Canım benim işallah yalnış görmüşlerdir ya da doğana kadar düzelebilicek bir şeydir Allah bebeğini sana bağışlasın canım. her gece tüm hamişlere dua ediyorum ama sana ve diğer aminosentez vs olacak arkadaşlara daha çok ediyoruz. Sen moralini yüksek tut Allah'ın dediği olur ve bu kadar mutluluktan sonra bir sorun yaşanmaz işallah. Ben inanıyorum prensesin sağlıkla doğacak sen de inan
merhaba kızlar sizlere pek iyi haberlerim yok hepinizin dualarına ihtyicaım var yalnız
iki gün önce genel muayeneye gittiğimde doktorum bebeğin beyninde sıvı birikimi tespit etti bunun kromozom sorunlarından olabileceğini bişey olmayabileceğinide söyledi beni cerrahpaşada bi prof a yönlendirdi amniyosentez yaptırmak için
dünde o prof a gittim amniyosentezim yapıldı 3 hafta sonra çıkmak üzere ama doktorum dünde başka bir beyin sorunuda olabileceğini belirterek bebeğin beyin mr ının çekilmesi gerektiğini söyledi yarında beyin mr ı çekilecek dandy walker varienti diye bir durum çekilen mr beyin cerrahlarına inceletilecek aynı zamanda şoktayım iki gündür şoktayım nolur dualarınızı esirgemeyin
aynı zamanda bebeğimin erkek değil kız olduğunu söyledi ben anlamadım duymadım bile söylenenlerden sonra hakkımızda hayırlısı kızlar ne diyim
merhaba kızlar sizlere pek iyi haberlerim yok hepinizin dualarına ihtyicaım var yalnız
iki gün önce genel muayeneye gittiğimde doktorum bebeğin beyninde sıvı birikimi tespit etti bunun kromozom sorunlarından olabileceğini bişey olmayabileceğinide söyledi beni cerrahpaşada bi prof a yönlendirdi amniyosentez yaptırmak için
dünde o prof a gittim amniyosentezim yapıldı 3 hafta sonra çıkmak üzere ama doktorum dünde başka bir beyin sorunuda olabileceğini belirterek bebeğin beyin mr ının çekilmesi gerektiğini söyledi yarında beyin mr ı çekilecek dandy walker varienti diye bir durum çekilen mr beyin cerrahlarına inceletilecek aynı zamanda şoktayım iki gündür şoktayım nolur dualarınızı esirgemeyin
aynı zamanda bebeğimin erkek değil kız olduğunu söyledi ben anlamadım duymadım bile söylenenlerden sonra hakkımızda hayırlısı kızlar ne diyim
canım çok çok geçmiş olsun... inan okurken kalbim sıladı çok üzüldüm senağlama ama Allah büyük umudunu kaybetme dualarımız seninle ve bebeğinle..merhaba kızlar sizlere pek iyi haberlerim yok hepinizin dualarına ihtyicaım var yalnız
canım benim allahım yardımcın olsun , inşllh problm çıkmaz hayatım . Bebişinin sağlıklı olduğunu yine paylaşırsın bizimle. Allahım onları esşrgesin. Dualarımız seninle ...
inşallah öyledir risk iki türlü olunca hem kromozomal hemde beyinde başka bir sorun işte insan fena oluyor beyincikte olmamamsı gereken birikinti çok net görülüyor inşallah bişey ifade etmiyordur ama onun orda olmaması ve oranın öyle olmaması gerekiyormuş inşallah ulturasondan kaynaklı hatadır ne biliyim işte allah yardımcısmız olsun :sinifsinif:canım inş. yanlıştır tüm şüpheler ve bebişin çok sağlıklıdır,üzmemeye çalış kendini hiç bişi yok belki sona bebişimizi üzdüğünle kalırsın....
defne yi gçrdüm bi de sanırım sorun olabilir diye sende üzülme tatlım bunlar kesin sonuç hiç bi zaman belirtmiyo sonuçta ,,,,
sorunu olan tüm arkadaşlar hepinize dua edicem, çok geçmiş olsun..
Canımmmm çok üzüldüm inan ki.mafoldumbenÇok geçmiş olsun inşallah hiçbirşey çıkmaz bebeğinde.Bak doktor olmayabileceğini de söylemiş.Beyin mr ına gelince bebişe bir zararı varmıymış bu mr ın.Hamileyken doktorlar böyle dünya kadar şey söyleyip anneleri üzüyorlar sonrada sapasağlam bebişler geliveriyor dünyaya.Sen içini ferah tutmaya çalış herşey çok güzel olur inşallah.
Benim de 4 lü testim yüksek riskli çıktı.Dün de ben bunun için ağlayıp üzülüyordum.Bu gün sildim gözyaşlarımı ve üzülmemeye karar verdim.Ne olur sen de öyle yapmaya çalış.
Benim de cumartesi günü amniyosentez yapılacak.senin ve bebeğin için dua edicem allah sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ınsallah ıyı cıkar canım korkma bende korkuyordum ılk zmanlar sonuc nasıl acaba dıye sukur ıyı cıktıKıslar bende salı gÜnÜ alacaĞım 3lÜ test sonucumu bakalım , İnŞllah yaradanımınz İznİyle kÖtÜ bİr sonuÇ Çıkmaz.
çok saol canım benim
inşallah öyledir risk iki türlü olunca hem kromozomal hemde beyinde başka bir sorun işte insan fena oluyor beyincikte olmamamsı gereken birikinti çok net görülüyor inşallah bişey ifade etmiyordur ama onun orda olmaması ve oranın öyle olmaması gerekiyormuş inşallah ulturasondan kaynaklı hatadır ne biliyim işte allah yardımcısmız olsun :sinifsinif:
inşallah canım allahım sanada yardımcı olsun çok zor bir durum çok iyi anlıyorum allahım bizlere sabır versin fetal mr ın bebeğe hiçbir zarraı yok radyasyon içermediği için doktorda açıkladı zaten beyinde herhangi bir sorun varsa kromozomal olmayan net bir şekilde görülebilirimiş yani teşhis için çok önemli canım çok saol tekrar tekrar benimde dualarım herbirimizle allahım herşeyin hayırlısını versin ne diyelim
Ben bugün daha iyiyim allaha şükür.
Gece hiç uyumadım eşimde uyudu uyandı hep.
Akşam da ağlayıp durdum artık gözlerim mahvoldu.
Bu sabah kalktım kendikendime karar verdim.
Sırf bu test yüzünden gözümden bir damla yaş akıtmayacağım.
Hamileliğimin en güzel 3 haftasını da bu test yüzünden feda etmeyeceğim.
Kötü hiçbirşey düşünmeyeceğim ve bebeğime birsürü şey alacağım.
Şuana kadar bir tek zıbın aldım.
Şimdi cumartesiyi bekliyorum paşalar gibi gidip amniyosentez yaptıracağım.
İçimde minicik bir korku bile yok sonrasında sırtüstü yatıp dinleneceğim.
İnşallah 3 hafta sonra da güzel sonuçlarımı buraya yazacağım.zemuszemus
Canım benim süpersinnnnnn..yazdıklarını okuyunca işte budur dedim ..tebrik ediyorum ve güzel haberlerini hep beraber bekliyor olacağız..kaydirigubbakcemile5
Kime yaptırmaya karar verdin amniosentezini ??
canım bende anlattım ya geçen gün... annem bana küsmüş diye anneler sonuçta dayanamıyorlar... ben üzerine gitmedim arayıp sormadım... babam dün sabah dedi ki gitmeden bir ugra merak ediyor seni dedi... dedim uğramicam geç kaldım işe dedim burun kıvırdım gitmedim yanına... sonra akşam evimin kapısına geldim aşağıdan sesleniyor... özlem gelseneee... gelemem işim var dedim... ne işin var diyor bir yandan gülüyor :)) dedim yemek yapıcam gel sana bişey aldım onu vercem dedi... dedim sonra gelir alırım yine gitmedim... bu akşam uğrarım ama artık :)) durup dururken kendi kendine küstüüü... sonra yine kendi kendine barıştı :)))
üzme canım tatlı canını dayanamaz o arar seni nasılsa :)))
Bal böcüğüm çok güldüm..ay sen ne şekersin yaaa..sitcom gibisiniz annenle kaydirigubbakcemile3
Sevgili cicekcik amniosentez sayfasında da yazdım sana..burada görümce yine yazmak istedim..canım inşallah herşey çok normal çıkacak..Lütfen üzme fazla kendini..dualarımız seninle..
Aminnn canım amiiinnn.Bu iyi birşey işte bir de bu mr ın riskleri falan var deselerdi ona da moralin bozulurdu canım.Peki çektirdiniz mi sonuç süresi falan nekadar sürüyor?amniyosentez sonucundan daha öncedir mutlaka.
Sevgili cicekcik amniosentez sayfasında da yazdım sana..burada görümce yine yazmak istedim..canım inşallah herşey çok normal çıkacak..Lütfen üzme fazla kendini..dualarımız seninle..
inşallah canım çok çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?