2010 Ağustos Anneleri

aynen benimde.snaki çok yemek yersişnde şişersin ya okadarcık.pant.sonuna kadar sıktım lastiğini anca oldu üstteki penyte kızmını ise kıvırdım çok bol.satıcı daha yeni başlar dedi.

sizinkiler gibi daha 2 aylıkken aşağı sarkacak değil ya deseydinnnn :dilcikar:

ıyıyım tatlım burnumu ceke ceke dolasıyom... mutfagımı temzıledım ole bır rahatladım kı uzerımden baya yuk kalktı.... bu arada 14 hafatlık olmusn canım... baya buyumus bebiş:icecream:

ayy canım benim ya iyileşemedin bi türlü
:)) evet canım büyüyor maşallah her ne kadar kendini hissettirmesede:)))
canım ya evin en önemli bölümü mutfak zaten orası temiz olursa benim için heryer temizdir:)) ellerine sağlık canım benimmm

sizinkiler gibi daha 2 aylıkken aşağı sarkacak değil ya deseydinnnn :dilcikar:

demi ama kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gercekten bazen ınsanın agzına dılıne neler gelıyoda soleyemıyosun ya

hıssedersın annesı az kaldı bak yarın bı gun elı kulagındadır:):) cok sukur bıde lavabolarda olasaydı baya bı rahatlıcam... ya buraya gelmeden once eşime dedım kı supurgenın toz torbasını alalım bulamayız orda dedım... oda sende cok kucuk goruyon okdar kucuk bı yer degıl dedı... sımdı supurgemın torbası doldu eşim aramıs ve burda torba satılmıyo

merhaba nasılsınız

hosgeldın canım bız ıyıyız sen naıslsın??

Ben geldim; ben geldim... Ütüm bitti (şükürler olsun), yemek yedim, bıcı bıcı yaptım. Kocam 2 posta daha aradı kafamçokkarıştı yine arayacakmış öyle dedi. Siz neler kaynatıyorsunuz bakayım?

hoşbulduk canım biz de iyiyiz göbişim çıktı yavaştan:lepi:
hala zayıfım ama göbişten giysilerim dar geliyo haftasonu ceketimin önü fırtlamıştı görenler hamile misin dediler avm deki manyetik kapıdan geçirmediler beni ne güzel bi duyguymuş yaww:kedi:

neler yaptınız bakim ben bu aralar pek gelip yazamadım

ben de senin gibi düşündüğüm için almak içimden gelmiyor kaydirigubbakcemile3

merhaba kzlar bende ılk once almıstım pahalıca gıymemıstım 110 tl 2 tane almıstım gerı ıade ettım hmen.. Lcw her magasında yok ama bazıalrında war sorarsanız hamıle reyonu 19,90 kumas hamıle pantolonu 35.00 tl kot hamıle pnatolonu aldım çok hoş ıcıme sındı gıyıorum. hamıle taytıda wardı 12,90 onuda aldım. bakmanızı tawsıye ederım dısarsıı gercektn ck pahalı sanki hamıle pnatolunda ustunde lastıklı bı kumas war nıye okadar pahalıysa..işte ınsalar mecbur dıe pahalı pahalı satıyolar..elllerı mahkum dıe dusnuyolar. bluzlarde wardı 9,90 gayet hoşş.zaten yaza gelıyor dıe ben sadece pantolanları aldım.tshort gelırse alırım.

ayy ya aynı işte
bendede hiçç ama hiçç yok:)

merhaba nasılsınız

mrb canım hoşgeldin
ben idare ediyorum orta hal
sen nasılsın tatlımm

:)) ee napcaksınız şimdikk
ah bu kocalar herşeyi kendilerinin bildiğini sanıyolar:))

Ben geldim; ben geldim... Ütüm bitti (şükürler olsun), yemek yedim, bıcı bıcı yaptım. Kocam 2 posta daha aradı kafamçokkarıştı yine arayacakmış öyle dedi. Siz neler kaynatıyorsunuz bakayım?

hoşgeldin cicim ellerine sağlıkbayanssulusmile

ayyy canım hoşgeldiinn nerelerdesin seeennn?? evet inş. sonradan bişiler göstermezse bize prensesim olacak kesinleşmesi için 1 ay daha beklicez :)))

Eneee ben bunu nasıl atlamışım bilmiyorumkismile .
Tebrik ederim canım yaaa...

Ay çok sağolun hepiniz. Bir şey yapamıyorum ki, nefes darlığı var. Keşke daha fazla yapabilsem...

merhaba kızlar, bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum. bende allah nasip ederse erkek annesi olucam özelden msj atamıyorum benıde eklersenız sevinirim. kendinize iyi bakın:))

ayy ya aynı işte
bendede hiçç ama hiçç yok:)

mrb canım hoşgeldin
ben idare ediyorum orta hal
sen nasılsın tatlımm

merhaba hoşbuldum
hayırdır şikayetler var galiba ufak tefek?
ben de iyiyim canım buaralar biraz mide yanmaları abarttı ama buna da şükür

oooo gercekten ne guzel ya... bende ıstıyorum ozel ılgı gormek bole otobuste dolmusta yer versınler ıstıyom... mafoldumben bu arada ben bebişimin cinsıyetını ogrendım seymacım... özlemde yuzde atmıslık kısmını ogrendı

burcucum ınan bılmıyom napcaz olmadı netten solıcem artık... yoksa ev elıkten cıkcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…