Canım allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin..Balıkesir'de mi yaşıyorsun ? Benim de babam Bandırmalıdır..hemşeri sayılırız :))
yaaaaa :))) benim çokkkk zamanlarım geçti bandırmada..rahmetli babaannem dedem orada yaşarlardı ve her bandırmalı gibi erdekte yazlığımız vardı..her yaz giderdik..çokkkk güzel anılarım vardır :)))pınarcım eşim bandırmalı .))
oyy kızlar yaa ne sıkıcı bi gündü
eve gidince duşa atıcam kendimi
sonrada kanepeye uzanıp tv izlicem :) inşallah
sizler naptınız
oyy kızlar yaa ne sıkıcı bi gündü
eve gidince duşa atıcam kendimi
sonrada kanepeye uzanıp tv izlicem :) inşallah
sizler naptınız
yaaaaa :))) benim çokkkk zamanlarım geçti bandırmada..rahmetli babaannem dedem orada yaşarlardı ve her bandırmalı gibi erdekte yazlığımız vardı..her yaz giderdik..çokkkk güzel anılarım vardır :)))
bende bugün pek bi hamarrattım.. ütü yaptım, muftağı temizledim.. çok çalıştım .))
bende bugün pek bi hamarrattım.. ütü yaptım, muftağı temizledim.. çok çalıştım .))
Canım yemek yapmak bile istemedi. İşten geldiğimden beri miskinlik yapıyorum. Kocacım sağ olsun "Bugün naz günümdeyim" dedim. Hallederiz dedi.
Onu bekliyorum şimidi.
Yapılacak ütü var ama canım hiiiççç istemiyor.sempatiksalakcinni
Ay ne güzel şu hamaratlık ucundan kıyısından bana da bulaşsa da şu miskinliği bir atsam.laelaelaelaelae
Bizimde hala duruyor aslında evimiz hem bandırmada hem de erdekte ama kaç senedir gidemedim..hatta geçenlerde eşime diyordum ne güzel olurdu gidebilsek diye..Vapur iskelesenin çapraz karşısında çiğ börekçi vardır meşhur..ya da çarşının içinde köftecisi ..benim içinde ye onlardaannnnn :))))))allah rahmet eylesin cnm.. bandırma'lıların yazı erdekte geçiyo genelde.. eşimin ailesi tüm akrabaları orda yaşıyo.. çok sık gidiyoruz.. bi izmir, bi bandırma geziyoz.. .))
ah canım sormaa bende hergün böle deilim.. dün bütün gün miskinlik yaptım.. günüm günüme tutmuyoo.. bi gazla çamaşırları topladım direk ütüledim yoksa birikince çıkamıyorum işin içinden..
Ben yarım gün çalışıyorum. Öğretmenliğin güzelliği işte. Hele sabahçı olunca koca gün benim...zemuszemus[/QUOTE
ne güzel canım.. bayanlara çok yakışıyo ögretmenlik.. hemde rahat.. çocuk büyütürken de rahat edersin..
Ben yarım gün çalışıyorum. Öğretmenliğin güzelliği işte. Hele sabahçı olunca koca gün benim...zemuszemus
Bizimde hala duruyor aslında evimiz hem bandırmada hem de erdekte ama kaç senedir gidemedim..hatta geçenlerde eşime diyordum ne güzel olurdu gidebilsek diye..Vapur iskelesenin çapraz karşısında çiğ börekçi vardır meşhur..ya da çarşının içinde köftecisi ..benim içinde ye onlardaannnnn :))))))
Ben yarım gün çalışıyorum. Öğretmenliğin güzelliği işte. Hele sabahçı olunca koca gün benim...zemuszemus[/QUOTE
ne güzel canım.. bayanlara çok yakışıyo ögretmenlik.. hemde rahat.. çocuk büyütürken de rahat edersin..
En çok ona sevniyorum zaten. Bebişim doğru düzgün uyanıp güne başlamadan ben evde olacağım.hihoyyyt
En güzelini yapmışsın. İşte o gaz ne vakittir uğramıyor bana. Vallahi ne yalan söyleyeyim, sabahları bir kendime bir eşime günlük ütüleyip bırakıyorum. Biliyorum çok mantıksız ama miskinlik işte.kaydirigubbakcemile3
Kızlar naber? Mide bulantısı hala devam eden var mı benim gibi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?