2010 Ağustos Anneleri

20 marta aldım 130tl imiş sigortam düşünce 26tl vereceğim reyhan demirbaş yapıyormuş ay çok mutlu oldum çok sağol tatlım ya

20 marta aldım 130tl imiş sigortam düşünce 26tl vereceğim reyhan demirbaş yapıyormuş ay çok mutlu oldum çok sağol tatlım ya

ayyy canım benim süper yaa :)) SSK lıya yaptığı indirime bak 35TL cık cık cık .. bazen çok pişman oluyorum özel sigorta yaptırmadığıma :)) sordun emin oldun dimi doktorun perinatolog olduğuna?

ne zamana aldın canım? kadın iyi birine benziyor.. inş. sana da öyle gelir.. ben de martın sonunda gidicem.. ona göre randevu alırım artık :) canım sen normalde kontrol için Medipole mi gidiyorsun?

canım ben medicanaya gidiyorum ama orada 700tl

ayyy canım benim süper yaa :)) SSK lıya yaptığı indirime bak 35TL cık cık cık .. bazen çok pişman oluyorum özel sigorta yaptırmadığıma :)) sordun emin oldun dimi doktorun perinatolog olduğuna?

Evet canım sormazmıyım ayy Allah'ım bizim sayfanın faydaları bakın nasıl herşeyi buluyoruz çok sağolun ya kaç gündür düüşnüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…