geçmiş olsun tatlımmm
kabızlıktan iyidir yine deee dimi:kedi:
hoşgeldin canım nasılsın
meelğin nasıl?
iyiym canım sen ve bebişin nasılsın??? şubatın 9 da dr.a gitmiştikk baya oldu görmeyeli.. c.tesi kontrolüm var inşallah cinsiyetini ögrenirimm.. bayada büyümüştür herhalde bebeğim hafiften göbek belirginleşti..
bu arada sol tarafınızda yatın diyoo bi kaç sitede.. siz nasıl yatıyosunuz hanımlar?? ben sağda yatmayı daha çok seviyomm..
hoşgeldin canım :))
ben bu aralar geceleri pek uyuyamadığımdan dönüüüp dönüp duruyorum.. çok fenayım... ama genelde ben de soluma yatmaya çalışıyorum.. zaten sağıma yatınca bir rahatsızlık hissediyorumm...
Bucadayım şekerim, hukuk fakültesinin orada...
seninde cinsiyet belli değil o zaman.. o zaman heyecan 2 kat oluyoo .))
hayırlısıyla cnm allah işlerini rast getirsin.. evde gerçi insan daha miskin oluyoo.. ama senin içinde yorucu oluyodur haklısın..
değil canımcım 2 hafta sonra oluyorrr
yorucu gibi yaa şu sandalye çok yoruyor benii onun dışında pek sıkıntım yok yani
Kızlarr anadolu yakasında doktor tavsİye edebİlİrmİsİnİzz..
Nisa hastanesinde perinatolog var mı?
hoşgeldin canım :))
ben bu aralar geceleri pek uyuyamadığımdan dönüüüp dönüp duruyorum.. çok fenayım... ama genelde ben de soluma yatmaya çalışıyorum.. zaten sağıma yatınca bir rahatsızlık hissediyorumm...
bende uyuyamıyorum yaa.. sonra ne yapcaz bakalım daha göbişler çok küçük... sağımda yatmayı seviyom arada uyandığımda soluma geçiyom.. dön allah dön gecelerii..
nisandan randevu aldım
değil canımcım 2 hafta sonra oluyorrr
yorucu gibi yaa şu sandalye çok yoruyor benii onun dışında pek sıkıntım yok yani
beline yastık koysan rahat edersin, popona da koy yumuşacık otur.. arada yürü de pek aynı pozisyonda kalmamaya çalış..
20 marta aldım 130tl imiş sigortam düşünce 26tl vereceğim reyhan demirbaş yapıyormuş ay çok mutlu oldum çok sağol tatlım ya
nisandan randevu aldım
canım ben medipol hastanesi sema ovalıya gidiyorum çokta memnunum tek sıkıntı içerde en fazla 10 dakika duruyorsun şimdilik ilerleyen zamanlarda dah uzun kalınıyormuş
ne zamana aldın canım? kadın iyi birine benziyor.. inş. sana da öyle gelir.. ben de martın sonunda gidicem.. ona göre randevu alırım artık :) canım sen normalde kontrol için Medipole mi gidiyorsun?
beline yastık koysan rahat edersin, popona da koy yumuşacık otur.. arada yürü de pek aynı pozisyonda kalmamaya çalış..
tamam tatlışım
dediğin gibi arada yürüyorum da yastık işi burda zor
herkes herşeye karışıyor büyük showroom olduğu için masanın üstünde kalemlik bile durmuyor düşün görselliği bozuyomuş
bende bucayı pek bilmem.. hukuk fakültesinin oraya gitmişliğim var ama..
koşuyolun da mıı ??
ayyy canım benim süper yaa :)) SSK lıya yaptığı indirime bak 35TL cık cık cık .. bazen çok pişman oluyorum özel sigorta yaptırmadığıma :)) sordun emin oldun dimi doktorun perinatolog olduğuna?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?