- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Evet Cihat Hocada çok iyidir.. Cihat hoca cerrahpaşada neyse benim dediklerimde çapada aynı konumdalar..Bu saydıklarımızdan kime gidersen git emin ellerde olacaksın Defneciğim ....
Canım benim nolur üzülme ve sıkma canını bebeğin de üzülmesin bak.. Kartal da Abdülkadir Sağkol.. Bu doktor daha önne askeri hastanede,gata da görev yapmış. Çok anlattılar, bende direk gittim, bebeğim daha 12-13 haftalıktı renkli ultrasona koydu. İyice bi baktı. Tahliller istedi benden, Yavuz selim devlette çalışıyormuş aynı zamana,tahlilleri de orda yaptırdım, sonuçları gösterdim. İdrarda bol lökosit çıktı ve kan değerlerim düşük.. Onun dışında olumsuz bişi sölemedi.. 140 lira ödedim muayene de.. Ama bi daha gitmedim, sadece söyleyeceklerini merak ettiğim için gitmiştim. Eğer yakınsan bi git istersen kuzum. Sonuçlarını falan da al doktora gidince, kime gidersen artık.. İnş.herşey yolundadır ama ne olursa olsun sen içini ferah tut.....
Evet canım Prof Dr. Hayri Ermiş ..Yaz canım telini de : 212 291 52 00 ..amniosentez ve laboratuar ücreti toplamı 700 tl alıyor..yeri nişantaşında..
Canım ben de Cerrahpaşa'da Prof dr Cihat Şen'i kesinlikle öneririm. Adını googleye yaz bak. avrupa ve dünyada perinatoloji derneklerine başkanlık yapmış birisi. benim operasyonumu o yaptı. Her şeyden önemlisi çok güleryüzlü ve müthiş pozitif bir insan.
Kesinlikle haklısın önemli olan da bu.
Canım sen ne zaman yaptırıyorsun?
Tamam canlarım adlarını yazıyorum şimdi araştırıcam karar vericem ve gidicem başka çaresi yok bunun böyle soru işaretleriyle olmaz.
Pınarcım senin önerdiğin doktor iyi alıyor muş benim randevu aldığım doktor 1180 tl dedi.Ücret önemli değil ama işte iyi bir doktor olsun.İnsan yine de korkuyor.Eğer bebişime bu yüzden bişey olursa kendimi de doktorları da affetmem.lmaz: 
iyi akşamlar kızlarrrr...opuyorumnanaktan
defneciğim bu test sonucu sadece bir olasılık bu kadar üzülme canım.:teselli:
lütfen içini ferah tut.
ıyi akşamlar Didemciğim..kaydirigubbakcemile3Kızlar ben çıkıyorum bugün arabayla geldim bakalım yavaş yavaş gideceğiz işallah. Çok öpüyorum sizi.
Canımmm ben 20 Martta yaptıracağım..Akabinde bir iki gün ağır bir iş yapmadan ani bir haraket yapmadan geçirip sonra normal hayatıma geri dönebiliyormuşum..:ecrin_bebek:
Tabiiki canım orası öyle ..hepimiz için aynı şey geçerli ama yaptırdıktan ve temiz sonucunu aldıktan sonraki mutluluğunu düşünsene ..dünyalar senin olacak :ecrin_bebek:
Hiçbir şey olamayacak Defneciğim.
Göreceksin seneye bebeklerin gaz problemini konuşacağız.
Her şey çok güzel olacak...boshayallersmile
Kızlar ben çıkıyorum bugün arabayla geldim bakalım yavaş yavaş gideceğiz işallah. Çok öpüyorum sizi.
İnşallah kızlar inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Şimdi ben çıkıyorum yatiym biraz öptüm sizi:1hug:
İnşallah kızlar inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Şimdi ben çıkıyorum yatiym biraz öptüm sizi:1hug:
Hamişleeer, hepinizi ve bebelerinizi kocaman öpüyorum, ben çıkıyorum.. Hepinize mutlu akşamlar.. Yarın görüşmek dileğiyle.
:1hug::1hug::1hug:
kızlar doktor bebeğiniz sağlıklı kalp atışları normal dediğinde dünyalar seninmiş gibi geliyor hepinizin böyle güzel sözler duyarak hamileliğinizi geçirmenizi ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı dilerim bende 6 yıl önce bir düşük yaşadım bir daha hamile kalamadım 6 sene sonra şimdi 18 haftalık hamileyim ama her günüm korkuyla geçiyor acaba bir şey olurmu diye
Canım allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin..Balıkesir'de mi yaşıyorsun ? Benim de babam Bandırmalıdır..hemşeri sayılırız :))kızlar doktor bebeğiniz sağlıklı kalp atışları normal dediğinde dünyalar seninmiş gibi geliyor hepinizin böyle güzel sözler duyarak hamileliğinizi geçirmenizi ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı dilerim bende 6 yıl önce bir düşük yaşadım bir daha hamile kalamadım 6 sene sonra şimdi 18 haftalık hamileyim ama her günüm korkuyla geçiyor acaba bir şey olurmu diye
kızlar doktor bebeğiniz sağlıklı kalp atışları normal dediğinde dünyalar seninmiş gibi geliyor hepinizin böyle güzel sözler duyarak hamileliğinizi geçirmenizi ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı dilerim bende 6 yıl önce bir düşük yaşadım bir daha hamile kalamadım 6 sene sonra şimdi 18 haftalık hamileyim ama her günüm korkuyla geçiyor acaba bir şey olurmu diye
tebrik ederim canım bebeğin için :)) Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :))) Hayır isteyelim Allahtan hayır versin :) ama bu zamandan sonra artık çok korkmamak lazım yarısına gelmişsin arkadaşım bundan sonrası da gelir Allahın izni ile :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?