karnında iz falan kalıyor mu peki?ben epiduralle sezeryan oldum cnm,açılmam olmadı bebek kak yaptığı için acil sezeryana aldılar,doğduğunda öpüp kokladım ağrı sızı da olmadı sonrasında bir hafta işte baya ağrın oluyor ama geçiyor yavaş yavaş
şimdi okuyacağım canım çok teşekkürler...Canım ben de diyorum ki epidural sezeryan olmaktansa epidural normal doğum yaparım diyorum sezeryan bana daha korkutucu geliyor.Hem araştır bak epidural normal doğum diye Nezih berksoy falan yaz googl a çıkıyor çok güzel doğum hikayeleri var yazmış anneler benim içimi çok rahatlattı açıkçası ben de çok korkuyordum daha erken doğum için düşünmek ama için rahatlıyacaksa araştır bak derim benopuyorumnanaktan
kızlar ben de bu nisa hastanesinden randevu alıcam galiba yarın bi doktorumla konuşayım hem dr.içinde perinatolog demiştiniz değil mi aklıma yattı benim de yani hem öyle cd falanda veriliyorsa ilgili bir yer demek ki yalnız ne kadarmış ki acaba muayene ücreti özlem sen randevu aldın mı?
DEFNECİM BEN ALDIM ssklı için 95+12 katılım ücreti dedi 2-3 lira farklı olabilir benim özel sigorta var ben 130 üzerinden ödeyeceğim ama 100tl'sini benim sigortam geri verecekmiş. Ben aldım randevumu 20sinde gideceğim özlem daha geç gidecek canım. Bu muayene değil detaylı ultrason ücreti ayrıca muayene ücreti yok sanırım
çok iyi uygunmuş siz konuşurken geçen gün ben de baktım ne zamana uygun olur benim için diye 30 mart .20 hafta 5 günlük oluyorum o zaman için alırım artık ben de detaylı ultrason olduğunu biliyorum canım muayene yazmışım yanlışlıkla Özlem sen ne zaman gidiceksin canım?
Riskten kastın nedir canım bütün anestezilerde risk var normal doğumda bile risk var canım hele hele sezeryan en kötüsü bana göre...tatlım pekı epidural normal dogumda risk yok mu?
anaaaam ne güzel ya yurdumun bütün insanlarını severim ama trakyalılar göçmenler bi başka oluyor yaaa.Benim eşimin tarafı da bulgaristan göçmeni biz toptan batılıyız zemuszemuscanım benim babam Çanakkaleli ama onlar da has trakyalı gibidiler.. bulgaristandan gelmişler zaten.. annem silivrili :))) annem daha bir has trakyalı :))) anneannemler dedemler hep bulgaristandan... annemin konuşmasını kim duysa benim tipimi kim görse anlıyor o taraftan olduğumuzu :))))
karnında iz falan kalıyor mu peki?
şimdi okuyacağım canım çok teşekkürler...
benim resmen fobim oldu doğum.
bu bebişim de sürpriz yaptı zaten yoksa ben düşünmüyordum henüz!
bu konuda rahatlamaya çok ihtiyacım var.
epidural normal doğumu netten izledim fakat yabancı bir ülkenindi!
gördüğümde ben resmen işkence çekmişim dedim zaten.
tabi normal yapıp da çok rahat doğuranlarda var.
burda komşumla aynı zamanlarda doğum yapacağız o ilkini de çok rahat doğurmuş normal şimdi de normal istiyor...
karnında iz falan kalıyor mu peki?
şimdi okuyacağım canım çok teşekkürler...
benim resmen fobim oldu doğum.
bu bebişim de sürpriz yaptı zaten yoksa ben düşünmüyordum henüz!
bu konuda rahatlamaya çok ihtiyacım var.
epidural normal doğumu netten izledim fakat yabancı bir ülkenindi!
gördüğümde ben resmen işkence çekmişim dedim zaten.
tabi normal yapıp da çok rahat doğuranlarda var.
burda komşumla aynı zamanlarda doğum yapacağız o ilkini de çok rahat doğurmuş normal şimdi de normal istiyor...
aaaaaa süpeeeerrrr :)))) CD ye ekstra para ödüyormuymuşuz???
AAA posta posta sorma canım (kızacaklar arıyamam :asigim:)yok almazlar çünkü önce onu sordum sonra ssk fiyatını yoksa söylerdi hem istese bile hadi 5-10tl fark alsın cd için veririz yeterki çeksinler de
Kızlar ben pazara gdiyorum yarım saat sonra gelirim....
kızlar ben geçen sene 17 subatta görümcemin doğumuna girdim. hiç korkulacak bişey değil inanın. suyun gelmesınden eve gelene kadar yanındaydım e hiç korkmadım bende normal doğum istiyorum. merak edenler için anlatayım, gece 3 te suyu geldi ama sancısı yoktu hastaneye gittik ölçüm yaptı ebe daha 1,5 cm dedi sabah 10da gelin dedi eve gittik ve görümcem gayet mutluydu sancısı yoktu. gece uyumadık tabi sabah gittiğimizde 4 cm olmuştu suni sancı verdiler, tek zor olan buydu suni sancı acıtıyor evet ama buna değer sonuçta. doğum en kolay olanıydı doktor geldı bak simdi 3 kere ıkınıcaksın olay bitecek dedi ve öylede oldu bebek geldikten sonrada zaten hiç bir sancısı kalmadı yarım saat sonra eve geldik :)
kızlar ben geçen sene 17 subatta görümcemin doğumuna girdim. hiç korkulacak bişey değil inanın. suyun gelmesınden eve gelene kadar yanındaydım e hiç korkmadım bende normal doğum istiyorum. merak edenler için anlatayım, gece 3 te suyu geldi ama sancısı yoktu hastaneye gittik ölçüm yaptı ebe daha 1,5 cm dedi sabah 10da gelin dedi eve gittik ve görümcem gayet mutluydu sancısı yoktu. gece uyumadık tabi sabah gittiğimizde 4 cm olmuştu suni sancı verdiler, tek zor olan buydu suni sancı acıtıyor evet ama buna değer sonuçta. doğum en kolay olanıydı doktor geldı bak simdi 3 kere ıkınıcaksın olay bitecek dedi ve öylede oldu bebek geldikten sonrada zaten hiç bir sancısı kalmadı yarım saat sonra eve geldik :)
Özlemcim al bence dolar filan sonra ben aldım valla aynı güne doktoru da aldım içim rahat
20 Mart Amniosentez randevumu aldım arkadaşlar..Benim süper bebişim ve ben bu işin üstesinden geleceğiz tabiiki..Bize şans dileyin kızlar..
Merhaba annecikler.:)
Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?