ben de trakyalıyıımmm :)))) üj bejlerden
tabii ki bizim videomuz bize yeter... de canım ben gittiğimde renkli değildi bu ultrason... acaba duruma göre rengini mi değiştiriyorlar :)) ehehe komik bir düşünce oldu ama sanırım renkli değil reyhan hanımın ultrasonu... renkli dedikleri şey en azından bununki için söylüyorum.. organlarını kırmızı mavi renkler de gösteriyor bir de damarlarını.. bir de kalbini dinlerken ekranda atışını vs göstersen çubuklar varya onları falan gösteriyor bayağı teknolojik bir alet ama renkli değil sanırım.. hani missgrafiğin resmindeki gibi göstermiyor bebeği...
Benim de yarın 10 u 20 geçe randevum var ve benim de 4 lü testim yapılacak.İnşallah hayırlı haberlerle geliriz:Saruboceq:
tabii ki bizim videomuz bize yeter... de canım ben gittiğimde renkli değildi bu ultrason... acaba duruma göre rengini mi değiştiriyorlar :)) ehehe komik bir düşünce oldu ama sanırım renkli değil reyhan hanımın ultrasonu... renkli dedikleri şey en azından bununki için söylüyorum.. organlarını kırmızı mavi renkler de gösteriyor bir de damarlarını.. bir de kalbini dinlerken ekranda atışını vs göstersen çubuklar varya onları falan gösteriyor bayağı teknolojik bir alet ama renkli değil sanırım.. hani missgrafiğin resmindeki gibi göstermiyor bebeği...
vay be ne kaynanalar varmış diyesim geldi birdencanım benim çok sağol allaha şükür kayınvalidemle yan yana dairelerde oturuyoruz her ihtiyacımı o karşılıyor şimdi öğle yemeği hazırlamış getirdi toz altı ortalığı toparladı allah binlercekez razı olsun zaten iyi biriydi zor günümde daha iyi biri olduğu ortaya çıkmış oldu
canım ya çok zor bir durum inş bu meleğini kollarına almak nasip olurŞenizyok canım üzülmem rabbimin isteği buymuş böyle oldu canım benim ilk gebeliğimin başından beri kanamam ve mantar enfeksiyonu vardı ilaç falan kullandım geçmedi doktorum kanamanında plesentadan gelmiyor falan diyordu sorun yok dedi sonra 19 haftada sancılarım vardı bende bilmedim meğersen doğum sancılarıymış sonra kanaman oldu bir su bardağı kadar hastaneye gittik hemen rahim açılmıştı yapacak birşey yok dediler doğum başlamış sonra doğdu ben hiç bakmadım eşim baktı hiç unatamıyor hep aklında sebebi tam olarak anlaşılmadı rahim ağzı yetmezliği ve enfeksiyona bağlı dediler allahım bu meleğime sağlık versin onu bize bağaşlasın bir daha aynı acıyı yaştmasın
epiduralli normal doğum gerçekten çok iyi,bi arkadaşım var parmağına iğne batsa bi gün havada tutar,o bile öyle normal doğum yaptı,çatır çatır doğurdum diyo:roflol::roflol::roflol:bende duymuştum hayatım ben çünkü epiduralli normal doğum düşünüyorum olursa hem evimede çok uzak değil hastanede çok temiz ve doktorlarıda iyiyimiş inşallah olur 5. ayım bir geçsin kontrollere oraya gideceğim büyük ihtimalle
Bu arada özlemcim biz senle nisa hast. gideceğiz ya detaylı usg için orada nasıl peki cd vs yada resim verecekler mi bize? Sana her gittiğinde resim veriyorlar mı?Bana veriyorlar ama ne biliyim sanırım cihazlar farklı hep. Bir de biz hep kameraya çekiyoruz ultrason zamanını nisa hast. de izin verirler mi bize?AAyrıca biz 5 kişi gidiyoruz kovulmayız di mi?
Sanki bana erkek anneleri daha erken hissediyormuş gibi geliyor canım ama özleminki kız ve o da hissediyormuş.Çünkü burada hissediyorum diye yazan çok fazla kimse göremiyorum yazan bikaç kişide erkek annesi galiba tam olarak bilmiyorum ama ben ilk 13.haftada hissettim ve benim oğlum olacak hele hele 1 buçuk haftadır hiiiiiç durmuyor karnımdan çıkıcakmış gibi bir hali var kaydirigubbakcemile3Benim kadar hissediyorum diye yazan bide wildcat var oda 11.haftasında hissetmeye başlamış o da artık şiddetli bi şekilde hissediyor bildiğim kadarıyla ve onunda oğlu olacakopuyorumnanaktan
ohh canım çok şükür
zaten zor gününde yanında olması önemli Allah razı olsun ondan seni kimseye muhtaç etmiyor opuyorumnanaktan
sevindim yani yoksa öbür türlü yalnız olsaydın aklım sende kalıcaktı ama şimdi emin ellerdesin anladımmm hemde yanımızdasın :kedi:
3 lu mu 4 lumu yapılcak defne25 aramızda 1 hafta war yanımıyorsamm.. ınsşallah ıyı sonuclar alırız.. ac gıtmeye gerek yok degılmıı bana 2 lı test yapılmamsıtı ense kalınlıgı ve burun kemgını olctu. normal dedı.yarn 9da gıdıcem bu gece uyku yok bana:))
kızımı teyzem dışarı çıkardıgamyoncuiremsuBu epidural normal doğuma herkes bi korkarak bakıyor ve çok önyargılı davranıyor ne güzel sen de benim gibi düşünüyorsun.Zaten ameliyatların çoğu kalça bel ve bacak ameliyatları epidural anesteziyle yapılıyor birkaç ay önce kayınvalidem bacağıdan ameliyat oldu ona da epidural yaptılar çok rahattı sadece birkaç saat hissetmedi okadar.Üstelik normal doğum yapacak olanlara çok daha az doz veriliyormuş üstelik ağrıyı da kendin kontrol ediyormuşsun:Zaten Nezih Berksoy buna insani doğum diyor çok hoşuma gitti ve çok aklıma yattı neden olmasın dedim adamın yazdığı bir de kitabı var onu da alıp okumayı düşünüyorum.İnşallah herşey istediğimiz gibi olur ve epidural anesteziyle normal dğum yaparızopuyorumnanaktan
Müjde müjde renkliymiş özlemcim poz verirse bebek resim de veriyormuş. cd de veriyorlarmış canım
vay be ne kaynanalar varmış diyesim geldi birden
benimki uzakta şehir dışında kzıımın doğumuna geldi bir hafta sonra doğum yaptım hergün yemeğimi kendim yaptım bişey ellemedi,hatta doğum yaptığım gece bile ben yapmıştım,sofrayı kaldıramadan hastaneye gittik:1no2:
canım ya valla ben şanslı olanlardanım olsun canım herkes hakettiği değeri görür allah senin eline muhtaç ederse utanır yaptıklarından o zaman
canım ya çok zor bir durum inş bu meleğini kollarına almak nasip olurŞeniz
Dur ben arıyorum canım
kızımı teyzem dışarı çıkardıgamyoncuiremsu
biraz daha takılayım dedim ilgimi çekti.
ben ilk doğumumu normal yaptım ve çok zordu şimdi çok korkuyorum doğumdan.am bilemiyorum
sizleri de korkutmak gibi olmasın.
bende epidural normali düşünüyorum burda uzmanı var mı onu araştıracağım özel bir hastaneye gidiyorum ama umarım anestezi uzmanları iyidir daha tam araştıramadım.
eoidural sezeryanın da çok rahat olduğunu söylüyorlar bir arkadaşım öyle doğurmuştu....
canım benim çok sağol hep birlikte olacağız ve bız zor uzun süreyi beraber tamamlayacağız eğer kayınvalidem olmasaydı mecburen manisaya annemin yanına gidecektim ama doktorumu bırakmak istemedim o yüzden kayınvalidemde yardımcı oldu gitmedim
kızımı teyzem dışarı çıkardıgamyoncuiremsu
biraz daha takılayım dedim ilgimi çekti.
ben ilk doğumumu normal yaptım ve çok zordu şimdi çok korkuyorum doğumdan.am bilemiyorum
sizleri de korkutmak gibi olmasın.
bende epidural normali düşünüyorum burda uzmanı var mı onu araştıracağım özel bir hastaneye gidiyorum ama umarım anestezi uzmanları iyidir daha tam araştıramadım.
eoidural sezeryanın da çok rahat olduğunu söylüyorlar bir arkadaşım öyle doğurmuştu....
Müjde müjde renkliymiş özlemcim poz verirse bebek resim de veriyormuş. cd de veriyorlarmış canım
DEFNECİM BEN ALDIM ssklı için 95+12 katılım ücreti dedi 2-3 lira farklı olabilir benim özel sigorta var ben 130 üzerinden ödeyeceğim ama 100tl'sini benim sigortam geri verecekmiş. Ben aldım randevumu 20sinde gideceğim özlem daha geç gidecek canım. Bu muayene değil detaylı ultrason ücreti ayrıca muayene ücreti yok sanırım
Canım ben de diyorum ki epidural sezeryan olmaktansa epidural normal doğum yaparım diyorum sezeryan bana daha korkutucu geliyor.Hem araştır bak epidural normal doğum diye Nezih berksoy falan yaz googl a çıkıyor çok güzel doğum hikayeleri var yazmış anneler benim içimi çok rahatlattı açıkçası ben de çok korkuyordum daha erken doğum için düşünmek ama için rahatlıyacaksa araştır bak derim benopuyorumnanaktan
kııııııız nerelisin sen ya trakyanın neresi ben tekirdağlıyım özledim memleketimi ama en
geç 2 hafta sonra tekirdağdayım sahilini denizini insanlarını aman beyaaa epten aykırı gideysin diye konuşan insanlarını özledim:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?