2010 Ağustos Anneleri

ıyiyim çok şükür, tekme, tepik oğluşumla geçinip gidiyoruz. Geçmiş olsun sana da... :hulya:

gözünaydın canım sabah sabah kızını gördün :lepi: 5.5 ayımız var ama sanki hiç gelmiycekmiş gibi gelio şimdi :ecrin_bebek:

ewt sabah sabah ılac gıbı geldı. keske bı ultrason cıhazı alsakk her an her dakıka baksak neyapıyor ıcerde dıye( merak edıyorum ..5,5 ay uzun gıbı ewet ama hafta hafta artıyor buyour su gııb akıp gecsın ınsallah bı anonce kavusuruz bebıslere..:teytey:

canım hep öyle düşünüyoruz ama sanırım pekte iyi bişey değil sık sık ultrasona girmek doktorlar o yüzden çok fazla usg ye sokmak istemiyorlar bizi... en son gittiğimde doktor bayağı uzun süre gösterdi bebeği... sonra yeter bu kadar fazlası zarar dedi.. sonuçta belki bize bir zararı yoktur ama içeri ses dalgaları gönderiliyor.. uzun süre usg de kaldığımızda ya da sık sık girdiğimizde belki ama belkiiii bir zararı dokunuyordur :)) ben en azından kendimi böyle teselli ediyorum :)))

Ben geldim kızlar, tam geldim sayılmaz aslında bir yandan fişlerle uğraşıyorum ama artık sabahki yoğunluk bitti ara ara sohbetlerinize katılabilirim

selam güzel anneler bu gün biraz işim var onun için işe başlamadın sizleri bir göreyim dedim cinsiyetini öğrenen arkadaşları tebrik ederim allahım hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah kocaman öpüldünüz hepinizza.s.

iYı YAPTIN CANIM kimseler yok baksana ben de bir yandan çalışıyorum ama herkesden çok yazıyorum. eee erkekin naasıl

iii çok şükür serdemcim ne olsun sabahları beni uyandırıyor artık bir geriliyor içerde benim karın sem sert oluyor valla sonrada tık yok velette akşam üzeri biraz kırpışıyor o kadar bizimde babamız erken gelecek bu gün gelmeden işlerimi bitireyim diyorum onada hastalık bulaştırdım çok nazlı sorma :)

Kıslar selam bızı unuttu bu kız demeyın , işler Çok yoğun alabildiğine yoğun , nasılız bakım ıyımıyız bebıŞelr nasıl , kısssslar bende yarın cinsiyetini ögreneceğiz babasıyla beraber , kısmet olursa ve bıde bebıŞım gÖsterırse :::)

Zaten erkekler bizden önce hastalanıyorlar sorma gitsin ev işimi yapacaksın sakın çok yorma kendini. Yaaa keşke bende evde olsam

Didem, Duygu, Herwood Hoşgeldiniiiiizzz :)) ben de bir yazı bulmuştum gebelikte beslenme ile ilgili ona dalmışım :)))

Nassınız canlar?

Didem, Duygu, Herwood Hoşgeldiniiiiizzz :)) ben de bir yazı bulmuştum gebelikte beslenme ile ilgili ona dalmışım :)))

Nassınız canlar?

iyidir özlemcim sen nasılsın , bebiş nasıl ?

varmı dikkatini çeken önemli birşey gebelikte beslenme ile ilgili ?

Nassınız canlar?

bizede göndersene o yazıyı ben iyice şey oldum beslenme konusunda herşeyi yiyemiyorum ama yemek istiyorum vitaminimi de içemiyorum çok üzülüyorum senağlama

valla öyle ben 5 gündür yatıyorum onun nazlandığı kadar nazlanmadım iki canlı olmama rağmen o bir burnu aktı sen bana bakmıyorsun demeye başladı valla iyiyiz özlemcim ne olsun ev işleriyle meşgulüm bu gün birde dışarı çıkabilirim alış verişe o kadar

iyidir özlemcim sen nasılsın , bebiş nasıl ?

varmı dikkatini çeken önemli birşey gebelikte beslenme ile ilgili ?

çok şükür canım sabahtan beri pek bir tepkisi yoktu karnımızı doyurduk o da canlandı :)) kıpraşıyor içimde :)) önemli bulduğum şeyleri hemen paylaşıyorum sizinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…