2010 Ağustos Anneleri

bu ne bea yuhhh ınsan nası olurda nalamz... bıde anne yanı hıc mı kıpırtısını falan hıssetmmeıs... hadı o bılmıyodu doktorlar nası anlamamısyaa:):)

italyadan,serdem ve angel çok teşekkür ederim.doktora giderken okadar heycanlandım ki anlatamam.doktor dediki ooooo bebek artık büyüdü.adi buyrun cinsiyetini bakalım.benim kalbim nasıl çarpıyo.zaten sonra tansiyonum biraz yüksek çıktı.benim hep 9-10 dur 11,8 çıktı.serdemcim şimdi senin gibi düşünmeye çalışıyorum.herkes bana şanslısın kız evlat başka oluyo diyo.allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah.

evi topladım geldim çok dağıtıyoruz ya hep aynı
birazdan yine toplamaya kalkarım offf valla,
yemek yapauyım da yiyelim kızlarımla çok acıktım
kızlar 2li testte öğrendik çoğumuz cinsiyetleri,sonradan değişen oldu mu hiç
dr.larımız iyimi acaba?

tatlım bız ıkı kısıyız ınan ben toparlıyorum 1 saate cıkmıyo... bıde senın kucuk bebsıın var..

tatlım bız ıkı kısıyız ınan ben toparlıyorum 1 saate cıkmıyo... bıde senın kucuk bebsıın var..

sorma cnm ya sürekli dağıtııyoruz kızımla avi
topluyoruz sonra arkamızı bi dönüyoz aynı valla
sonumuz ne olur bilmem 2 bebeişten sonra
çamaşırım hele hiç bitmiyo ve ütü
Allah yardım eder inş.

selam arkadaşlar uzun bi aradn sonra burdayım evimi taşıdık yerleş felan derken bööle oldu....

kızlar ya şimdi biz taşındık e ne kadar dikkat etsemde yoruldum felan bi dr a gidiyim diyorum ne dersiniz,çok merak ediyorum yavrumu

eee sizler nasılsınız bakalım,bebişler iyidir umarım opuyorumnanaktan

tatlımmm olur ya bosver... anladıgım kadarıyla baya tıtız bı annesın canımda... cok yoruyosun kendını gıbı gelıyo bana...

hoşgeldin canıımmm :))) güle güle oturun yeni evinizde :)))

canım bir rahatsızlığın sıkıntın yoksa gitme zaten yakın zamanda kontrolün vardır eminim :))

bebecan arkadaşım çok tebrik ederim... benim de kızım olacak opuyorumnanaktan

hoşbuldum tatlım :)teşekkürler..
bi rahatsızlığım yok da canım asiye hanım dönmemiştir hala,zaten ona gidemiycem yaa kontrolde...diyorum bu ara bi gideyim başka bi dr a asiiye hanıma döner dönmez gidicem zaten tam dönüşünü biliyomusun sen canım olumunekankayizsmile

canım bana mart sonu nisan ortası gibi gelecek dedi asistanı... ben de onun yerine necla hanıma gittim... iyi bir kadın zaten sadece kontroldü... çok iyi davrandı bir eksiğin yazmamı istediğin bir ilaç var mı dedi... cinsiyeti öğrenelim diye en az 10-15 dk baktı bebeğe :)) sanırım bir kez daha necla hanıma giderim ben sonra Asiye hanım dönmüş olur... şimdi ayın 27 sinde gidicem detaylı ultrasonum var... sonra sonuçlarımı ona göstercem okadar :)) bir daha şeker yüklemesi var onu için de ne zaman geleceğimi söyler o testi yaptırırım... ozamana kadar sanırım gelmiş olur Asiye Hanım...

ya işte bende bebeğimi öööle uzun uzun görmek istiyorum,çok özledim hem off yaa.ben yarına randevu almayı bi deniycem bakalım nejla hanım müsait mi? :))

slmm kızlarr!!!
2 haftadır belimm ağrıyoo.. dünn şiddeti arttıı napmak gerekiyoo tavsiyelerinizi bekliyorumm...

canım slm... oturma şekline dikkat etmelisin.. otururken arkana mutlaka yastık koy... ben koyuyorum ve çok rahat ettim artık öle ağrılar çekmiyorum yalnız bazen eğilip kalkarken zorluyor beni okadar...

merhaba biz geeldik opuyorumnanaktan nasılsınız??

canlarım size bi sorum olcak geçen hafta yaptırdığım tam kan testi sonuçları çıkmış az önce doktorum aradı. tok olduğum halde kan şekerim çok çok düşük çıkmış çok şaşırdım şekerle ilgili sorunun var mı falan dedi. değerim 64 müş. bu konuda bilgisi olan var mı kan şekeri neden çok düşük çıkar neyin belirtisidir?

ben hamurlu nişastalı bişiy yersem hem hemen acıkıyorum hem de şekerin her dozu her türü acayip ağzımı ekşitiyor. bununla bi ilgisi olabilir mi sizce?

ya işte bende bebeğimi öööle uzun uzun görmek istiyorum,çok özledim hem off yaa.ben yarına randevu almayı bi deniycem bakalım nejla hanım müsait mi? :))

en son ne zaman gittin ki canım? ara bakalım müsait miymiş? :))) onun çok hastası yok sanırım...

hosgeldın tatlım... ben bayadır baktırmadm sekerıme 6. aya gırınce bakcak doktorum ozel olarak nası dıye....

hosgeldın tatlım... ben bayadır baktırmadm sekerıme 6. aya gırınce bakcak doktorum ozel olarak nası dıye....

hoşbulduk canım
ben doktorumdan memnun değilim demiştim ya canım
bu yapılan kan testi hamile kaldığımdan beri bana yapılan ilk kan testi yani şeker durumum hakkında 4. ayımda anca bi bilgim oldu. sence bu düşüklük önemli midir?

canım ben de hiç anlamam şu şeker işlerinden ileriki haftalarda şeker yüklemesi falan yapılacak ozaman bişey varsa ortaya çıkar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…