Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım biz aynıyız sanırım, bebişin hareketlerini hissetmiyozz, göbek bende de yok.. kimse anlamaz hamile olduğumu, sende de iştah yokmuşş.. gerçi annem bana hamileyken de göbeği çok yokmuş..
canlar günaydın.. Güzel bir gün olsun, bebişlerimizde çok hareketli olsun:)
canlar günaydın.. Güzel bir gün olsun, bebişlerimizde çok hareketli olsun:)
evet cnm benimde 2.bebeğim kızım şimdi 10 aylık erken oldu biraz ama olsun hayırlısı olsun,sağol cnm sanada kolay gelsinmerhaba canım hoşgeldinn...[/B]
sen de ikinci bebişi bekliyosun sanırım.
benim de bir kızım zor oluyoo hem hamile hem çocuk!!!:CüvCüv:gamyoncuiremsu
kolay gelsin.
gel yakınız cnm bursadayım ,beklerizkızlar İstanbulda olsanız size oturmaya gelirdik... kendi derdiniz yetmiyor bir de bizi ağırlardınız ama biz de doya doya mıncıklardık sizin ufaklıkları.. anaaamm yerim onlarııı tam sevmeliktir şimdi onlar... yanaklarını ısır ısır ye :)))
kızlar bişi sorcam benim gb daha iştahı çok olmayan var mı aranızda??
hoşgeldinn aminn canım...opuyorumnanaktancanlar günaydın.. Güzel bir gün olsun, bebişlerimizde çok hareketli olsun:)
evet cnm benimde 2.bebeğim kızım şimdi 10 aylık erken oldu biraz ama olsun hayırlısı olsun,sağol cnm sanada kolay gelsin
senin ikinci çok acele etmiş gerçekten...kaydirigubbakcemile3
benim kız mayısta dört yaşına girecek ama o da çok zor bir çocuk yaramaz yani...gamyoncuiremsu
evet cnm benimde 2.bebeğim kızım şimdi 10 aylık erken oldu biraz ama olsun hayırlısı olsun,sağol cnm sanada kolay gelsin
senin ikinci çok acele etmiş gerçekten...kaydirigubbakcemile3
benim kız mayısta dört yaşına girecek ama o da çok zor bir çocuk yaramaz yani...gamyoncuiremsu
ben zaten araalrı çok olsun istemiyordum cnm ama bu kadarda değil tabi 2-3 yaş olusn isterdim hep ama böylesi nasipmiş
geleceğim dedi geldi meleğim
evet canım beraber büyürler birbirleriyle arkadaş gibi.ben zaten araalrı çok olsun istemiyordum cnm ama bu kadarda değil tabi 2-3 yaş olusn isterdim hep ama böylesi nasipmiş
geleceğim dedi geldi meleğim
anne için zor oluyoo çocuklar için güzel...a.s
ya istdaki hamişler neden buluşmuyoruz???Bence buluşalım bir hafta sonuuu çok hoş olurzemuszemus
istanbulda olursamm ben de gelemm mii???kaydirigubbakcemile2
Çokkkkkk tebrik ederim canımmmmmm..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını ...Allahım benimde öğrenmeme 10 gün kaldı..geçmez şimdi bana günler bir türlü :)))arkadaşlar kızım oluyomuş.dün öğrendim.bugüne kadar hep mavilere bakan ve hiç kız ismi düşünmeyen ben nasıl bir şok geçirdim anlatamam.ama 1 saat sonra toparlandım.şimdi kızımı nasıl süslücemi düşünüyorum.çok sağlıklıymış.2 li testimiz iyi çıktığı için diğerlerine gerek yokmuş.şükürler olsun sağlıklıyız.allah aynı şekilde tamamına erdirir inşallah.tabi ben dün bi tuhaf olunca yavrum ilk defa hareketlerini hissettirdi sanırım ''sen oğlan istiyodun ama bak ben geliyorum.çok hareketliyim çok sevimliyim ne numaralarım var bi görsen bayılırsın''demek istedi.minik kuzucuğum benim.![]()
arkadaşlar kızım oluyomuş.dün öğrendim.bugüne kadar hep mavilere bakan ve hiç kız ismi düşünmeyen ben nasıl bir şok geçirdim anlatamam.ama 1 saat sonra toparlandım.şimdi kızımı nasıl süslücemi düşünüyorum.çok sağlıklıymış.2 li testimiz iyi çıktığı için diğerlerine gerek yokmuş.şükürler olsun sağlıklıyız.allah aynı şekilde tamamına erdirir inşallah.tabi ben dün bi tuhaf olunca yavrum ilk defa hareketlerini hissettirdi sanırım ''sen oğlan istiyodun ama bak ben geliyorum.çok hareketliyim çok sevimliyim ne numaralarım var bi görsen bayılırsın''demek istedi.minik kuzucuğum benim.![]()
Kızlar günaydıınnnnnnnnn...Burada bir kar bir fırtına var inanamazsınız..Aman Mart geldi bahar geldi ne güzel derken sabah dışarıya bakınca inanamadım(( artık güneş istiyorummmmm..dışarı çıkıp yürümek istiyorummmmmm...Kızlar bugün canım nasıl sokak simiti istedi anlatamam..rahatça söylüyorum çünkü hepiniz yiyebilirsiniz rahat rahat..İzmirliler anlamaz şimdi ''Gevrek'' diyimde anlasınlar kaydirigubbakcemile3