ayy canım benim koyulaştı ama sanırım henüz bir büyüme yok... olsa eşim hemen farkederdi zaten... kikiikik :asigim: :kedi:
canım galiba ben deeeee boğazlarım fena ağrıyor
hadi inş. canım... ama ben eminim.. tertemiz mis haberlerle geleceksin :))
canım ben gittim kayıt oldum sağlık ocağına... bir de geldiklerinde anneme de demişlerdi... 20. haftada aşısı var... gelsin yaparız diye onlar gelmese de ben gider yaptırırım artık napiim :)))
canım mesajların sağ tarafında alıntı yap yazıyor ya onun yanında bir de MQ diye bişey var... alıntı yapmak istediğin mesajın MQ suna basıyorsun... en son yazmak istediğinde alıntı yap diyorsun hoop hepsi önüne geliyor :))))
ohooo benim 2.ay da daha hem göğüslerim büyüdü hem de ayıptır söylemesi koyu olan yer büyüdü hemde daha da koyulaştı.
İnşallah canım ya bu testimiz de güzel çıkar da bir nebze daha rahatlarız.
Teşekkürler bu arada basitmiş ama yapamıyordum bitürlü sağolopuyorumnanaktan
benim de göğüslerim fena büyü o koyu yer de daha da koyulaştı.. ama şeyy hani onun ortasındaki bebeği emzireceğimiz yer büyümedi... ben farketmedim yani en azından :)))
sabah siteye bir gireyim dedim. giremeyince, "tüh bu sayfayı da mı engellemişler" demiş, üzülmüştüm. Allahtan problem bizden değilmiş. Tekrar geri dönmek güzelmişopuyorumnanaktan
Arkadaşlar hepinize merhabalarrrr...angel im hasta filan olma sakınn bol bol vitaminle kendini..
Buarada öğleden önce kk yı hiç açamadım sanırım sayfada problem varmış sizlerden de okuduğum kadarıyla.neyseki düzeldi :))
Bende dün sağlık ocağına gidip ilk kaydımızı yaptırdım..hamile oluncada hepinizin bildiği üzere dosya filan açtılar.çok çok ilgiliydiler valla çok şaşırdım.sanki özel hastaneye gelmiş gibiydim :) herşeyimi yazdılar çizdiler arada bir çğütler bilgiler verdiler hamişkilke ilgili saolsunlar..tfon no su verdiler herhangi bişey olduğunda arayın diye:)) tansiyon ölçüldü..bu aylarda tansiyon çok önemliymiş.ayrıca vücut ağırlık merkezi değişmeye başladığı için oturup kalkarken,yataktan kalkarken filan çok çok yavaş doğrulup yavaşca kalkın dediler.allahım korusun ani göz kararmaları,düşmeler vs olabilirmiş dikkat edin dediler.neyseki tansiyon 10-6 çıktı.birde küçük bi aletle karnımdan bebişi dinlediler.yalnız ilk başta kalp atışı alamadılar çok korktumallahtan sonra derinden bi pıt pıt pıt hızlı atan bi kalp sesi duyduk neyseki..150 dedi hemşire.gayet normalmiş..böle bişeyle bakıldığını ben hiç bilmiyodum bunuda öğrenmiş oldumm..bi de allahtan bugüne kadarki evraklarımı yanıma almıştım..hepatite bakıldımı dediler tabi ben bilemedim.tam kan hormon idrar tahlillerim var ama dedimm..çok iyi yapmışsınız getirmekle dediler.ordan bakıp dosyama notlar aldılar.daha kayıt yaptırmayan arkadaşlar önceki tahlilleri görürürlerse çok faydalı olur..çünkü hepatit te bebek doğunca serum verilmesi gerekliymiş.neyseki benim negatif :)) kısaca bendeki durumlar böle arkadaşlar..
Biz de yemeği yedik geldik.
Bu arada 3'lü testte sadece kan verdim bir de doktorum sekreterine rakamlar söyledi sanırım hem ölçüm hem de kan değerlerine bakılıyor
Arkadaşlar hepinize merhabalarrrr...angel im hasta filan olma sakınn bol bol vitaminle kendini..
Buarada öğleden önce kk yı hiç açamadım sanırım sayfada problem varmış sizlerden de okuduğum kadarıyla.neyseki düzeldi :))
Bende dün sağlık ocağına gidip ilk kaydımızı yaptırdım..hamile oluncada hepinizin bildiği üzere dosya filan açtılar.çok çok ilgiliydiler valla çok şaşırdım.sanki özel hastaneye gelmiş gibiydim :) herşeyimi yazdılar çizdiler arada bir çğütler bilgiler verdiler hamişkilke ilgili saolsunlar..tfon no su verdiler herhangi bişey olduğunda arayın diye:)) tansiyon ölçüldü..bu aylarda tansiyon çok önemliymiş.ayrıca vücut ağırlık merkezi değişmeye başladığı için oturup kalkarken,yataktan kalkarken filan çok çok yavaş doğrulup yavaşca kalkın dediler.allahım korusun ani göz kararmaları,düşmeler vs olabilirmiş dikkat edin dediler.neyseki tansiyon 10-6 çıktı.birde küçük bi aletle karnımdan bebişi dinlediler.yalnız ilk başta kalp atışı alamadılar çok korktumallahtan sonra derinden bi pıt pıt pıt hızlı atan bi kalp sesi duyduk neyseki..150 dedi hemşire.gayet normalmiş..böle bişeyle bakıldığını ben hiç bilmiyodum bunuda öğrenmiş oldumm..bi de allahtan bugüne kadarki evraklarımı yanıma almıştım..hepatite bakıldımı dediler tabi ben bilemedim.tam kan hormon idrar tahlillerim var ama dedimm..çok iyi yapmışsınız getirmekle dediler.ordan bakıp dosyama notlar aldılar.daha kayıt yaptırmayan arkadaşlar önceki tahlilleri görürürlerse çok faydalı olur..çünkü hepatit te bebek doğunca serum verilmesi gerekliymiş.neyseki benim negatif :)) kısaca bendeki durumlar böle arkadaşlar..
Biz de yemeği yedik geldik.
Bu arada 3'lü testte sadece kan verdim bir de doktorum sekreterine rakamlar söyledi sanırım hem ölçüm hem de kan değerlerine bakılıyor
Hoşgeldin canım evet sağlık ocağında benimle de çok ilgilenmişlerdi.Ben bugün 2.kez gittim tahlil takip için çağırmışlardı sadece kan verip geldim cuma sabah alıcam sonuçları benim bebişiminde kalp atışını ozaman dinlerer belki opuyorumnanaktan
hoşgeldin tatlım
inşallah hastalanmam bakalım:)
bende bi kayıt olsaydım neyse artık 2 hafta sonra hastaneye gideceğim sabah yaptırırım kayıt:))
Az kaldı cnm 2 haftaya..hepsini halledersin allahın izniyle
Hoşbulduk defnecim:)kan tahlili için sağlık ocağı mı çağırdı seni? evet belki cuma kalp atışına bakarlar cnm..çok garip bi alet acayip sesler çıkarıyo..hani böle radyo ararken boş frekans
sesleri olur ya aynen öle :) çok garip yani sanki biraz ilkel gibi :) ama olsun en azından dinleniyo bebişler
siercim sabah erkendenmi gittin kontrole canım yoksa istediğin bir saattemi
Az kaldı cnm 2 haftaya..hepsini halledersin allahın izniyle
Hoşbulduk defnecim:)kan tahlili için sağlık ocağı mı çağırdı seni? evet belki cuma kalp atışına bakarlar cnm..çok garip bi alet acayip sesler çıkarıyo..hani böle radyo ararken boş frekans
sesleri olur ya aynen öle :) çok garip yani sanki biraz ilkel gibi :) ama olsun en azından dinleniyo bebişler
Hoşgeldin canım yani 2 li testten görünürde pek bir farkı yok.Yani herzaman girdiğin ultrasonda mı yaptı ölçümlerini doktor?
site eski haline dönmüş nihayet ya ben hala hissedemiyorum bişey kızlar.acaba erkek annelerimi önce hissetti kız annelerimi bir genelleme yaparsak...
kısslar slm hneüz yeni g,rebildim nasılız bu arada bebişler nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?