canım ben medicanaya gidiyorum ama orada 700tl
hangi Medicana B.evler mi? canım oranın doğumu da pahalı diye duydum ben hiç sordun mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben medicanaya gidiyorum ama orada 700tl
hangi Medicana B.evler mi? canım oranın doğumu da pahalı diye duydum ben hiç sordun mu?
tamam tatlışım
dediğin gibi arada yürüyorum da yastık işi burda zor
herkes herşeye karışıyor büyük showroom olduğu için masanın üstünde kalemlik bile durmuyor düşün görselliği bozuyomuş![]()
masada kalemlik olayı ilginçmiş gerçekten.. o zaman yürü cnm..
Beylikdüzü canım 3300sezeryan fiyatı ben %20'sini ödiycem gerisini sigortam ödüyor ayrıca küvezinde ssk geçiyor hiç paart ödemiyorsun ve tam teşekküllü o yüzden orayı tercih ettim 600tl iyi bence sezeryan için hem allah koruusn küvez gerekirse ücretsiz
Hmmm, ne ilginç; Ben İstanbul'dan İzmir'e gelin geldim. Sanırım sen de tam tersi olmuş. Neresindendin İzmir'in?
Şimdi o zaman ben 20+4 olacağım sizce uygun di mi zaman bana 19 ile 22 arası demişti doktorum
İşallah Özlem'cim çok teşekkür ederim sana iyi olsun da kızlarımız gerisi hiç önemli değil
masada kalemlik olayı ilginçmiş gerçekten.. o zaman yürü cnm..
evet canımcım
burası çok ilginç ve kötü bi işyeri zaten :)
sonradan oldu zaten eskiden böle değildi :)
o yüzden izne ayrıldıktan sonra bi daha dönmücem inşallahhhh
Merhaba kızlar nasılsınız?
Biz iyiyiz çok şükür. Cumartesi doktora gittik kıslar. Gece kanama oldu biraz. Doktor gözle görülür bir sorun yok dedi. Kasılmalar için magnezyum verdi. Cuma eşimi doktora götürdük. Arabada iken bir zıpladık tümsekten geçerken, çok canım acıdı. Sabahta 3-4 damla kan gelmiş. Doktor eğer yine olursa daha fazla yatırırız dedi. Şimdilik birşey yok. İnşallah da olmaz.
Sizler nasılsınz? İnşallah bebişleriniz ve sizler iyisinizdir?
canım bulduğum kadarı ile;
Perinatoloji , anne adayı olan gebeyi ve anne karnında gelişimini sürdürmeye çalışan bebeği yani tıbbi ifade ile fetus’u inceleyen , takip ve tedavi etmeye çalışan bilim dalıdır..Kadın hastalıkları ve doğum uzmanlarının ilave bir eğitimle oluşturdukları bu disiplin ve yeterlilik özellikleri , bu bilim dalının temel taşlarıdır.
Özlem'ciğim Meydan Laurousse Ansiklopedisi tadındasın maşallah ..çok güldürdün beni :)))
Herkese günaydınnnnn kızlarrrrr..Günlerden sonra italya'da güneşli bir hava var ve ben doktorumun tavsiyesini dinleyerek yürüyüşe çıkıyorum biraz..Geldiğimde yine uğrarım...
hihoyyyt
merhaba arkadaşlar nasılsınız biz bu gün yine baş ağrısı boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığıyla uyandık neyseki bebişim hareketli artık korkmuyorum ama nefes alamıyorum ya bende 11 martta ayrıntılı ultrasyona gireceğim 20.haftada olmuş oluyorum daha önce bakılmıyor dedi doktorum
bende şişli teşhis merkezine gideceğim fiyatı 120tl kendi doktorum bakacak oradada çalışıyormuş
merhaba arkadaşlar nasılsınız biz bu gün yine baş ağrısı boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığıyla uyandık neyseki bebişim hareketli artık korkmuyorum ama nefes alamıyorum ya bende 11 martta ayrıntılı ultrasyona gireceğim 20.haftada olmuş oluyorum daha önce bakılmıyor dedi doktorum
bende şişli teşhis merkezine gideceğim fiyatı 120tl kendi doktorum bakacak oradada çalışıyormuş
Herkese selamlar..inşallah herkes iyidir çünkü geçmişi okuyamadım.net çok ağır.herwood cum banada dr um ayrıntılı usg için 9 mart a randevu verdi.zaten o zaman 17.haftada olacaksın dedi.yani şimdi sen 20.haftadan önce yapılmıyomuş deyince biraz şaşırdım fisfisfis