2010 Ağustos Anneleri

canım allah razı olsun benim zaten demirim düşük ama sınırın az altında belkide sebebi bu olabilir bir tahlil yaptırıp bakmak lazım canım anemi önemli hele gebelikte daha da önemli

canım bence de kısa zamanda baktır.. bende de tahlilleri yaptırdığımda çıktı sanırım doktor bana bişi demedi ama ilaç verdi... bu gittiğim yeni doktorumda aksatmadan içiyorsun değil mi çok önemli dedi... dikkat et canım...

canımcım ben aldım bi tane onlardan
yanları lastikli 9 aya kadar giyilebiliyormuş çok tatlı
bence sende alabilirsin:)

canım hoşbulduk iyiyim allaha şükürler olsun sen nasılsın evet allahım hepimize mükafatımızı nasip etsin inşallah canım

ben de iyiyim canım azcık bel ağrım var ama çok şükür diyelim

ben de iyiyim canım azcık bel ağrım var ama çok şükür diyelim
canım o oluyor canım benimde hergün muhakkak ağrıyor hatta kasıklarımda karnımda bile ağrılarım var onun için magnesıum içiyorum doktor normal diyor sızlama tarzında bazende bıçak saplanır gibi kafaya taktıkça daha çok oluyor o yüzden fazla takmamaya çalışıyorum doktorda rahimde açılma yada kanama olmadığı sürece normal olacak bunlar falan diyor

evet canım zaten ne zamndır istiyordum baktırmak şimdi şart oldu artık işe gitseydim her ay baktırırdım ama neyse eve yakın sağlık ocağı var araya giderim artık özel hastanede para vermiyeyim boşuna

eeee daha nabıyonuz kızlar??

hiçç bende evlere bakıyorum canım netten
taşınacağız ya artık yavaş yavş bakıyoruz:)

evet canım bazı ağrılarda normal insana bebeğinin varlığını hissettiriyor değilmi?opuyorumnanaktan

kızlar ben bişey sorcam.. benim bebşin kılosu 155 grmıs boyuda 12 cm kılosu fazla degıl mı bıde boyu 16. haftaya gore kısa degıl mı?? bu degerlerı ayrıntılı usgdekı doktor soyledı kendı dokrum kılosu 136 gr boyuda 10 cm dedı...ama ben ayrıntılı usgdekı doktorun dedıgıne ınanıyorum cunku adamın işi bu...

İyi edersin güzelim inşallah söyler 16. haftadan sonra yanılma payı kalmıyo zaten gün gibi ortada oluyo İnşallah size de cd yapıp verirler çok güzel bi hatıra

aaaahh aaaah bu sabahta tartıldm daha yarım kilo bile almadım bir yandan çok iyi ama bir yandan da böyle giderse bebiş için iyi olmayacak doktoruma sorucam bakalım ben de çarşamba ya da perşembe doktordayım.

Bİ TANIDIĞIM 69LA HAMİLE KALIP 71 LE DOĞUMA GİRDİ.baya vermişti ilk aylar.anca verdiklerini alabildi.teorik olarak bebek şuan 100-200 gr arası değilmi zaten.bebeğin ağırlığı normalse sorun yok.

hoşgeldin tatlım nasılsın?

ıyıyım tatlım burnumu ceke ceke dolasıyom... mutfagımı temzıledım ole bır rahatladım kı uzerımden baya yuk kalktı.... bu arada 14 hafatlık olmusn canım... baya buyumus bebiş:icecream:

burun tıkanıklığı vs gibi olaylarda bu haftalar normal sayılıyor.benim alerjik rinitimde var salya sümük gidiyorum :):)

dün bi hamiş kotu aldım 60 tl oturdu içime ben normalde kota okadar para vermem çüğnkü.umarım rahatça kullanırım son aya kadar giyerimde parasını hakeder.

dün bi hamiş kotu aldım 60 tl oturdu içime ben normalde kota okadar para vermem çüğnkü.umarım rahatça kullanırım son aya kadar giyerimde parasını hakeder.

ben de senin gibi düşündüğüm için almak içimden gelmiyor kaydirigubbakcemile3

ben de senin gibi düşündüğüm için almak içimden gelmiyor kaydirigubbakcemile3

ben aldımda noldu sankı gobek yokkı ıcını doldursun.... ust komsum geldı naptınız cınsıyetını ogrendınız mı dıye... kız olcak dedım... baktı baktı sonra sen kac aylık hamılesın dedı 4 dedım nıye karnın yok.. hıc hamıle oldugun bellı degıl dedı mafoldumben

bende mecburen almak zorundaydım. tek bi pantolonun eline kaldım çalışınca hergün hem işe hem gezmeğe aynı pant. giy giy olmuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…