canım allah razı olsun benim zaten demirim düşük ama sınırın az altında belkide sebebi bu olabilir bir tahlil yaptırıp bakmak lazım canım anemi önemli hele gebelikte daha da önemli
arkadaslar ınternette super hamıle tısortlerı var ama beden uymaz dıye alamıyorum bebek resmı var onunde sana bakıyormus gıbı duruyor espırılı hamıle tısortu dıye yazdım cıktı buralarda yok olsa alcaktım
canım hoşbulduk iyiyim allaha şükürler olsun sen nasılsın evet allahım hepimize mükafatımızı nasip etsin inşallah canım
canım o oluyor canım benimde hergün muhakkak ağrıyor hatta kasıklarımda karnımda bile ağrılarım var onun için magnesıum içiyorum doktor normal diyor sızlama tarzında bazende bıçak saplanır gibi kafaya taktıkça daha çok oluyor o yüzden fazla takmamaya çalışıyorum doktorda rahimde açılma yada kanama olmadığı sürece normal olacak bunlar falan diyorben de iyiyim canım azcık bel ağrım var ama çok şükür diyelim
canım bence de kısa zamanda baktır.. bende de tahlilleri yaptırdığımda çıktı sanırım doktor bana bişi demedi ama ilaç verdi... bu gittiğim yeni doktorumda aksatmadan içiyorsun değil mi çok önemli dedi... dikkat et canım...
Anemi hangi tahlilde cıkıyor kızlar hemoglobin mi?
eeee daha nabıyonuz kızlar??
canım o oluyor canım benimde hergün muhakkak ağrıyor hatta kasıklarımda karnımda bile ağrılarım var onun için magnesıum içiyorum doktor normal diyor sızlama tarzında bazende bıçak saplanır gibi kafaya taktıkça daha çok oluyor o yüzden fazla takmamaya çalışıyorum doktorda rahimde açılma yada kanama olmadığı sürece normal olacak bunlar falan diyor
Ahh canım yaaa çok sevindim. Benim kontrol günmde haftaya pazartesi ama dayanamıcam cuma gidicem umarım bizde dr.umzu ikna edip öğreniriz ciniyetini çnkü geçen ay görmesine rağmen 5.ayda sölicem yanılma payı olmasn dediacaba bizede cd verir mi
Ben geldimmmmmmmm.
aaaahh aaaah bu sabahta tartıldm daha yarım kilo bile almadım bir yandan çok iyi ama bir yandan da böyle giderse bebiş için iyi olmayacak doktoruma sorucam bakalım ben de çarşamba ya da perşembe doktordayım.
hoşgeldin tatlım nasılsın?
dün bi hamiş kotu aldım 60 tl oturdu içime ben normalde kota okadar para vermem çüğnkü.umarım rahatça kullanırım son aya kadar giyerimde parasını hakeder.
ben de senin gibi düşündüğüm için almak içimden gelmiyor kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?