2010 Ağustos Anneleri

ya siz nasıl kalp atımı duymuyorsunuz ben her gittiğimde duyuyorum ultrasonda var bir düğmeye basınca ekrana geliyor sanırım cihaz farklı benim girdiğim ultrason başka 1 düğmeyle de 4 boyutluya dönüyor o yüzden mi duyuyorum acaba ben her cihazda var sanıyordum

Canzicim seni üzmek istemem ama 20. haftada bebeğin neden erken doğdu sebep neydi?Malum biz de yaklaştık ya insan endişeleniyor

çok geçmiş olsun canım ya bende üç defa düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu banada bir çok şeyi yapmak yasak ama hep yatmıyorum ben istediğimde yürüyüşe falan çıkıyorum ama yinede fazla yormamaya çalışıyorum kendimi

yok canım ya ne 2li testte nede 3lü testte dinlettirmedi bakalım inşallah bu sefer dinlettirir türkiye hastanesinde doğum yapmayı düşünen yok anlaşılan aranızda

türkiye hastanesi bana uzak aslında ben orayı çok istemiştim doğum için çünkü en iyi anestezi uzmanlarından Nezih berksoy orada görev yapıyor Sırf bu adam için orada doğum yapmayı istiyordum ama çok uzak ne yazık ki.Şimdi kendisiyle mailleştik ben allah kısmet ederse normal doğum yapmak istiyorum epidural anesteziyle kendisi bu konuda en büyük uzman bana göre.dediğim gibi mail attım o da bana görüşmemiz gerektiğini istediğimiz zaman istediğimiz hastaneye gelebileceğini yazdı böyle yani canım

evet canım ben de hep bu nete inanıp gaz hareketi sandım 13.haftadaki seyirmeleri.İlk gebeliklerde 18.haftadan sonra hissedersiniz yazıyordu hep.Ama şimdi beni kimse inandıramaz gaz hareketi olduğunakaydirigubbakcemile3

hissediyosundur tabiki içinde nede olsa.. eminim gaz hareketlerinde çok çok farklıdır .))bakalım ben ne zaman hissetcem..

kızlar meraba:) shbet koyu almış başını gidio sanırım:)
Ben 7haftalıkken dinledim kalp atışlarnı ama renkli ultrasona ne zaman girerim bilmiorum. Keşke hep renkli olsa.

ben her dr.a gittiğimde kalp atışını dinletiyor... zaten sesini açıyo o kadar.. sanmıyorum ben sakıncası olacağını yaa..

Canzicim seni üzmek istemem ama 20. haftada bebeğin neden erken doğdu sebep neydi?Malum biz de yaklaştık ya insan endişeleniyor

yok canım üzülmem rabbimin isteği buymuş böyle oldu canım benim ilk gebeliğimin başından beri kanamam ve mantar enfeksiyonu vardı ilaç falan kullandım geçmedi doktorum kanamanında plesentadan gelmiyor falan diyordu sorun yok dedi sonra 19 haftada sancılarım vardı bende bilmedim meğersen doğum sancılarıymış sonra kanaman oldu bir su bardağı kadar hastaneye gittik hemen rahim açılmıştı yapacak birşey yok dediler doğum başlamış sonra doğdu ben hiç bakmadım eşim baktı hiç unatamıyor hep aklında sebebi tam olarak anlaşılmadı rahim ağzı yetmezliği ve enfeksiyona bağlı dediler allahım bu meleğime sağlık versin onu bize bağaşlasın bir daha aynı acıyı yaştmasın

bende duymuştum hayatım ben çünkü epiduralli normal doğum düşünüyorum olursa hem evimede çok uzak değil hastanede çok temiz ve doktorlarıda iyiyimiş inşallah olur 5. ayım bir geçsin kontrollere oraya gideceğim büyük ihtimalle

iyiymmm canımm dün feci baş ağrısı vardı bugün çok şükür iyim :) sen nasılsın?

saol canım ben de iyi olmaya çalışıyorum çok şükür halimize :)) boğzım acıyor biraz bugün onun dışında bir sıkıntım yok..

Bu arada özlemcim biz senle nisa hast. gideceğiz ya detaylı usg için orada nasıl peki cd vs yada resim verecekler mi bize? Sana her gittiğinde resim veriyorlar mı?Bana veriyorlar ama ne biliyim sanırım cihazlar farklı hep. Bir de biz hep kameraya çekiyoruz ultrason zamanını nisa hast. de izin verirler mi bize?AAyrıca biz 5 kişi gidiyoruz kovulmayız di mi?

çok geçmiş olsun canım. Allah bu bebeğine sağlık ve uzun ömürler versin inşallah...

canım allah bi daha yaşatmasın.. bebeğine uzun ömürler versin.. sağlıkla kucağına al inşallahh..

kızlar nasılsınız ben geldımmmm:) oh bea sıte eskısıne donmus cok sevındm:):)

defne25 ve serdem hanginiz Nisa Hastanesinden randevu almıştınız? ben sizi karıştırdım mı ne? :))

saol canım ben de iyi olmaya çalışıyorum çok şükür halimize :)) boğzım acıyor biraz bugün onun dışında bir sıkıntım yok..

cnm boğaz ağrısı bazen reflüye sebep olabilir dikkat et.. yemeklerden sonra hemen uzanma ben çok çektim de.. biliyosun hamilelik döneminde de reflü çok insanda oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…