canım benim ilk gebeliğim 20 haftalıkken erken doğdu ve bebeğimiz kaybettik sonrasında çok uğraşmalar uzun süre bekleyişlerin ardından tama tüp bebek yapmaya karar verdiğimiz zaman bebeğim çıka geldi sonra doktorum 13. haftada serklaj yapılmasını uygun gördü serklaj yapıldığında rahim ağzımın yetersiz olduğu sağlam olmadığını ve 7. ayıma kadar yatarak geçirmem gerektiğini söyledi heyet raporu çıkarttı ve bende şimdi yatıyorum canım allahım nasip ettiyse ben elimden geleni yapıyorum taktiri yüce mevlamın
Özlemcim ben hiç dinlemedim şimdiiye kadar doktorum 2li testi kendi cihazında yaptı ve ben sordum cihazın ses özelliği yok dedi yani ben şimdiye kadar hiç duymadım kalp atışını.Bir de şey duydum kalp atışını her seferinde dinlemek bebek için iyi olmuyormuş diye birkaç yerden duydum o yüzden ısrar etmedim ama inşallah sağlık ocağında dinletirler bana...
canım bende daha hiç dinlemedim kalp atışını. ultrasonda görüyoruz çok tatlı maaşallah, pıt pıt yanıp sönüyor. dün doktorum ölçtü 149 muş atış hızı...
yok canım ya ne 2li testte nede 3lü testte dinlettirmedi bakalım inşallah bu sefer dinlettirir türkiye hastanesinde doğum yapmayı düşünen yok anlaşılan aranızda
evet canım ben de hep bu nete inanıp gaz hareketi sandım 13.haftadaki seyirmeleri.İlk gebeliklerde 18.haftadan sonra hissedersiniz yazıyordu hep.Ama şimdi beni kimse inandıramaz gaz hareketi olduğunakaydirigubbakcemile3
Canzicim seni üzmek istemem ama 20. haftada bebeğin neden erken doğdu sebep neydi?Malum biz de yaklaştık ya insan endişeleniyor
türkiye hastanesi bana uzak aslında ben orayı çok istemiştim doğum için çünkü en iyi anestezi uzmanlarından Nezih berksoy orada görev yapıyor Sırf bu adam için orada doğum yapmayı istiyordum ama çok uzak ne yazık ki.Şimdi kendisiyle mailleştik ben allah kısmet ederse normal doğum yapmak istiyorum epidural anesteziyle kendisi bu konuda en büyük uzman bana göre.dediğim gibi mail attım o da bana görüşmemiz gerektiğini istediğimiz zaman istediğimiz hastaneye gelebileceğini yazdı böyle yani canım
iyiymmm canımm dün feci baş ağrısı vardı bugün çok şükür iyim :) sen nasılsın?
yok canım üzülmem rabbimin isteği buymuş böyle oldu canım benim ilk gebeliğimin başından beri kanamam ve mantar enfeksiyonu vardı ilaç falan kullandım geçmedi doktorum kanamanında plesentadan gelmiyor falan diyordu sorun yok dedi sonra 19 haftada sancılarım vardı bende bilmedim meğersen doğum sancılarıymış sonra kanaman oldu bir su bardağı kadar hastaneye gittik hemen rahim açılmıştı yapacak birşey yok dediler doğum başlamış sonra doğdu ben hiç bakmadım eşim baktı hiç unatamıyor hep aklında sebebi tam olarak anlaşılmadı rahim ağzı yetmezliği ve enfeksiyona bağlı dediler allahım bu meleğime sağlık versin onu bize bağaşlasın bir daha aynı acıyı yaştmasın
yok canım üzülmem rabbimin isteği buymuş böyle oldu canım benim ilk gebeliğimin başından beri kanamam ve mantar enfeksiyonu vardı ilaç falan kullandım geçmedi doktorum kanamanında plesentadan gelmiyor falan diyordu sorun yok dedi sonra 19 haftada sancılarım vardı bende bilmedim meğersen doğum sancılarıymış sonra kanaman oldu bir su bardağı kadar hastaneye gittik hemen rahim açılmıştı yapacak birşey yok dediler doğum başlamış sonra doğdu ben hiç bakmadım eşim baktı hiç unatamıyor hep aklında sebebi tam olarak anlaşılmadı rahim ağzı yetmezliği ve enfeksiyona bağlı dediler allahım bu meleğime sağlık versin onu bize bağaşlasın bir daha aynı acıyı yaştmasın
saol canım ben de iyi olmaya çalışıyorum çok şükür halimize :)) boğzım acıyor biraz bugün onun dışında bir sıkıntım yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?