Hamilesin dediler 3 saat sonra doğurdu
21 yaşındaki kadın hamile olduğunu öğrendiği gün anne oldu!
İngiltere’de Belinda Waite isimli 21 yaşındaki kadın 9 aydır defalarca karın şişliği şikayetiyle hastaneye gitti. Doktorlar kadına ciddi hassas bağırsak sendromu (IBS) ve gut hastalığı bulunduğu söyledi. Geçen ay elleri ve ayakları şişmiş vaziyette hastaneye kaldırılan Waite’a 3 aylık hamile olduğu “teşhisi konuldu”. Aslında kadın 9 aylık hamileydi ve minik Louise 3 saat sonra dünyaya geldi. Şoke olan Waite, “Bu tür şeyleri gazetelerde okursunuz ve böyle bir şeyin sizin başınıza gelebileceğini asla düşünmezsiniz. Benim de hiç aklıma gelmemişti. Birdenbire çocuk sahibi olduğumuza kimseler inanmadı” dedi.
evi topladım geldim çok dağıtıyoruz ya hep aynı
birazdan yine toplamaya kalkarım offf valla,
yemek yapauyım da yiyelim kızlarımla çok acıktım
kızlar 2li testte öğrendik çoğumuz cinsiyetleri,sonradan değişen oldu mu hiç
dr.larımız iyimi acaba?
tatlım bız ıkı kısıyız ınan ben toparlıyorum 1 saate cıkmıyo... bıde senın kucuk bebsıın var..
sorma cnm ya sürekli dağıtııyoruz kızımla avi
topluyoruz sonra arkamızı bi dönüyoz aynı valla
sonumuz ne olur bilmem 2 bebeişten sonra
çamaşırım hele hiç bitmiyo ve ütü
Allah yardım eder inş.
selam arkadaşlar uzun bi aradn sonra burdayım evimi taşıdık yerleş felan derken bööle oldu....
kızlar ya şimdi biz taşındık e ne kadar dikkat etsemde yoruldum felan bi dr a gidiyim diyorum ne dersiniz,çok merak ediyorum yavrumu
eee sizler nasılsınız bakalım,bebişler iyidir umarım opuyorumnanaktan
hoşgeldin canıımmm :))) güle güle oturun yeni evinizde :)))
canım bir rahatsızlığın sıkıntın yoksa gitme zaten yakın zamanda kontrolün vardır eminim :))
bebecan arkadaşım çok tebrik ederim... benim de kızım olacak opuyorumnanaktan
hoşbuldum tatlım :)teşekkürler..
bi rahatsızlığım yok da canım asiye hanım dönmemiştir hala,zaten ona gidemiycem yaa kontrolde...diyorum bu ara bi gideyim başka bi dr a asiiye hanıma döner dönmez gidicem zaten tam dönüşünü biliyomusun sen canım olumunekankayizsmile
slmm kızlarr!!!
2 haftadır belimm ağrıyoo.. dünn şiddeti arttıı napmak gerekiyoo tavsiyelerinizi bekliyorumm...
canım slm... oturma şekline dikkat etmelisin.. otururken arkana mutlaka yastık koy... ben koyuyorum ve çok rahat ettim artık öle ağrılar çekmiyorum yalnız bazen eğilip kalkarken zorluyor beni okadar... [/QU
teşekkürler cnmm...
ya işte bende bebeğimi öööle uzun uzun görmek istiyorum,çok özledim hem off yaa.ben yarına randevu almayı bi deniycem bakalım nejla hanım müsait mi? :))
merhaba biz geeldik opuyorumnanaktan nasılsınız??
canlarım size bi sorum olcak geçen hafta yaptırdığım tam kan testi sonuçları çıkmış az önce doktorum aradı. tok olduğum halde kan şekerim çok çok düşük çıkmış çok şaşırdım şekerle ilgili sorunun var mı falan dedi. değerim 64 müş. bu konuda bilgisi olan var mı kan şekeri neden çok düşük çıkar neyin belirtisidir?
ben hamurlu nişastalı bişiy yersem hem hemen acıkıyorum hem de şekerin her dozu her türü acayip ağzımı ekşitiyor. bununla bi ilgisi olabilir mi sizce?
hosgeldın tatlım... ben bayadır baktırmadm sekerıme 6. aya gırınce bakcak doktorum ozel olarak nası dıye....
merhaba biz geeldik opuyorumnanaktan nasılsınız??
canlarım size bi sorum olcak geçen hafta yaptırdığım tam kan testi sonuçları çıkmış az önce doktorum aradı. tok olduğum halde kan şekerim çok çok düşük çıkmış çok şaşırdım şekerle ilgili sorunun var mı falan dedi. değerim 64 müş. bu konuda bilgisi olan var mı kan şekeri neden çok düşük çıkar neyin belirtisidir?
ben hamurlu nişastalı bişiy yersem hem hemen acıkıyorum hem de şekerin her dozu her türü acayip ağzımı ekşitiyor. bununla bi ilgisi olabilir mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?