kızlar hepınıze merhaba cok berbat bı gn ya... annemle atrtıstık bıdaha benı arama dedı... ıkı gundur cok gerdı sımdı cok karnıma grıyo korkuyorum... Altımdan agrı oluyo
Benim eşimde ağır depresyona girdi yine yüzüme bile baktığı yok tek başıma yaşıyorum gibi birşey mafoldumben
güzel anneler ve bebekleri günaydın..
kızlar tetenoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor bilen varmı?
selamlar herkeseeee
canım hoşgeldin nasılsın
ben geçen gittim sağlık ocağına:) 22.haftada dedi doktor nisan 15 gibi gitcem 1 ay sonrada 2.olcakmış
canım bende geçirmiyim haftay dedim. biz iyiyiz bebişimle evdeyim 10 gün raporluyum. geçen hafta grip olmuştum. doktor dinlen dedi. evde olmak çok güzel. :CüvCüv:
kızlar tetenoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor bilen varmı?
kızlar hepınıze merhaba cok berbat bı gn ya... annemle atrtıstık bıdaha benı arama dedı... ıkı gundur cok gerdı sımdı cok karnıma grıyo korkuyorum... Altımdan agrı oluyo
Beni 15 martta çağırmışardı yani 19. haftamın içinde doktoruma söyledim 20. haftan dolmadan yaptırma dedi.Gerçi yurtdışında artık kalmamış bzim prosedürler geeği yapılıyormuş.Biraz kolun şişicek,atein çıkacak felan dedi,ilkokuldakini hiç hatırlamıyorum ki korkmaya başladım :)
Günaydın kızlar...
Moralini yüksek tut canım sonuçta sadece risk hesaplaması yapılıyor kesin var diye birşey yok.
Kuzenim 28 hamle kaldı işyerinde çok sinirlenmi kanama geçirmiş sonra ultrasonda bakıyorlar bağırsaklar beyaz gözüküyor (dawn sendromlu bebeklerde bagırsaklar beyaz gözükürmüş) dr demi böyle böyle neler neler düşünmüler az daha aldıracaklarmış meğersem kan rahme dolduğundan ondan öyle gözükmüş tam emin olamadıkları için hep dawn sendromlu olabilir demş drları doğumdan sonra da 1 ay eve kağıt gelmesini beklemişler eğer dawn sendromluysa devletten bir kağıt geliyormuş böyle böyle diye o 1 ayı nasıl geçirdik anlatamam diyor ve bebeği çok sağlıklı şuan hiçbir problemi yok hatta yaşıtlarına göre de çok zeki sen iini ferah tut Allah hepmize sağlıklı evlatlar nasip etsin bende 3 lü testimin sonucunu bekliyorum korkudan arayamıyorum doktorumu bie :)
yaaa demek down sendromlu bebeğin bağırsakları beyaz gözüküyormuş.Bunu galiba daha önce de okumuştum bir yerde.Şimdi cumartesi bana amniyosentez yapacak doktor bakıcakmış önce bebeği inceleyecekmiş.Belki de bağırsaklarına bakıcak.
amiiiin canım sen de içini ferah tut iyidir sonucun merak etme.Ayy ben duramazdım heralde sonuç öğrenmek için. bir an önce öğren de için rahatlasın canım...
Ben köpekli takımı aldım kutudaki kremli-turuncudan çok güzeller 25 tl ye yumuşacık antialerjikmş galiba gece paylaşmıştım tavsiye ederim kadife battaniyesinide aldım fermuarlı kundak gibi kullanabiliyorsun dışardada o da 25 tl di.Ayaklı tulumları da çok güzel bu markanın zaten bebiişimin cicileri kısmına foto çekp eklicem,sizlerde aldığınız tavsiye edebileceğiniz markalar varsa sevnirim...
yaaa ben de alıcam ben de kesin almalıyım o grili mavili ve kırmızılı takımdan.Sen nereden aldın canım kırklarelin de mi oturuyorsun?
merhaba kızlar sizlere pek iyi haberlerim yok hepinizin dualarına ihtyicaım var yalnız
iki gün önce genel muayeneye gittiğimde doktorum bebeğin beyninde sıvı birikimi tespit etti bunun kromozom sorunlarından olabileceğini bişey olmayabileceğinide söyledi beni cerrahpaşada bi prof a yönlendirdi amniyosentez yaptırmak için
dünde o prof a gittim amniyosentezim yapıldı 3 hafta sonra çıkmak üzere ama doktorum dünde başka bir beyin sorunuda olabileceğini belirterek bebeğin beyin mr ının çekilmesi gerektiğini söyledi yarında beyin mr ı çekilecek dandy walker varienti diye bir durum çekilen mr beyin cerrahlarına inceletilecek aynı zamanda şoktayım iki gündür şoktayım nolur dualarınızı esirgemeyin
aynı zamanda bebeğimin erkek değil kız olduğunu söyledi ben anlamadım duymadım bile söylenenlerden sonra hakkımızda hayırlısı kızlar ne diyim
arkadaşımmm canım benim çok üzüldüm duyduklarımaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben Allah kötü bir sonuçla karşılaştırmasın... Sağ salim kucağına almayı nasip etsin... inş. 2. ihtimal olur ve hiçbir sorun çıkmaz bebeğin beyninde... başka bişey diyemiyorum konuyu hiç bilmiyorum hiç duymadım... ama dua ediyorum arkadaşım sana da bebeğine de.. Allah sizi üzmesin sağlığınızdan birbirinizden ayırmasın inş. :Saruboceq: :Saruboceq:
canım bende anlattım ya geçen gün... annem bana küsmüş diye anneler sonuçta dayanamıyorlar... ben üzerine gitmedim arayıp sormadım... babam dün sabah dedi ki gitmeden bir ugra merak ediyor seni dedi... dedim uğramicam geç kaldım işe dedim burun kıvırdım gitmedim yanına... sonra akşam evimin kapısına geldim aşağıdan sesleniyor... özlem gelseneee... gelemem işim var dedim... ne işin var diyor bir yandan gülüyor :)) dedim yemek yapıcam gel sana bişey aldım onu vercem dedi... dedim sonra gelir alırım yine gitmedim... bu akşam uğrarım ama artık :)) durup dururken kendi kendine küstüüü... sonra yine kendi kendine barıştı :)))
üzme canım tatlı canını dayanamaz o arar seni nasılsa :)))
merhaba kızlar sizlere pek iyi haberlerim yok hepinizin dualarına ihtyicaım var yalnız
iki gün önce genel muayeneye gittiğimde doktorum bebeğin beyninde sıvı birikimi tespit etti bunun kromozom sorunlarından olabileceğini bişey olmayabileceğinide söyledi beni cerrahpaşada bi prof a yönlendirdi amniyosentez yaptırmak için
dünde o prof a gittim amniyosentezim yapıldı 3 hafta sonra çıkmak üzere ama doktorum dünde başka bir beyin sorunuda olabileceğini belirterek bebeğin beyin mr ının çekilmesi gerektiğini söyledi yarında beyin mr ı çekilecek dandy walker varienti diye bir durum çekilen mr beyin cerrahlarına inceletilecek aynı zamanda şoktayım iki gündür şoktayım nolur dualarınızı esirgemeyin
aynı zamanda bebeğimin erkek değil kız olduğunu söyledi ben anlamadım duymadım bile söylenenlerden sonra hakkımızda hayırlısı kızlar ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?