acele etme cnm iyice araştır hem daha ucuz hemde daha çok olanı vardır blki
ama bu da güzel
fiyatı baya iyi cnm onlar da sor tabi fikir al,tatlım bıde nıkah sekercılere sorcam nekadara hazırlarlar ... oyle cok olsunda ıstemıyorum... 25-30 yeter bıze akrabalar ıcın... bu resımdekı hem araba hem 50 tane seker 50 tl baya ıyı geldı fıyatı....
zeynep fıstıgım napıyo annesı...
fiyatı baya iyi cnm onlar da sor tabi fikir al,
uyuyor cnm uyutum onu bende bi bakayım size dedim
yerım ben onu ya...:):) op benım ıcın onu... tatlım bıde bıberon seklınde kumbara seti diye bsıey var o ne bılıomusun??
pinkaya kasılma ise bunun için doktorlar magnezyum desteği veriyorlar.. doktorunla paylaş bunu istersen..
canım akcigerlerın yukarı dogru hareket edıyo cekılıyo kaburgaların boslukta kalmaya baslıyo onlarda batma yapabılıyo ondandır tatlım...
ayyyy çokkk şekerrrrr pembe panterlisi de vardır dimiii:)İst geldiğimde mothercare den bir tulum beğenmiştim (snowsuit) içi penye dışı biraz tüylü ayıcık kulakları felan vardı,eim istemedi ayı yapıcan çocuğu bu ne diye kayınvalidemde otururken bir de ne göreyim yaprak dökümünde fikretin bebeğine giydirmişler...Bende istiyorum bende bende keşke alsaydım :umursamaz:
bunun ayıcıklısı
ayyyy çokkk şekerrrrr pembe panterlisi de vardır dimiii:)
Günaydın tatlışlar,nasılsınız bakim! Umarım herşey yolundadır
buyrunnnnnnnnn
günaydın canımm
ben hasta gibiyim yinene tam hasta oldum ne de iyileştim hapşurup duruyorum:)
sen nasılsın cnm
Ben çok iyiyim canım sağol, nedense sabahları kendimi çok dinç hissediyorum.
Aman canımcım dikkatli ol, limonlu-ıhlamur iç! Ben hasta olcağımı hissedince içiyorum, iyi geliyo bence! Bi dene. Geçmiş olsun canım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?