2010 Ağustos Anneleri

canım geçen sayfada yazdığım okudun mu???? demir eksikliği nefes darlığı yapabiliyormuş? sen demir veya kan ilacı kullanıyor musun?

allah allah çok ilginç ??
demirler kanda oksijen taşıyor diye heralde :bbo:
demir hapı bulantı ve kabızlık yapıyor ama eyvahedigeldismile

kesin mi %100 de 100 mü nedir nedir kız mı!!!!!

merhaba kızlar, bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum. bende allah nasip ederse erkek annesi olucam özelden msj atamıyorum benıde eklersenız sevinirim. kendinize iyi bakın:))

hoşgeldin arkadaşım aramıza... Allah hayırlı doğumlar ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

merhaba hoşbuldum
hayırdır şikayetler var galiba ufak tefek?
ben de iyiyim canım buaralar biraz mide yanmaları abarttı ama buna da şükür

yok tatlım ya hamişlikle ilgili pek sıkıntım yok hatta hiççkafamçokkarıştı
hani kg alma göbek çıkması yok aşerme hiç olmadı zaten mide bulantısı bazen akşamları oluyor :) azcıkta bel ağrısı
şükürmü demeliyim korkmalımıyım bilemiyorum ki karışığım birazcık:sm_confused:

mide yanmasıda normal deniyor hayatım ama bilmiyorumkismile

evet tatlım en iyisi netten sölersiniz napıcaksın artık
ben göndereyim sana:) ver adresini birde makinanın markasını yarın veririm kargoya tatlımmopuyorumnanaktan

hoşbulduk sohocum nasılsın canım..uzun zamandır muhabbetinden ayrı kaldım ya gelemedim ya gelsem yazamadım prensesin nasıl?

iyi diyeyim iyi olayım canımcım.. aynı valla hafif baş ağrıları bel ağrıları falan filan derken çok şükür geçiriyoruz günleri... prensesim de iyidir inş. bugün bikaç kere hissettirdi kendini arada uyuyor hiç sesi çıkmıyor.. çok şükür yaşayıp gidiyoruz beraber :)))) sen de iyisin inş. :)))

Güzel anneler merhaba.opuyorumnanaktan
Nasılsınız? Keyifler nasıl?
Biz oğlumla çok iyiyiz. Kıpır kıpırız. :sm_cool:ınanır mısınız hayatımın hiçbir anında bu kadar huzurlu hissetmemiştim kendimi.
Elimin altında hissettikçe mest oluyorum resmen.
Uzun süredir girmiyordum. Ne güzel rengarenk olmuş liste.:CüvCüv:

oh oh oh çok şükür daha iyi olun inş.
biz de iyiyiz heralde haftaya kontrolümüz var çok özledim onu bakalım inş. cinsiyetimiz bu sefer %100 kız çıkar..

çok şükür tatlım herkeste aynı şikayetler olcak diye bişiy yok. sağlıklı olun yeter.

kesin mi %100 de 100 mü nedir nedir kız mı!!!!!

evet kızm olcak tatlım.. kesın doktor kız dedi:)

oyyyyyy canım benım dusunmen yeterlı tatlısım... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :1hug: bu arada ben evımın adresını bılmıyorum ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım hoşgeldin...
Seni çok iyi anlıyorum. Benim oğluşum da tepikleyip duruyor; bazen de yer değiştirirken dayandığını hissediyorum karın duvarıma. Ben de elimi koyuyorum baskı olan yere; çok romantik oluyor :asigim: . Yaz gelse de kucaklasam minnoşumu.

selamlar herkese...
kaplancım listede 73.sıradasın silmedim canım..
elifbektas sende 64.sırada listedesin.. güncellemeleriniz olursa yazın bana özelden yada msj atma hakkınız yok ise buradan listeye eklerim..

ben tetenoz aşımı yaptırdım.. sağlıkocağı 16.haftada gel demişti.. doktorumda onayladı..
kolu ağrıtıyor ama..

ne güzel canım maşallah 41 kere maşallah
darısı başımıza hayırlısıyla inşallahhhopuyorumnanaktan

çok şükür tatlım herkeste aynı şikayetler olcak diye bişiy yok. sağlıklı olun yeter.

öle tabi canım
çok şükürr

ne demek tatlışım zaten hamilelik stresi var bide onun için yorma kendini:))
adresini bilmiyormusun :kedi: yenimi taşındınız cicişş :kedi:

Hoş buldduuuummmopuyorumnanaktan
Ne zaman aklıma gelse elimi şöyle bir dolaştırıyorum. Pıt pıt atıyor hemen.
Akla zarar mucize diyorum ben ona.delikafadulden

ne demek tatlışım zaten hamilelik stresi var bide onun için yorma kendini:))
adresini bilmiyormusun :kedi: yenimi taşındınız cicişş :kedi:
[/QUOTE]

cok sagol canım benım... tatlım 5 ay oldu ama bılmıyorum ya hıc ısım olmadı bıde gıdıcez ya gerek duymaıdm... hatta bılmedıgımın yenı farkına vardım ben şimdi

canım beni de listeye eklemişsin çok teşekkür ederim. Bugün gördüm, çok hoşuma gitti...

ooohhh yandan maşallah prensese çok sevindim canım rabbim sağlık sıhhat versin ikinize de. şeyy canım buarada sen hangi hastaneye kime gidiyordun memnun musun sanki ben doktorumu değiştircek gibiyim?

Hallisnacım bir derdim var şekerim. Seni yakaladığım iyi oldu.
Çok hoş bir ticker buldum ama ekleyemiyorum.
Nasıl yapsak??bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…