ayy canım benim utandırıyosun benii:kedi::kedi:
sende çok tatlısın burdaki herkes çok tatlı ve çok güzell bis melek annelerizzzkaydirigubbakcemile5
canımcım arada bende de oluyor kasık ağrısı batmalar ama doktor normal diyor çok zorlamadıkça korkma sen de Rabbim yardımcımız olur inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder meleklerimizi bu zor günleri beraber atlatıcaz canımmm sonrada doğum hikayelerimizi paylaşıcaz hayırlısıylaaaopuyorumnanaktan
canım bulduğum kadarı ile;
Perinatoloji , anne adayı olan gebeyi ve anne karnında gelişimini sürdürmeye çalışan bebeği yani tıbbi ifade ile fetus’u inceleyen , takip ve tedavi etmeye çalışan bilim dalıdır..Kadın hastalıkları ve doğum uzmanlarının ilave bir eğitimle oluşturdukları bu disiplin ve yeterlilik özellikleri , bu bilim dalının temel taşlarıdır.
canım senin hangi hastane olmazsa oraya gideyim.
hoşgeldin canım nasılsın
meelğin nasıl?
iyiym canım sen ve bebişin nasılsın??? şubatın 9 da dr.a gitmiştikk baya oldu görmeyeli.. c.tesi kontrolüm var inşallah cinsiyetini ögrenirimm.. bayada büyümüştür herhalde bebeğim hafiften göbek belirginleşti..
bu arada sol tarafınızda yatın diyoo bi kaç sitede.. siz nasıl yatıyosunuz hanımlar?? ben sağda yatmayı daha çok seviyomm..
oğlun oluyo demek ne güzell.. senin oğlan hareketli herhalde bana tekme atan yok daha.. merak ediyom bende ne zaman hareketlencek diye.. ay sorma bende dışarı pek çıkmıyorum özellikle alışveriş merkezleri beni boğuyoo eşimle haftasonu gittik.. giderken bak hemen çıkcaz deme dedi tamam dedim 1 tek mağazaya girdik sonra tansiyonum düştü eve geldik.. daralıyorum öle yerlerde.. dışarda gezmek istiyomm.. park, bahçe vs.. bugünde ist.da misss gb bi hava var..
sağol tatlışımm
araştırmacı arkadaşımmmopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım nasılsın
meelğin nasıl?
iyiym canım sen ve bebişin nasılsın??? şubatın 9 da dr.a gitmiştikk baya oldu görmeyeli.. c.tesi kontrolüm var inşallah cinsiyetini ögrenirimm.. bayada büyümüştür herhalde bebeğim hafiften göbek belirginleşti..
bu arada sol tarafınızda yatın diyoo bi kaç sitede.. siz nasıl yatıyosunuz hanımlar?? ben sağda yatmayı daha çok seviyomm..
MERHABALAR EVAACIM. SORUNU CEVAPLAMAK İSTEDİM HEMEN. BEN SÜREKLİ SOLA YATAMIYORUM. SAĞA DA SIRTÜSTÜ DE YATIYORUM. EN KÖTÜSÜ YAN YATINCA MİDEM YANIYOR SANKİ BENİMbilmiyorumkismile
Ben ona bile razıyım; daralıyorum evde artık.
Benim velet 11. haftaya doğru kıpraştı ilk (seyirme vasıtası ile). Doğduktan sonra çok koşturacak beni galiba. Seninki de yakında başlar, sonra yemeklerden sonra, onun istemediği bir tarafa döndüysen yatarken, tuvalet ihtiyacın varsa... vs vs; sürekli ayakları ve bir yerlerini dayamasıyla muhattab olursun :asigim: .
_angel'cım üstüme afiyet tırtır, cırcır falan olmuşum sanırım ondan garip hissediyorum.
SAT ın nedir canım senin? :)
14 HAFTALIK DOĞUM 28 AĞUSTOSS :ecrin_bebek:
Arkadaşlar
benimde 3lü testte azda olsa risk görüldüğü için 4 lü testim var 19 martta. bana doktorumun söylediği detaylı ultrasonun yanında birde yapılması gereken kan testleri var. yine galiba 2 li gibi hormonlarla ilgili. yani 19 mart gelmiyo kızlar, çok merak ediyorum nasıl acaba, ayda bir çağırıyo doktor, 15 te bir olsa ne güzel olur. bu arada çatlak kremi bende liarac kullanıyorum, sadece akşamları sürüyorum şimdilik. banada eltim önerdi ,bir tek göğüs altıma sürmemiştim orası çatladı dedi, ben göğüslerimede sürüyorum o yüzden.
canım aminnnnnnnnnnnnnnn canım gönülden istediğim dilediğim tek şey şuanda canım hepimizin sorunsuz sıkıntısız bebişlerimizi kucağımıza almak allahım yardımcımız olsun
hoşgeldin canım nasılsın
meelğin nasıl?
ayy benimde öle nerdeyse 1 ay olucak görmeyeli büyümüştür inşalalh meleklerimizzopuyorumnanaktan
bende iyiyim canım şu işten bi an önce ayrılıp evde istirahate geçmek istiyorumm:hulya:
evet canım dr demişti banada şart değil ama sola yatmaya zorlayın kendinizi diye:)) bizim için rahat nefes alışlarımız için iyiymiş bu
kolay gelsin cnmBen çıkıyorum kızlar.Akşam bebişin odasına baktık ölçtük biçtik.Bi dolabımız var bebek odasında onu çıkarmayı düşünüyoruz.Oda baya büyük sayılır ama daha da rahat olsun diye çıkarıcaz.Hafta sonu bebiş karyolası dolabı falan bakıcaz.
öffff bu dolabın içinde de 2 yorganım 1 battaniyem vardı.Onları çıkardım bazanın altını dağıttım bi de gardolabı dağıttım akşam.Şimdi onları sıkıştırıcam bazanın altına çok işim var çoooook eyvahedigeldismile
Ben yine gelirim byyyhihoyyythihoyyyt
cnm ben detaylı ultrason yaptırmrmıştım ilk gebeliğimde dr.um grek görmemişti,sadece yüzü falan daha net görünüyormuş,sırf onun için istersen git demişti bende yaptırmadım aynı şeyler diğer ultrasonda da görülüyormuş,ben her giitğimde cd alıyorum dr.dan veriyor kendisigünaydın Didemcim...
benim gittiğim hastanede perinatolog var... o yüzden ben kendi hastanemde gireceğim detaylı ultrasona ve SSK için fiyatı 95TL... ama cd falan veriyorlar mı bilmiyorum sanırım biz de yok o... bir de sanki canım senin dediğin ayrıntılı ile bizimki farklı..o cd falan veriliyor dediğin renkli ultrason sanırım... ondan başka bir yerde yapılmasını istemiş olabilir doktorun.. çünkü bizim hastanede onun için başka bir yere gönderiyormuş...
oo süper tarif keşke daha önce burad olsaymışım ilk gebeliğmden vardaÇatlak mı? Çatlak mı?
Size bir tarif vereyim, çok basit; çatlaklara (kafadan çatlaklara işe yarar mı bilmem), yanık izlerine, kırışıklıklara (yeni oluşanlar) iyi gelir. Yalnız bir kuralı var: o da uygulama yeri taze olacak. Yani yeni oluşan çatlaklara iyi gelir, 1 sene öncekine ne yaptığını bilemem. Olayın çıkış yönü şöyle: Annecim ben küçükken bana yumurta haşlarken kolunu kaynar su ile yakmayı başardı. Anneannem de mum gibi bir şey göndermişti sürsün diye. Öyle büyük bir yanık iziydi ki, neredeyse %90 oranında azalmıştı o görüntüsü. Dün de Derya Baykal'ın programında görmüştüm aklıma geldi:
Şimdi onun ölçüsüne göre vereyim tarifi: 210 gram balmumu ve 1bardak zeytinyağı (saf olacak %100; alacağınız yere deyin "yemek için değil, yüzümüze süreceğiz" diye ona göre versinler). Önce balmumunu bir tencereye koyuyoruz ve ocağın altını kısık olarak açıyoruz. Tencere ısındıktan sonra da zeyin yağını yavaş yavaş ekliyoruz ve hiç durmadan karıştırıyoruz. Yağ kesinlikle kızarmayacak, balmumu ile karışacak; o yüzden arada bir tencereyi kaldırıp (ya da sütlük de olabilir), havada karıştırmak lazım ki yağımız yanmasın. Hepsi eriyip macun kıvamına geldiğinde sıcak sıcak kavanoza döküyoruz. Son kez kavanozda karıştırıp, biraz soğuttuktan sonra kapağını kapatıyoruz. Güneş görmeyen yerde beklemesi lazım. Günde 2 kez sürmek istediğimiz yere sürüyoruz. Sadece göz çevresine çoook ince bir tabaka halinde sürüyoruz...
SAT ın nedir canım senin? :)
14 HAFTALIK DOĞUM 28 AĞUSTOSS :ecrin_bebek:
Yenibosna Nisa Hastanesi canım... eğer aynı şeyden bahsediyorsak oraya gidebilirsin.. gayet iyi bir doktor ve yeni cihazlar kullanıyor.. ben de 2li testim için ona gitmiştim...
Bu arada medipol'de 380tl imiş
Ben ona bile razıyım; daralıyorum evde artık.
Benim velet 11. haftaya doğru kıpraştı ilk (seyirme vasıtası ile). Doğduktan sonra çok koşturacak beni galiba. Seninki de yakında başlar, sonra yemeklerden sonra, onun istemediği bir tarafa döndüysen yatarken, tuvalet ihtiyacın varsa... vs vs; sürekli ayakları ve bir yerlerini dayamasıyla muhattab olursun :asigim: .
_angel'cım üstüme afiyet tırtır, cırcır falan olmuşum sanırım ondan garip hissediyorum.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy benimde öle nerdeyse 1 ay olucak görmeyeli büyümüştür inşalalh meleklerimizzopuyorumnanaktan
bende iyiyim canım şu işten bi an önce ayrılıp evde istirahate geçmek istiyorumm:hulya:
evet canım dr demişti banada şart değil ama sola yatmaya zorlayın kendinizi diye:)) bizim için rahat nefes alışlarımız için iyiymiş bu
seninde cinsiyet belli değil o zaman.. o zaman heyecan 2 kat oluyoo .))
hayırlısıyla cnm allah işlerini rast getirsin.. evde gerçi insan daha miskin oluyoo.. ama senin içinde yorucu oluyodur haklısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?