2010 Ağustos Anneleri

Canım ya bence hazırını değil, normal ıhlamur al kendin kaynat. İçine de portakal, elma, limon ne varsa doğra .. Biraz dinlendirip iç, iyi gelecektir... Ama hazırını alma derim ben. Bende ıhlamur dahil hiç bi bitki çayını sevmem, ama hasta olma hissi olunca içerim mecburen...

:teselli:

evet tatlım aynen yaaa evimi istiyorum ben:) bende tam izni hakedince ayrılcam işten beklemicem Allah ın izniyle temmuz başına denk geliyor :) mayısta da 20 günlük yıllık iznimi kullanıcam hemde ev taşıcaz inşallah şu mart nisan bi bitse:)

kıslar selamlar günaydınlar

günaydın canım nasılsın

hazır değil işte aktarlarda satılanlar varsa eskiden aldıklarımız ot şeklince suda demliyoruz ondan istiyorum sende ondan bahsediyosun dimi canım:)
portakal elmada güzel olur mmmmm canım çekti:kedi:
akşam alayım mutlaka bi zararı yok dimi ıhlamurunŞeniz

Günaydıınn Kıslaaarrr....

Hepinize mutlu sağlıklı süpeeerr bir gün diliyorummm opuyorumnanaktan

günaydınnnn
şimdi yazdıklarınızı okudumda bazı doktorlar bitki çaylarını tavsiye etmiyor. benim arkadaşım ıhlamur içiyordu devamlı doktor içme demiş. oda 3 aylık hamile. doktorunuza bbir danışın isterseniz. bu arada benimde iki haftadır burnumda aşırı tıkanma var. nefes alamıyorum ama nezle değilim. sonra okurken gördümki tam bu dönemde annenin kanı %40-50 arttığından dolayı tıkanıklık hissi verebilir ve burun kanamaları olabilirmiş. benim oluyor arada ama bir damla.

hepinize mutlu haberlerle dolu sağlıklı bir gün diliyorummm

Günaydıınn Kıslaaarrr....

Hepinize mutlu sağlıklı süpeeerr bir gün diliyorummm opuyorumnanaktan

günaydınn tatlışım hoşgeldin nasılsınnnopuyorumnanaktan

günaydın canımmopuyorumnanaktan nasılsın
bitki çayları genelde zararlıymış ama ıhlamur kullabilir diyolar ben zaten sevmemde ilaç kullanmaktansa iyidir diyorum bakalım hayırlısı

canım evde taşıyacakmışsın, çok kolay gelsin sana. ben senelik iznimi doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum. raporları, izinleri birleştirip kalabildiğim kadar evde kalacağım inşallah...ahh, şu havalar bir ısınsa, bir yaz gelse ne güzel olur...

sağol şekerim iyiyim sen nasılsın? :) günler ilerledikçe daha çok bişiler alasım geliyor bebeğime... bakınıyorum ne var ne yok diye :))

kızlar ben bitki çayı meselesini doktoruma sormuştum. rezene ve sinameki çayının zararlı olabileceği yönünde araştırmalar yapılıyormuş hala ama diğer çayları kullanabilirsin demişti bana. adaçayı, ıhlamur vs.

Hıhh ondan bahsediyorum ben de :lepi: Zaten ıhlamur sevmiyorum diye, karışık meyve doğrayarak bi nebze güzelleştiryorum.. Ihlamurun hamilelikte zararı yok canım, günlük miktar iki fincanı aşmadığı sürece sorun olmaz canım.

hihoyyyt

sanada günaydınn
tabii ilaçtan daha iyidir ama 1 fncandan fazla içilmemesini öneririm. ister ister insan tedirgin oluyorohaoldumsmile

İlk 3 ay genelde çoğu şey yasaktır.Ama 3 aydan sonra günde en fazla 2 fincan ıhlamur iyi gelir hamileye, çünkü ilaç kullanamıyorsun.. Direk bitki çaylarını bilmiyorum ama ıhlamur en fazla iki fincan sorun değil.. Ben de hasta hissine girince içerim.. İyi de olurum..

evet canım taşıcam anneme yakın oturcam yalnız olursam zorlanırım bebeğimi büyütürken hemde alışsın ki sonra onunla kalabilsin dimi:)
ben işten ayrılcam canım 2 sene kadar evde olucam Allah ın izniyle... sonrada yeni bir iş bulup daha düzenli çalışma saatleri olan bi yerde başlıcam inşallah.. bakalım hayırlısı hepimizin hakkında

sağol şekerim iyiyim sen nasılsın? :) günler ilerledikçe daha çok bişiler alasım geliyor bebeğime... bakınıyorum ne var ne yok diye :))

ayy bende de yeni başladı yaaa:))
salı gidip alıcam bebişime güzellikler:))

tamam canım bende akşam alayım meyveleride doğrayım içine bi fincan içeyim şifa olur inşallahkaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlaar!
Ben de geldiim a.s.

günaydın canım
nasılsınızz

sanada günaydınn
tabii ilaçtan daha iyidir ama 1 fncandan fazla içilmemesini öneririm. ister ister insan tedirgin oluyorohaoldumsmile

haklısın canım zaten herşeyden tedirgin oluyoruz doğla olarak
fazla kaçırmadıça bişey olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…