2010 Ağustos Anneleri

canım aminnnnnnnnnnnnnnn canım gönülden istediğim dilediğim tek şey şuanda canım hepimizin sorunsuz sıkıntısız bebişlerimizi kucağımıza almak allahım yardımcımız olsun

sağol tatlışımm
araştırmacı arkadaşımmmopuyorumnanaktan

Ben ona bile razıyım; daralıyorum evde artık.
Benim velet 11. haftaya doğru kıpraştı ilk (seyirme vasıtası ile). Doğduktan sonra çok koşturacak beni galiba. Seninki de yakında başlar, sonra yemeklerden sonra, onun istemediği bir tarafa döndüysen yatarken, tuvalet ihtiyacın varsa... vs vs; sürekli ayakları ve bir yerlerini dayamasıyla muhattab olursun :asigim: .
_angel'cım üstüme afiyet tırtır, cırcır falan olmuşum sanırım ondan garip hissediyorum.

Ben ansı acıktım.. ya yemek yemeye bıle useıyorum... annem olsada bana kahvaltı hazırlasa sımdı ah ahhh

aa sen izmirde oturuyomuşsun? hangi semt?

SAT ın nedir canım senin? :)

14 HAFTALIK DOĞUM 28 AĞUSTOSS :ecrin_bebek:

canım bende 14+1 deyim hemen hemen aynıyız
doğumda 28 ağustos gözüküyorrropuyorumnanaktan

merak etme canım
hayırlısıyla iyi sonuçlar alırsın inşallah

canım aminnnnnnnnnnnnnnn canım gönülden istediğim dilediğim tek şey şuanda canım hepimizin sorunsuz sıkıntısız bebişlerimizi kucağımıza almak allahım yardımcımız olsun

aminnnn canım aminnn

kolay gelsin cnm
cnm ben detaylı ultrason yaptırmrmıştım ilk gebeliğimde dr.um grek görmemişti,sadece yüzü falan daha net görünüyormuş,sırf onun için istersen git demişti bende yaptırmadım aynı şeyler diğer ultrasonda da görülüyormuş,ben her giitğimde cd alıyorum dr.dan veriyor kendisi
oo süper tarif keşke daha önce burad olsaymışım ilk gebeliğmden varda
SAT ın nedir canım senin? :)

14 HAFTALIK DOĞUM 28 AĞUSTOSS :ecrin_bebek:

ben varım cnm 14 haftalık benim kide

oy ben geldim
çmaşırlarıı astım,diğerlerini topladım doldurdum sepete kuzumla katlycaz şimdi,ütü işide kociş gelince artık yada gece yaparım
mutfağımı topladım,
balkonlarımı sildim geldim
aslında daha işim var ama azck da dinlenem öyle yapıcam yoruldum

geçmiş olsun tatlımmm
kabızlıktan iyidir yine deee dimi:kedi:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…