Hoş buldduuuummmopuyorumnanaktan
Ne zaman aklıma gelse elimi şöyle bir dolaştırıyorum. Pıt pıt atıyor hemen.
Akla zarar mucize diyorum ben ona.delikafadulden
aynı sıkıntıyı bende çekiyorum tam 8kilo verdim ve hala hiç kilo almadım ama doktor kontrollerimde doktorum bebğin gayet sağlıklı olduğunu söyledi ben bol bol meyve ve yoğurt tüketiyorum buda vitamin ve kalsiyum açısından bebeği besliyormuş fazla kilo tabiki iyi değil ama hiç almamakta çok kötü yaa insan vicdan azabı duyuyor sanki bebişim aç kalıyor gibi karnımda..
canım ya bazen bende bole tekme hıssedıyomusum gıbı gelıyo acı duyuyorum karnımda ozellıkle gobusumun hemen alt solunda ellıyorum hemen cok kucuk bı sertlık tekme mı kı ya
canım yemiyormusun ben aman aman aşırı yesem daha fazla alırım ama dikkat ediyorum çorba ve kahvaltı dışında ekmek yemiyorum alırsın canım ya merk etme bebişinin gelişiminde problem yoksa sorun yoktur ama tabi süt peynir yoğurt ve balık olmazsa olmazlar bunları muhakkak tüket canım
İştahım yerinde aslında acıktımmı öyle bir yiyorum ki neden kilo almıyorum onu bilmiyorum işte balığıda dışarıya çıktıkça yiyoruz eşimle birlikte.
ne demek tatlışım zaten hamilelik stresi var bide onun için yorma kendini:))
adresini bilmiyormusun :kedi: yenimi taşındınız cicişş :kedi:
Benimki de sağlıklı çok şükür şimdilik canım ama ileride sorun olur mu diye düşünüyorum.hiç alacak gibi de görünmüyorum o yüzden korkuyorum da.Süt kesinlikle içemiyorum çocukluğumdan kalan bi hadise yüzünden.Süte elimi bile temas ettiremiyorum o derece yani.Ama yoğurt peynir yemeğe çalışıyorum.
Ben de acı hissediyorum bazen. Büyük ihtimalle o şekerim.
Bebeklerimizin bu günlük egzersizleri yapmaları şartmış. Kas gelişimleri için en sık 20dk en seyrek 2 saatte bir yaparlarmış.
Tatlı yediğimiz zaman enerji aldıkları için daha güzlü hareket ederlermiş.
Bu arada angelcığım bak göreceksin çok yakında kıpır kıpır hissedeceksin miniğini.:)
tatlım sadece bebk alıyodur bence kıloyu doktoruna sordun mu hıc??
cok sagol canım benım... tatlım 5 ay oldu ama bılmıyorum ya hıc ısım olmadı bıde gıdıcez ya gerek duymaıdm... hatta bılmedıgımın yenı farkına vardım ben şimdi
Bebeğin gelişimi normal şimdilik ama sonrasını bilemem.İleriki aylarda beslenemez diye korkuyorum.Bu hafta içinde randevum var sorucam doktoruma tartıyor zaten her seferinde.
merhabalar, haftasonu arkadaşlar falan geldi yorulduk biraz, bugün de evi toparladım ... Biraz önce birşeyler yedim ama deli gibi uykum bastırdı zor yazıyorum ... Akşama dr'a gidiyoruz bakalım bu sefer 4'lü test yaptırabilecek miyiz bıcırık büyüdü mü büyümedi mi belli olacak... Umarım herkes iyidir, Görüşmek üzere...
Merhaba hoşgeldin.Ben de bu hafta 4 lü testimi yaptırıcam.4 lü testte ayrıntılı usg oluyor mu acaba?Ben hiç bilmiyorm ya 2 li iyi çıktı ya hiç önemsemiyorum inşallah düşük risk çıkar yine.4lü test dedikleri aynı 2 li test gibi mi acaba?
sağlıkla büyüt bebeğini inş..canım beni de listeye eklemişsin çok teşekkür ederim. Bugün gördüm, çok hoşuma gitti...
canım özelden yardımcı olabilir miyim acaba?Hallisnacım bir derdim var şekerim. Seni yakaladığım iyi oldu.
Çok hoş bir ticker buldum ama ekleyemiyorum.
Nasıl yapsak??bilmiyorumkismile
:))
hmm sen yinede yaz bi yere belki lazım olur şekerim:)))
ay canım aynen ya
bende hiç süt içemiyorum deniyorum ama olmuyor kokusundan nefret ediyorum
ama dediğin gibi bende peynir ve yoğurt yiyorum
inşallah faydası olur şifa olur bebeklerimizeeeopuyorumnanaktan
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
inşallah tatlışımm hayırlısıyla yaa
çünkü korkuyorum bazen hiçbir belirti olmayıncaaaguclubacismile
merhabalar, haftasonu arkadaşlar falan geldi yorulduk biraz, bugün de evi toparladım ... Biraz önce birşeyler yedim ama deli gibi uykum bastırdı zor yazıyorum ... Akşama dr'a gidiyoruz bakalım bu sefer 4'lü test yaptırabilecek miyiz bıcırık büyüdü mü büyümedi mi belli olacak... Umarım herkes iyidir, Görüşmek üzere...
Ebrucuğum nasılsın en son konuştuğumuzdan beri ? Ben iyiyim ama benim doktorum 35 + olduğum için amniosentez yaptırmamı öneriyor. Sen yaptırmayacak mısın ?merhabalar, haftasonu arkadaşlar falan geldi yorulduk biraz, bugün de evi toparladım ... Biraz önce birşeyler yedim ama deli gibi uykum bastırdı zor yazıyorum ... Akşama dr'a gidiyoruz bakalım bu sefer 4'lü test yaptırabilecek miyiz bıcırık büyüdü mü büyümedi mi belli olacak... Umarım herkes iyidir, Görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?