2010 Ağustos Anneleri

oyy kızlar yaa ne sıkıcı bi gündü
eve gidince duşa atıcam kendimi
sonrada kanepeye uzanıp tv izlicem :) inşallah

sizler naptınız

oyy kızlar yaa ne sıkıcı bi gündü
eve gidince duşa atıcam kendimi
sonrada kanepeye uzanıp tv izlicem :) inşallah

sizler naptınız

Canım yemek yapmak bile istemedi. İşten geldiğimden beri miskinlik yapıyorum. Kocacım sağ olsun "Bugün naz günümdeyim" dedim. Hallederiz dedi.
Onu bekliyorum şimidi.
Yapılacak ütü var ama canım hiiiççç istemiyor.sempatiksalakcinni

yaaaaa :))) benim çokkkk zamanlarım geçti bandırmada..rahmetli babaannem dedem orada yaşarlardı ve her bandırmalı gibi erdekte yazlığımız vardı..her yaz giderdik..çokkkk güzel anılarım vardır :)))

allah rahmet eylesin cnm.. bandırma'lıların yazı erdekte geçiyo genelde.. eşimin ailesi tüm akrabaları orda yaşıyo.. çok sık gidiyoruz.. bi izmir, bi bandırma geziyoz.. .))

bende bugün pek bi hamarrattım.. ütü yaptım, muftağı temizledim.. çok çalıştım .))

aman maşallah tatlım ellerine sağlıkŞeniz
bende çok yorgun hissediyorum kendimi şu sandalye çok yoruyor beni yaaaa

eh arada olur öle naz günleriibayanssulusmile
sen işten erkenmi çıkıyosun tatlım?
benimde ütüm var ama dediğin gibi hiç canım istemiyor:) kendime 1 kıyafet ütülesem yeter:) artık cuma falan hallederim inşallah:)

Ay ne güzel şu hamaratlık ucundan kıyısından bana da bulaşsa da şu miskinliği bir atsam.laelaelaelaelae

ah canım sormaa bende hergün böle deilim.. dün bütün gün miskinlik yaptım.. günüm günüme tutmuyoo.. bi gazla çamaşırları topladım direk ütüledim yoksa birikince çıkamıyorum işin içinden..

Ben yarım gün çalışıyorum. Öğretmenliğin güzelliği işte. Hele sabahçı olunca koca gün benim...zemuszemus

allah rahmet eylesin cnm.. bandırma'lıların yazı erdekte geçiyo genelde.. eşimin ailesi tüm akrabaları orda yaşıyo.. çok sık gidiyoruz.. bi izmir, bi bandırma geziyoz.. .))
Bizimde hala duruyor aslında evimiz hem bandırmada hem de erdekte ama kaç senedir gidemedim..hatta geçenlerde eşime diyordum ne güzel olurdu gidebilsek diye..Vapur iskelesenin çapraz karşısında çiğ börekçi vardır meşhur..ya da çarşının içinde köftecisi ..benim içinde ye onlardaannnnn :))))))

En güzelini yapmışsın. İşte o gaz ne vakittir uğramıyor bana. Vallahi ne yalan söyleyeyim, sabahları bir kendime bir eşime günlük ütüleyip bırakıyorum. Biliyorum çok mantıksız ama miskinlik işte.kaydirigubbakcemile3

o çig börekçinin yeri değişti canım.. bizde gidince direk yeriz.. biraz ilerde artık..
bak o köfteciyi bilmiyom işte :):)

benimde arada senin gb yaptığım olmuştur canım.. olsun kendini iyi hissettiğinde toparlarsın hepsini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…