ben geldim kızlar....
Selam ben geldim:teytey:
Hoşgeldiniiiiiizzzzzz :sm_cool:
herkese merhaba,
ben bogaz iltihabi geciriyorum ve 2 gun raporluyum,sanirim daha cok takip edebilecegim :)
doktor bana hamilelerin kullanabilecegi cinsten antibiyotik verdi ama ben yine dekullanmak istemiyorum,insallah dinlenerek atlatirim :)
sizlerden antibiyotik kullanan oldu mu?
biz de sali gunu kontrole gidecegiz,bakalim cinsiyeti gorebilecek mi doktor?
herkese merhaba,
ben bogaz iltihabi geciriyorum ve 2 gun raporluyum,sanirim daha cok takip edebilecegim :)
doktor bana hamilelerin kullanabilecegi cinsten antibiyotik verdi ama ben yine dekullanmak istemiyorum,insallah dinlenerek atlatirim :)
herkese merhaba,
kıslar merhaba nasılsınız?
ben hiç ii değilim yaa....mafoldumben
Ya göya kız annesi olacağım hep çikolata yiyorum
Kızlar doktordan geldim şimdi.Doruğumu gördüm yüzünü gözlerini burnunu bile gördüm allahım çok güzel yaaa.Çok hareketliydi çünkü yarım saat 40dk.Önceden rodeo yedim enerji versin oğluşuma diyekaydirigubbakcemile3 4lü testimizin ölçümleri yapıldı kanda verdik.Salı günü kan sonuçlarımı alıcam ama ölçümler çok iyi çıktı çok şükür.Oğluşum yaklaşık 228 gram olmuş kıpır kıpırdı yine her zamanki gibi zaten anlıyorum ben onu hiç durmuyor karnımda sağdan sola koşturup duruyor doktor çok hareketli dedi sol elini açıp kapatıyordu canım benim.Uyluk kemiğini falan ölçtü.Bir çok yerine baktı herşeyi normalmiş kuzumun inşallah sağlıklı bir bebek olarak dünyaya gelicek dedi.Bir de sat a göre 2 gün öndeymiş bebeğim.
Bu arada ayrıntılı renkli usg yi sordum istediğin bir hastaneye yaptırabilirsin dedi.:dance:Bir ay sonraya randevu verdi ama aklıma takılan şey ben bir ay sonra gidersem 22.haftam neredeyse bitmiş olacak yani 20 22 haftalar arası olan renkli usg nin zamanı geçmiş oluyor hastaneden çıktıktan sonra aklıma geldi ama neyse ki salı günü kan sonuçları mı almaya gittiğimde sorarım diye düşünüyorum.
Kızlar ödüm koptu
wcye gittim ayıptır söylemesi biraz kabızdım. Sonra silince açık kırmızı kan geldi bayağı ben bebeğe bir şey oldu sandım ama içeri doğru bastırdım bebişin oradan gelen 1 kan yok makattan geldi basur filan herhalde yaşayan var mı?Ayy ama çok korktum önemli değildir di mi?
Kızlar ödüm koptu,
wcye gittim ayıptır söylemesi biraz kabızdım. Sonra silince açık kırmızı kan geldi bayağı ben bebeğe bir şey oldu sandım ama içeri doğru bastırdım bebişin oradan gelen 1 kan yok makattan geldi basur filan herhalde yaşayan var mı?Ayy ama çok korktum önemli değildir di mi?
canım ben varım yetmez miiii ben aylardır çekiyorum o derdiii mafoldumben
Ya hep kalabalık olur ya gelen 1 şey desin ya sizce birşey olur mu
Seymacım ya oradan gelene bir şey olmaz ama ben önden geliyor sandım önce hala elim ayağım titriyor oofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?