Ya göya kız annesi olacağım hep çikolata yiyorum
Herkese selam umarım hepiniz iyisinizdir. Geçmişi okuyamadım 1 haftadır grip oldum raporluydum. Bugün iş başı yaptım. Halisnacığım benim bebişler %100 2 kızmış :))
Herkese selam umarım hepiniz iyisinizdir. Geçmişi okuyamadım 1 haftadır grip oldum raporluydum. Bugün iş başı yaptım. Halisnacığım benim bebişler %100 2 kızmış :))
aYYY çok mutlu oldum öyle diyince anne oluyoruz ya şaka gibi
selam kızlar dr.dan geldim
ama bizim tosuncuk back vbacak üstüne atmış göremedik cimnsiyetini.
nasıl hareektli kıpır kıpırdı bi durmadı yerinde:):)
14 cm boyu 110 gr ağırlığı gayet sağlıklı gayet güzel dedi dr.umuz
çok şükür
kalça ağrım için kalsiyuma başlamamız laızm dedi.kalsiyum yazdı .
aşı için önümüzdeki ay dedi.ben sana söyleyeceğim dedi.
bizden haberler bukadar.
hoşgeldin cnm ne güzel doktordan gelen arkadaşalr hep güzel haberlerle geliyolarselam kızlar dr.dan geldim
ama bizim tosuncuk back vbacak üstüne atmış göremedik cimnsiyetini.
nasıl hareektli kıpır kıpırdı bi durmadı yerinde:):)
14 cm boyu 110 gr ağırlığı gayet sağlıklı gayet güzel dedi dr.umuz
çok şükür
kalça ağrım için kalsiyuma başlamamız laızm dedi.kalsiyum yazdı .
aşı için önümüzdeki ay dedi.ben sana söyleyeceğim dedi.
bizden haberler bukadar.
ayy tebrik ederim canıım sağlıkla al kucağına inşallilk kan testinde değerin kaç çıkmıştı canım senin.ikiz bebekte farklımı oluyor acaba.
arkadaşımın daha günü gelmediği halde değeri 248 çıkmış.benim günüm 2 geçmişti 223dü.acaba ikizmidir diye aklımıza geldide
Canıııım kızların hayırlı olsun seninkiler tek yumurta ikizi mi? Ay çok tatlı olur 2 kız bir örnek giyinirler ayy kıyamam
hoşgeldin cnm ne güzel doktordan gelen arkadaşalr hep güzel haberlerle geliyolar
demek senin yaramaz göstemedi cinsiyetini hee
ohh ne güzel cnm demek sende prenseslerin annesi olucaksın hee
bu arada geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir
Canım ikiz bebeklerde kan değeri daha yüksek çıkıyor ama bende normal çıkmıştı çünkü benim bebekler 4 gün ara ile döllenmişler o yüzden. Ben 3 hafta 4 günlükken kan testi yapmıştım 58,4 çıkmıştı. 4 hafta 1 günlükken yaptığımda 216 civarı çıkmıştı. Arkadaşının değeri çok yüksek değil gibi ama dediğim gibi eğer bebekler bir kaç gün ara ile döllenmişlerse ikiz de olabilir.
canım bu nasıl oluyor ben bilmiyorum.. anlamadım yani :))) bir kere ilişki oluyor ozaman biri bir de 4 gün sonra bir ilişki oluyor ozamanda biri mi dölleniyor yumurtaların? yoksa döllenme mi geç oluyor dicem ama 4 gün de uzun bir süre... ayy kafam karıştı.. aylindacım bana açıklayabilir misin? :uhm:
Canım bende 4 gün ara ile döllendiklerini duyduğumda kafam karışmıştı :)) Kız spermler daha uzun süre yaşarmış rahimde yaklaşık 48 saat kadar. Bir yumurtam çatlamış arkasından 4 gün sonra bir yumurtam daha çatlamış ve ikisi de döllenmiş. Yumurtlama döneminde gün aşrı ilişkiye giriyorduk eşimle :)) Bir tanesi diğerinden 4 gün büyük ve ikiside kız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?