2010 Ağustos Anneleri

karnında iz falan kalıyor mu peki?

şimdi okuyacağım canım çok teşekkürler...
benim resmen fobim oldu doğum.
bu bebişim de sürpriz yaptı zaten yoksa ben düşünmüyordum henüz!
bu konuda rahatlamaya çok ihtiyacım var.
epidural normal doğumu netten izledim fakat yabancı bir ülkenindi!
gördüğümde ben resmen işkence çekmişim dedim zaten.
tabi normal yapıp da çok rahat doğuranlarda var.
burda komşumla aynı zamanlarda doğum yapacağız o ilkini de çok rahat doğurmuş normal şimdi de normal istiyor...

canım... bana göre iyi bir yer randevu saatinden önce gider kaydınız yaptırırsan daha da iyi erkenden bitiyor işin beklememiş oluyorsun :)) ki zaten snaırım o kadında sıra olmuyor :))
ben daha randevu almadım canım. ben de 27 Martta gitmeyi düşünüyorum... bana da 95 dediler tabi esktra 12 TL ödicem didemin dediğine göre... benimde 21. haftam dolmuş olacak gittiğimde :) seninle aynı hemen hemen :))

tatlım pekı epidural normal dogumda risk yok mu?
Riskten kastın nedir canım bütün anestezilerde risk var normal doğumda bile risk var canım hele hele sezeryan en kötüsü bana göre...
anaaaam ne güzel ya yurdumun bütün insanlarını severim ama trakyalılar göçmenler bi başka oluyor yaaa.Benim eşimin tarafı da bulgaristan göçmeni biz toptan batılıyız zemuszemus

Oku canım oku Nezih Berksoyun kitabını da al oku ben de aynen senin gibiydim hatta normal doğum yapmış bir arkadaşım da böyle kıza hamileyim haberimi veriyorum kız hiii nasıl doğurucaksın çokkkk zor diyor bana beni de korkutuyor zaten ben hep korkuyordum ya okudum çok fazla araştırdım şimdi içim çok rahat en kısa zamanda Nezih Berksoyla da bir randevu ayarlıyacağım onunla da görüşücem Bu adama çok güveniyorum nedense çok bilgi edindim hakkında.Şimdi aklımda hiçbir soru işareti yok.İnşallah rabbim izin veriirse zamanında ve epiduralli normal doğum istiyorum:Saruboceq:

evet cnm kalıyor iz karnında değil hemen karnınla şeyin birleştiği yerden kesi yapıyorlar cnm

zynep uyandı ben hemen oyuncaklarını toplayayım da kocişi karşılamaya gidelim hava çok güzel
temiz hava alsın kzuum
iyi akşamlar kızlar

aaaaaa süpeeeerrrr :)))) CD ye ekstra para ödüyormuymuşuz???

AAA posta posta sorma canım (kızacaklar arıyamam :asigim:)yok almazlar çünkü önce onu sordum sonra ssk fiyatını yoksa söylerdi hem istese bile hadi 5-10tl fark alsın cd için veririz yeterki çeksinler de

AAA posta posta sorma canım (kızacaklar arıyamam :asigim:)yok almazlar çünkü önce onu sordum sonra ssk fiyatını yoksa söylerdi hem istese bile hadi 5-10tl fark alsın cd için veririz yeterki çeksinler de

pekiii :kedi: görelim bebişimizi de dimi ama :))) ayy 3ümüz aynı gün gitsek ne süper olurdu :)) eheheheh... şimdiden alsam mı acaba randevuyu?

kızlar ben geçen sene 17 subatta görümcemin doğumuna girdim. hiç korkulacak bişey değil inanın. suyun gelmesınden eve gelene kadar yanındaydım e hiç korkmadım bende normal doğum istiyorum. merak edenler için anlatayım, gece 3 te suyu geldi ama sancısı yoktu hastaneye gittik ölçüm yaptı ebe daha 1,5 cm dedi sabah 10da gelin dedi eve gittik ve görümcem gayet mutluydu sancısı yoktu. gece uyumadık tabi sabah gittiğimizde 4 cm olmuştu suni sancı verdiler, tek zor olan buydu suni sancı acıtıyor evet ama buna değer sonuçta. doğum en kolay olanıydı doktor geldı bak simdi 3 kere ıkınıcaksın olay bitecek dedi ve öylede oldu bebek geldikten sonrada zaten hiç bir sancısı kalmadı yarım saat sonra eve geldik :)

Allah bize de böle tez doğumlar versin diye dua etmekten başka bişey gelmiyor şuan için elimden canım.. Ama sağolasın.. bir kez daha emin olduk normal doğum yapmak istediğimden... peki epidural mi yaptı? yoksa öylece normal mi? hiçbir ilaç iğne olmadan?

gercekten bukadar mı ben cok korkuyorum dogumdan.... tatlım hıc etkılenmedın mı??

Kabızlık çeken arkadaşlarım ( bunların en başında da ben varım tabii ) doktorum dediki sakın fazla limon yeme limon kabızlık yapıyormuş arkadaşlar..

20 Mart Amniosentez randevumu aldım arkadaşlar..Benim süper bebişim ve ben bu işin üstesinden geleceğiz tabiiki..Bize şans dileyin kızlar..

canım benim tabi ki atlatacaksınız Allah ın izniyle
Allah yardımcınız olsun tatlım bütün şanslar yanınızda olsun inşallah

Merhaba annecikler.:)
Nasılsınız?

merhaba canım hoşgeldin nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…