Ben bugün daha iyiyim allaha şükür.
Gece hiç uyumadım eşimde uyudu uyandı hep.
Akşam da ağlayıp durdum artık gözlerim mahvoldu.
Bu sabah kalktım kendikendime karar verdim.
Sırf bu test yüzünden gözümden bir damla yaş akıtmayacağım.
Hamileliğimin en güzel 3 haftasını da bu test yüzünden feda etmeyeceğim.
Kötü hiçbirşey düşünmeyeceğim ve bebeğime birsürü şey alacağım.
Şuana kadar bir tek zıbın aldım.
Şimdi cumartesiyi bekliyorum paşalar gibi gidip amniyosentez yaptıracağım.
İçimde minicik bir korku bile yok sonrasında sırtüstü yatıp dinleneceğim.
İnşallah 3 hafta sonra da güzel sonuçlarımı buraya yazacağım.zemuszemus
Canım benim süpersinnnnnn..yazdıklarını okuyunca işte budur dedim ..tebrik ediyorum ve güzel haberlerini hep beraber bekliyor olacağız..kaydirigubbakcemile5
Kime yaptırmaya karar verdin amniosentezini ??
canım bende anlattım ya geçen gün... annem bana küsmüş diye anneler sonuçta dayanamıyorlar... ben üzerine gitmedim arayıp sormadım... babam dün sabah dedi ki gitmeden bir ugra merak ediyor seni dedi... dedim uğramicam geç kaldım işe dedim burun kıvırdım gitmedim yanına... sonra akşam evimin kapısına geldim aşağıdan sesleniyor... özlem gelseneee... gelemem işim var dedim... ne işin var diyor bir yandan gülüyor :)) dedim yemek yapıcam gel sana bişey aldım onu vercem dedi... dedim sonra gelir alırım yine gitmedim... bu akşam uğrarım ama artık :)) durup dururken kendi kendine küstüüü... sonra yine kendi kendine barıştı :)))
üzme canım tatlı canını dayanamaz o arar seni nasılsa :)))
Bal böcüğüm çok güldüm..ay sen ne şekersin yaaa..sitcom gibisiniz annenle kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar sizlere pek iyi haberlerim yok hepinizin dualarına ihtyicaım var yalnız
iki gün önce genel muayeneye gittiğimde doktorum bebeğin beyninde sıvı birikimi tespit etti bunun kromozom sorunlarından olabileceğini bişey olmayabileceğinide söyledi beni cerrahpaşada bi prof a yönlendirdi amniyosentez yaptırmak için
dünde o prof a gittim amniyosentezim yapıldı 3 hafta sonra çıkmak üzere ama doktorum dünde başka bir beyin sorunuda olabileceğini belirterek bebeğin beyin mr ının çekilmesi gerektiğini söyledi yarında beyin mr ı çekilecek dandy walker varienti diye bir durum çekilen mr beyin cerrahlarına inceletilecek aynı zamanda şoktayım iki gündür şoktayım nolur dualarınızı esirgemeyin
aynı zamanda bebeğimin erkek değil kız olduğunu söyledi ben anlamadım duymadım bile söylenenlerden sonra hakkımızda hayırlısı kızlar ne diyim
Sevgili cicekcik amniosentez sayfasında da yazdım sana..burada görümce yine yazmak istedim..canım inşallah herşey çok normal çıkacak..Lütfen üzme fazla kendini..dualarımız seninle..