2010 Ağustos Anneleri

çok çok saol canım duyarlılık gösteren tüm arkaadaşlarımdan allah razı olsun evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallahh sağlıcaklan hayırlısıylan valla hamile kalmaya çalışmak ayrı bir dert bunu sürdürmek ayrı
hiç bir sorun yokken rutin kontrolde çıkması insanı dahada şok ediyor her günümüze şükür olsun demek gerekiyor yarının ne getirceği hiçbir zaman bilinmiyor allahım herbirimizin yardımcısı olsun

canım inş. yanlıştır tüm şüpheler ve bebişin çok sağlıklıdır,üzmemeye çalış kendini hiç bişi yok belki sona bebişimizi üzdüğünle kalırsın....

defne yi gçrdüm bi de sanırım sorun olabilir diye sende üzülme tatlım bunlar kesin sonuç hiç bi zaman belirtmiyo sonuçta ,,,,

sorunu olan tüm arkadaşlar hepinize dua edicem, çok geçmiş olsun..

Canımmmm çok üzüldüm inan ki.mafoldumbenÇok geçmiş olsun inşallah hiçbirşey çıkmaz bebeğinde.Bak doktor olmayabileceğini de söylemiş.Beyin mr ına gelince bebişe bir zararı varmıymış bu mr ın.Hamileyken doktorlar böyle dünya kadar şey söyleyip anneleri üzüyorlar sonrada sapasağlam bebişler geliveriyor dünyaya.Sen içini ferah tutmaya çalış herşey çok güzel olur inşallah.
Benim de 4 lü testim yüksek riskli çıktı.Dün de ben bunun için ağlayıp üzülüyordum.Bu gün sildim gözyaşlarımı ve üzülmemeye karar verdim.Ne olur sen de öyle yapmaya çalış.
Benim de cumartesi günü amniyosentez yapılacak.senin ve bebeğin için dua edicem allah sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım çok çok geçmiş olsun... inan okurken kalbim sıladı çok üzüldüm senağlama ama Allah büyük umudunu kaybetme dualarımız seninle ve bebeğinle..

Kıslar bende salı gÜnÜ alacaĞım 3lÜ test sonucumu bakalım , ınŞllah yaradanımınz ıznıyle kÖtÜ bır sonuÇ Çıkmaz.

canım benim allahım yardımcın olsun , inşllh problm çıkmaz hayatım . Bebişinin sağlıklı olduğunu yine paylaşırsın bizimle. Allahım onları esşrgesin. Dualarımız seninle ...

çok saol canım benim

inşallah öyledir risk iki türlü olunca hem kromozomal hemde beyinde başka bir sorun işte insan fena oluyor beyincikte olmamamsı gereken birikinti çok net görülüyor inşallah bişey ifade etmiyordur ama onun orda olmaması ve oranın öyle olmaması gerekiyormuş inşallah ulturasondan kaynaklı hatadır ne biliyim işte allah yardımcısmız olsun :sinifsinif:

inşallah canım allahım sanada yardımcı olsun çok zor bir durum çok iyi anlıyorum allahım bizlere sabır versin fetal mr ın bebeğe hiçbir zarraı yok radyasyon içermediği için doktorda açıkladı zaten beyinde herhangi bir sorun varsa kromozomal olmayan net bir şekilde görülebilirimiş yani teşhis için çok önemli canım çok saol tekrar tekrar benimde dualarım herbirimizle allahım herşeyin hayırlısını versin ne diyelim

Kıslar bende salı günü alacağım 3lü test sonucumu bakalım , inşllah yaradanımınz izniyle kötü bir sonuç çıkmaz.

canım hıc canını sıkma dualarımız senınle.bazı doktorlar panık yaptırıyor allahında ıznıyle ınsallah hıc bıseyı cıkmaz gorursun bu gıbı durumlar cok oluyor benım karsı komsumuda korkutmus gecen doktoru amnıyon bandı var bebek rahatsız dıye sonra arastırıldı bısey cıkmadı allah yardımcın olsun

canımm :gitme: gerçekten allah sabırlar versin hayırlısıyla bir an önce bebişinin iyi olduğuu haberini alısın inşallah ben i.ü. çalışıyorum ve kontrollerimede cerrahpaşada bir doç.dr. a gidiyorum çok memnunum umarım hiç bir sorun yoktur ve rabbim sağlıklı sihatli bi şekilde kucağına almayı nasip eder :CüvCüv:

Aminnn canım amiiinnn.Bu iyi birşey işte bir de bu mr ın riskleri falan var deselerdi ona da moralin bozulurdu canım.Peki çektirdiniz mi sonuç süresi falan nekadar sürüyor?amniyosentez sonucundan daha öncedir mutlaka.

ışallah duygucum bir şey çıkmaz artık risk bile duymak istemiyoruz valla bebişim bile okurken hareketleniyor o da dua ediyordur herhalde kardeşlerine

Bütün herkese dua ederek azıcık kestirmeye gidiyorum Allah herkesin beşine sağlık versin herkesin sonuçları iyi çıkar inşallah sizler ve kendim için dua edicem zira biz bugün pek iyi değliz bakalım hayırlısı görüşürüz...

Allahım hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. bizdebiraz yatıcaz. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...

Aminnn canım amiiinnn.Bu iyi birşey işte bir de bu mr ın riskleri falan var deselerdi ona da moralin bozulurdu canım.Peki çektirdiniz mi sonuç süresi falan nekadar sürüyor?amniyosentez sonucundan daha öncedir mutlaka.

canım çok saol amniyosentezi dün yaptırdık yarın gidicez mr için ne kadar sürede çıkar mr sonucu bilmiyorum yarın öğrenicez ancak amniyosentez içinde 2-3 hafta sürermiş sonucun gelmesi hayırlııs allahımdan ne diyelim dua edicez başka bir şey gelmez elden

Merhaba kızlar ciçek arkadaşım rabbim bebeğini korusun inşallah sonuçlar güzel çıkar.YA kızlar ben hala bişey hissetmiyorum sanırım bebğini hissetmeyen varmı 16 haftada ..

kızlar herbirinizden allah razı olsun inşallah herbirimiz alnımızın akıyla şu süreci tamamlarız hayırlısıylan sağlıcaklan ben biraz uzanıcam kendinize iyi bakın yine gelirim inşallah iyi haberlerle gelirim çok çok sağolun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…