendınız mı dıye... kız olcak dedım... baktı baktı sonra sen kac aylık hamılesın dedı 4 dedım nıye karnın yok.. hıc hamıle oldugun bellı degıl dedı mafoldumben
ıyıyım tatlım burnumu ceke ceke dolasıyom... mutfagımı temzıledım ole bır rahatladım kı uzerımden baya yuk kalktı.... bu arada 14 hafatlık olmusn canım... baya buyumus bebiş:icecream:
merhaba nasılsınız
sizinkiler gibi daha 2 aylıkken aşağı sarkacak değil ya deseydinnnn :dilcikar:
ayy canım benim ya iyileşemedin bi türlü
:)) evet canım büyüyor maşallah her ne kadar kendini hissettirmesede:)))
canım ya evin en önemli bölümü mutfak zaten orası temiz olursa benim için heryer temizdir:)) ellerine sağlık canım benimmm
merhaba nasılsınız
demi ama kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gercekten bazen ınsanın agzına dılıne neler gelıyoda soleyemıyosun ya
hıssedersın annesı az kaldı bak yarın bı gun elı kulagındadır:):) cok sukur bıde lavabolarda olasaydı baya bı rahatlıcam... ya buraya gelmeden once eşime dedım kı supurgenın toz torbasını alalım bulamayız orda dedım... oda sende cok kucuk goruyon okdar kucuk bı yer degıl dedı... sımdı supurgemın torbası doldu eşim aramıs ve burda torba satılmıyo
hosgeldın canım bız ıyıyız sen naıslsın??
ben de senin gibi düşündüğüm için almak içimden gelmiyor kaydirigubbakcemile3
Ben geldim; ben geldim... Ütüm bitti (şükürler olsun), yemek yedim, bıcı bıcı yaptım. Kocam 2 posta daha aradı kafamçokkarıştı yine arayacakmış öyle dedi. Siz neler kaynatıyorsunuz bakayım?
merhaba nasılsınız
demi ama kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gercekten bazen ınsanın agzına dılıne neler gelıyoda soleyemıyosun ya
hıssedersın annesı az kaldı bak yarın bı gun elı kulagındadır:):) cok sukur bıde lavabolarda olasaydı baya bı rahatlıcam... ya buraya gelmeden once eşime dedım kı supurgenın toz torbasını alalım bulamayız orda dedım... oda sende cok kucuk goruyon okdar kucuk bı yer degıl dedı... sımdı supurgemın torbası doldu eşim aramıs ve burda torba satılmıyo
hosgeldın canım bız ıyıyız sen naıslsın??
Ben geldim; ben geldim... Ütüm bitti (şükürler olsun), yemek yedim, bıcı bıcı yaptım. Kocam 2 posta daha aradı kafamçokkarıştı yine arayacakmış öyle dedi. Siz neler kaynatıyorsunuz bakayım?
ayyy canım hoşgeldiinn nerelerdesin seeennn?? evet inş. sonradan bişiler göstermezse bize prensesim olacak kesinleşmesi için 1 ay daha beklicez :)))
iyiyiz sen nasılsın.kaynatıyoruz yine:)zemuszemus
merhaba nasılsınız
Ay çok sağolun hepiniz. Bir şey yapamıyorum ki, nefes darlığı var. Keşke daha fazla yapabilsem...
ayy ya aynı işte
bendede hiçç ama hiçç yok:)
mrb canım hoşgeldin
ben idare ediyorum orta hal
sen nasılsın tatlımm
hoşbulduk canım biz de iyiyiz göbişim çıktı yavaştan:lepi:
hala zayıfım ama göbişten giysilerim dar geliyo haftasonu ceketimin önü fırtlamıştı görenler hamile misin dediler avm deki manyetik kapıdan geçirmediler beni ne güzel bi duyguymuş yaww:kedi:
neler yaptınız bakim ben bu aralar pek gelip yazamadım
canım geçen sayfada yazdığım okudun mu???? demir eksikliği nefes darlığı yapabiliyormuş? sen demir veya kan ilacı kullanıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?