Ben geldim kızlar, iyi akşamlar. Kocam maç izliyor biraz takılıp gideceğim. Nasılsınız, neler yapıyorsunuz??
hoşgeldin canım
ben de yalnızım bugün evde
ben şahsen iyiyim sen nasılsın canım
ıyı aksamlar canım... bende bebek şekerlerıne bakıyodum gıttıgıdıyordan cok seker seyler var...:)
İyiyim ne olsun, BJK'nın maçı var bu akşam, kocişim evde maç bakıyor. Ben de bakayım kızlar neler yapıyor dedim. Bugün gezmeye gittik, işin garibi yarın da bize mesafir gelecek. Çok yorgunum vallahi...
Ben de istiyorum, eşe dosta dağıtalım diye. Biraz daha bekleyelim bakalım bakalım...
İyiyim ne olsun, BJK'nın maçı var bu akşam, kocişim evde maç bakıyor. Ben de bakayım kızlar neler yapıyor dedim. Bugün gezmeye gittik, işin garibi yarın da bize mesafir gelecek. Çok yorgunum vallahi...
Ben de istiyorum, eşe dosta dağıtalım diye. Biraz daha bekleyelim bakalım bakalım...
hamıleyken mısafır agırlamak zor oluyo... kımse gelsın ıstemıyorum ben...
bende oyle bı bakayım dedım yakın akrabalara dagıtmak ıstıyorum bende 25-30 tane olsun dagıtalım... Mart bebeklerının odalarına baktım orda gordum boyle cok hosuma gıttı ya
bana da yarın akşam yemeğe misafir geleceklerdi o kadar hazırlandım yorulduğumla kaldım iptal oldu
Bizim de akrabamızın torunu oldu erkek; ona yapmışlar, çikolata üstü heykelcik erkek bebek. Çok tatlıydı... Cumartesi kısmetse kemeraltına gidip gezeceğiz, bebek şeylerine (neylerine??!!) bakmak için :hulya:.
Kötü olmuş vallahi. Ben olsam sinir olurdumklava: .
Bizim de akrabamızın torunu oldu erkek; ona yapmışlar, çikolata üstü heykelcik erkek bebek. Çok tatlıydı... Cumartesi kısmetse kemeraltına gidip gezeceğiz, bebek şeylerine (neylerine??!!) bakmak için :hulya:.
Kötü olmuş vallahi. Ben olsam sinir olurdumklava: .
ben de oldum ama elden ne gelir bide haftaya aynı güne erteledik bi daha aynı yorgunluk
cumartesi bebek için birşeyler alacakmısınız bende yavaştan alsammı diyorum beşik araba için daha erkenmi
Bari yine aynı şey olmasa... Oy oy maç bitmek üzeredir. Çıkayım yavaş yavaş ben. Kendinize iyi bakın. İyi geceler.... opuyorumnanaktan
süper bir haber buu.. şimdi de cumartesi gelmek bilmeyecek:hulya:
Başkanımmmm sonunda bu hafta sonu benimde kuzumun cinsiyetini ekleyeceğiz listeye..tabii gösterirse kaydirigubbakcemile3
[/URL][/IMG]
teyzelerı bakın bı... cok mu basıt sızce??
slm kızlar
hosgeldın canım... sonucta hedıyelık demi yanı aşırı bıseye gerek yok...
hoşbulduk cnm tabiki hatıra olacak bunlar bende istemiştim eşimden gitmiş şenözde çikolata yaptırmış üstüne de bebiş biblosu koymuşlar 20 taneye 100 tl vermişti geçen mayısta bunlar daha kullanışlı bence
olabılır ya aklıma yattı... hem hesaplıda bu... tesekkurler canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?