2010 Ağustos Anneleri

Evet Cihat Hocada çok iyidir.. Cihat hoca cerrahpaşada neyse benim dediklerimde çapada aynı konumdalar..Bu saydıklarımızdan kime gidersen git emin ellerde olacaksın Defneciğim ....

Kesinlikle haklısın önemli olan da bu.
Canım sen ne zaman yaptırıyorsun?

Evet canım Prof Dr. Hayri Ermiş ..Yaz canım telini de : 212 291 52 00 ..amniosentez ve laboratuar ücreti toplamı 700 tl alıyor..yeri nişantaşında..

Tamam canlarım adlarını yazıyorum şimdi araştırıcam karar vericem ve gidicem başka çaresi yok bunun böyle soru işaretleriyle olmaz.
Pınarcım senin önerdiğin doktor iyi alıyor muş benim randevu aldığım doktor 1180 tl dedi.Ücret önemli değil ama işte iyi bir doktor olsun.İnsan yine de korkuyor.Eğer bebişime bu yüzden bişey olursa kendimi de doktorları da affetmem.lmaz:

Kesinlikle haklısın önemli olan da bu.
Canım sen ne zaman yaptırıyorsun?

Canımmm ben 20 Martta yaptıracağım..Akabinde bir iki gün ağır bir iş yapmadan ani bir haraket yapmadan geçirip sonra normal hayatıma geri dönebiliyormuşum..:ecrin_bebek:

Tabiiki canım orası öyle ..hepimiz için aynı şey geçerli ama yaptırdıktan ve temiz sonucunu aldıktan sonraki mutluluğunu düşünsene ..dünyalar senin olacak :ecrin_bebek:

Hiçbir şey olamayacak Defneciğim.
Göreceksin seneye bebeklerin gaz problemini konuşacağız.
Her şey çok güzel olacak...boshayallersmile

Kızlar ben çıkıyorum bugün arabayla geldim bakalım yavaş yavaş gideceğiz işallah. Çok öpüyorum sizi.

Hiçbir şey olamayacak Defneciğim.
Göreceksin seneye bebeklerin gaz problemini konuşacağız.
Her şey çok güzel olacak...boshayallersmile

İnşallah kızlar inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Şimdi ben çıkıyorum yatiym biraz öptüm sizi:1hug:

İnşallah kızlar inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Şimdi ben çıkıyorum yatiym biraz öptüm sizi:1hug:

görüşürüz Çiğdemcim :) üzme daha fazla kendini ağlama olur mu? sen ağladıkça göbeğinle beraber o da sallanıyor unutma yorma onu :)

Hamişleeer, hepinizi ve bebelerinizi kocaman öpüyorum, ben çıkıyorum.. Hepinize mutlu akşamlar.. Yarın görüşmek dileğiyle.

:1hug::1hug::1hug:

herkese iyi akşamlar kızlar
defnecim sıkma canını bildiğim kadarıyla önemli olan 2.li test.. duyarlılığı %95.. benim dr.um 2.li test sonucu temiz çıktığı takdirde 3 veya 4ü yapmıcam dedi.. bunun yanında ambiyosentez yaptırman gerekirse yaptırısın sonuçta için rahatlasın..
benim dr.um prof.atıl yüksel'le beraber çalışıyo.. ben bu ay kendisine deil Atıl Bey'e gidicem.. ayrıntılı ultrosonu benim dr.um yapmıyo.. bende kendisini tanımıyordum araştırdım.. özellikle riskli gebeliklerde kendisinin çok iyi olduğunu ögrendim.. randevu bulmak biraz zor.. çünkü biz hamile yılbaşında almıştık randevuyu nisan'ın 3'ne.. .. iletişime geçmek istersen numarasını veririm..
içini ferah tutmaya çalış.. inan bana herşey çok iyi olucak..

kızlar doktor bebeğiniz sağlıklı kalp atışları normal dediğinde dünyalar seninmiş gibi geliyor hepinizin böyle güzel sözler duyarak hamileliğinizi geçirmenizi ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı dilerim bende 6 yıl önce bir düşük yaşadım bir daha hamile kalamadım 6 sene sonra şimdi 18 haftalık hamileyim ama her günüm korkuyla geçiyor acaba bir şey olurmu diye

tebrik ederim canım bebeğin için :)) Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :))) Hayır isteyelim Allahtan hayır versin :) ama bu zamandan sonra artık çok korkmamak lazım yarısına gelmişsin arkadaşım bundan sonrası da gelir Allahın izni ile :)))

Canım allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin..Balıkesir'de mi yaşıyorsun ? Benim de babam Bandırmalıdır..hemşeri sayılırız :))

canımm bebeğini sağlıkla kucağına al inşallahh.. aklımız, fikrimiz hep bebişler..

ben de çıkıyorum kızlaaaarrr :))) kendinize çok iyi bakıınn :) opuyorumnanaktan

saol arkadaşım iyi dileklerin için teşekkür ederima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…